Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Gerberka píše:
@zudinaahoj, podle mě 3.5.. ale záleží na tom, jestli bude 100 nakažených lidí na 100 000 lidí v průměru za ČR - tak jsem to pochopila já
Já zas nechápu, jak to bude s těmi testy - nebude stačit, když ukážu v mobilu negativní test z práce např. starý jeden nebo dva dny?? v práci jsme testovaní přece furt všichni (teda kdo chodí do práce, že…)
A ještě by mě zajímalo, jak to bude, když půjdu do kadeřnictví já jako doprovod svého 13tiletého syna a nebudu se stříhat - to musím test mít taky?? A co syn?? Ten taky? To bude platit i pro malé děti (třeba dvou, tříleté), které chodí do kadeřnictví?? Nebo ti mají smůlu a musí se ofidlat doma?? Fakt NECHÁPU!!!Rozumí tomu někdo??
Dík za vysvětlení, ja nějak vůbec se neporientuju v těch jejich balících nebo co to představili.. kazdopadne si myslím ze nakonec testy po klientech chtít nebudou.. kdo to jako bude kontrolovat..
Tak už jsem hozená do klidu
, volala jsem do našeho kadeřnictví - do dámského už samozřejmě berou objednávky (to já nepotřebuju, dělám si vše okolo vlasů sama), v pánském žádné objednání nebude, bude to normálně na čekačku jako vždycky
Ptala jsem se na ty testy - jak to budou dělat, veřejně zde psát nebudu, abych nevyvolala nějaké bouře, ale můžu říct, že jsem OPRAVDU už naprosto v klidu
![]()
@Gerberka píše:
Tak už jsem hozená do klidu, volala jsem do našeho kadeřnictví - do dámského už samozřejmě berou objednávky (to já nepotřebuju, dělám si vše okolo vlasů sama), v pánském žádné objednání nebude, bude to normálně na čekačku jako vždyckyPtala jsem se na ty testy - jak to budou dělat, veřejně zde psát nebudu, abych nevyvolala nějaké bouře, ale můžu říct, že jsem OPRAVDU už naprosto v klidu
![]()
Myslela jsem si ze to tak nějak bude
![]()
@Gerberka píše:
Tak už jsem hozená do klidu, volala jsem do našeho kadeřnictví - do dámského už samozřejmě berou objednávky (to já nepotřebuju, dělám si vše okolo vlasů sama), v pánském žádné objednání nebude, bude to normálně na čekačku jako vždyckyPtala jsem se na ty testy - jak to budou dělat, veřejně zde psát nebudu, abych nevyvolala nějaké bouře, ale můžu říct, že jsem OPRAVDU už naprosto v klidu
![]()
Vzdyť to by to mohli jinak zabalit.. ![]()
Tak teď čtu ze testy u kadeřníka bude následně podle seznamu klientů kontrolovat hygiena
jak to chtějí stíhat ![]()
@zudina píše:
Tak teď čtu ze testy u kadeřníka bude následně podle seznamu klientů kontrolovat hygienajak to chtějí stíhat
kde to čteš? Tak ono je to dočasné provizorium asi, protože není dostatek vakcin. Pak naočkovat a hotovo.
@Popeladym píše:
![]()
kde to čteš? Tak ono je to dočasné provizorium asi, protože není dostatek vakcin. Pak naočkovat a hotovo.
https://www.novinky.cz/…vat-40358434
Tady
@zudina píše:
https://www.novinky.cz/…vat-40358434Tady
Díky. ![]()
Jinak v kadernictvi mi teď potvrdili ze ten negativní test fakt chtějí vidět ![]()
@zudina píše:
Jinak v kadernictvi mi teď potvrdili ze ten negativní test fakt chtějí vidět
Tak to tam budou mít nával.
@Popeladym píše:
Tak to tam budou mít nával.
Nosím jeden negativní samodomo test v kabelce. Ať mi někdo dokáže, že není udělaný „teď“. Moje kadeřnice ani maserka to nevyžadují a hygieně, kdyby přišla, to musí stačit. Já ten jejich blbákov podporovat nebudu.
@vokishkana ten by asi vakcín byly kratke
tak snad do podzimu zase zmutuje do něčeho neskodnejsiho.
Nenašla jsem původní vlákno, ještě pohledám. Ale dnes jsem našla tohle o Šanghaji.
https://twitter.com/…880463114241
Nějak se mi to nezdá, aby v tom zase nebyla nějaká lotrovina.