Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@AvajBr píše:A jak je?Tatka taky Pfizer. Rikal, ze zatim vsecko dobry. A ze to bylo jak pasova vyroba.
@chelsinka1988 píše:
Ahoj Aiwwí, to je moc hezké, ale příště si odpusť to HEČ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My mame zahradu plnou rozmrzlych kocicincu.
Hec opravdu pouzivat nebudu. ![]()
Podnikatelé nakoupí antigenní testy k samotestování nově i ve velkoobchodech Makro. Testovací sady byly do prodejen distribuovány a dnes by se měly objevit v regálech. K dispozici je test s odběrem z přední části nosu v balení po 25 kusech za 2 899 korun. Limit počtu balení na jednoho zákazníka Makro nestanovilo. ČTK to dnes sdělila mluvčí Makro ČR Romana Nýdrle. Z potravinářských sítí antigenní testy nabízí Kaufland, do prodeje je plánují zařadit Globus a Billa, uvažuje o tom také Albert
@AvajBr píše:
My mame zahradu plnou rozmrzlych kocicincu.Hec opravdu pouzivat nebudu.
Kočičky nebo kočičince od kočiček… to je skoro stejné ![]()
@AvajBr píše:A jak je?Tatka taky Pfizer. Rikal, ze zatim vsecko dobry. A ze to bylo jak pasova vyroba.
vse v poho, po ceste domu jsem se je stavila promorit do kauflandu, zitra se chystam normalne do prace. A fakt rychlovka. Kdo se u nas zaregistroval do okresnih mesta, ceka na druhou sms. Zlata dura ![]()
Poté, co Ukrajina obdržela první dodávku vakcín proti covidu-19, země naráží na další problém. Většina obyvatel se nechce očkovat. Byť počty nakažených rostou, Ukrajinci hledí na vakcinaci čím dál více s nedůvěrou. Z nedávného průzkumu Kyjevského mezinárodního institutu sociologie vyplývá, že 60 procent obyvatel se nechce nechat očkovat, napsala dnes agentura AP. O měsíc dříve podle ní vakcinaci odmítalo 40 procent Ukrajinců
@AvajBr píše:
My mame zahradu plnou rozmrzlych kocicincu.Hec opravdu pouzivat nebudu.
@cecetka píše:
Kočičky nebo kočičince od kočiček… to je skoro stejné
Skoro.
![]()
Už koncem března otevřené některé obchody, je v plánu ODS, KDU-ČSL a TOP 09
https://www.idnes.cz/…4_domaci_kop?…
@chelsinka1988 píše:To je mozna z toho praskovaciho letadla, jak by řekl Volný
Jako ze nekde praskuji primo kocicincema?
No jiny okres, jiny praskovani. Mozny je vsechno.
@Lama Lama píše:
to lze v rámci studie. Ne v rámci jakékoli léčby, kterou si pacient vzpomene.
Tak mělo by to jít i v rámci pandemie, kde se rozhoduje o tom, jestli si poškodím játra, ale přežiji, nebo si játra poškodím stejně a současně s tím plíce, a pak zemřu na selhání jednoho nebo druhého, případně bude ze mě troska, která se z toho bude dlouho dostávat.
Nebo v čem je ten Ivermektin tak nebezpečný, že se musí nejdříve zdlouhavě a striktně vědecky ověřovat, když mezitím jde o život? Ve válce se také čeká na veškeré formality a s flintou bez atestu se bránit nebudu, co kdyby mě poranila? Raději ať do mě nepřítel střílí jako do bezbranného, třeba mě ušetří nebo zranění nebude smrtelné? ![]()
Britský systém testování a trasování covidu-19, který zemi vyšel na 23 miliard liber (704 miliard korun), neměl jasný pozitivní dopad na vývoj epidemie. K tomuto závěru dnes došel výbor pro veřejné finance britského parlamentu, kritizoval také „nemyslitelné“ náklady projektu, píše agentura Reuters.
@AvajBr píše:
Hoďte na něj dekuTo je bizár.
Co hulí?
Sedím na klasifikační poradě a asi chci taky. ![]()