Koronavirus máte strach? 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
23.4.21 09:19
@Gerberka píše:
@zudina

ahoj, podle mě 3.5.. ale záleží na tom, jestli bude 100 nakažených lidí na 100 000 lidí v průměru za ČR - tak jsem to pochopila já ;)

Já zas nechápu, jak to bude s těmi testy - nebude stačit, když ukážu v mobilu negativní test z práce např. starý jeden nebo dva dny?? v práci jsme testovaní přece furt všichni (teda kdo chodí do práce, že…)

A ještě by mě zajímalo, jak to bude, když půjdu do kadeřnictví já jako doprovod svého 13tiletého syna a nebudu se stříhat - to musím test mít taky?? A co syn?? Ten taky? To bude platit i pro malé děti (třeba dvou, tříleté), které chodí do kadeřnictví?? Nebo ti mají smůlu a musí se ofidlat doma?? Fakt NECHÁPU!!! :zed: Rozumí tomu někdo??

Dík za vysvětlení, ja nějak vůbec se neporientuju v těch jejich balících nebo co to představili.. kazdopadne si myslím ze nakonec testy po klientech chtít nebudou.. kdo to jako bude kontrolovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
23.4.21 09:54

Tak už jsem hozená do klidu 8), volala jsem do našeho kadeřnictví - do dámského už samozřejmě berou objednávky (to já nepotřebuju, dělám si vše okolo vlasů sama), v pánském žádné objednání nebude, bude to normálně na čekačku jako vždycky

Ptala jsem se na ty testy - jak to budou dělat, veřejně zde psát nebudu, abych nevyvolala nějaké bouře, ale můžu říct, že jsem OPRAVDU už naprosto v klidu ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.4.21 10:10
@Gerberka píše:
Tak už jsem hozená do klidu 8), volala jsem do našeho kadeřnictví - do dámského už samozřejmě berou objednávky (to já nepotřebuju, dělám si vše okolo vlasů sama), v pánském žádné objednání nebude, bude to normálně na čekačku jako vždyckyPtala jsem se na ty testy - jak to budou dělat, veřejně zde psát nebudu, abych nevyvolala nějaké bouře, ale můžu říct, že jsem OPRAVDU už naprosto v klidu ;) ;)

Myslela jsem si ze to tak nějak bude
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
23.4.21 10:34

@zudina

jasný, vono to tak horký nebude… :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
23.4.21 10:36
@Gerberka píše:
Tak už jsem hozená do klidu 8), volala jsem do našeho kadeřnictví - do dámského už samozřejmě berou objednávky (to já nepotřebuju, dělám si vše okolo vlasů sama), v pánském žádné objednání nebude, bude to normálně na čekačku jako vždyckyPtala jsem se na ty testy - jak to budou dělat, veřejně zde psát nebudu, abych nevyvolala nějaké bouře, ale můžu říct, že jsem OPRAVDU už naprosto v klidu ;) ;)

Vzdyť to by to mohli jinak zabalit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.4.21 14:27

Tak teď čtu ze testy u kadeřníka bude následně podle seznamu klientů kontrolovat hygiena 8o jak to chtějí stíhat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.4.21 14:34
@zudina píše:
Tak teď čtu ze testy u kadeřníka bude následně podle seznamu klientů kontrolovat hygiena 8o jak to chtějí stíhat :think:

8o 8o kde to čteš? Tak ono je to dočasné provizorium asi, protože není dostatek vakcin. Pak naočkovat a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.4.21 14:36
@Popeladym píše:
8o 8o kde to čteš? Tak ono je to dočasné provizorium asi, protože není dostatek vakcin. Pak naočkovat a hotovo.

https://www.novinky.cz/…vat-40358434

Tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.4.21 14:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.4.21 15:44

Jinak v kadernictvi mi teď potvrdili ze ten negativní test fakt chtějí vidět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.4.21 15:46
@zudina píše:
Jinak v kadernictvi mi teď potvrdili ze ten negativní test fakt chtějí vidět :?

Tak to tam budou mít nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 14:30
@Popeladym píše:
Tak to tam budou mít nával.

Nosím jeden negativní samodomo test v kabelce. Ať mi někdo dokáže, že není udělaný „teď“. Moje kadeřnice ani maserka to nevyžadují a hygieně, kdyby přišla, to musí stačit. Já ten jejich blbákov podporovat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
65293
23.3.22 06:18

Podzim muze byt vesely
https://tn.nova.cz/…cna-varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
23.3.22 06:49

@vokishkana ten by asi vakcín byly kratke :,( tak snad do podzimu zase zmutuje do něčeho neskodnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
11.4.22 00:31

Nenašla jsem původní vlákno, ještě pohledám. Ale dnes jsem našla tohle o Šanghaji.

https://twitter.com/…880463114241

Nějak se mi to nezdá, aby v tom zase nebyla nějaká lotrovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí