Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
10.3.21 16:20

@vokishka a když má holka dělat opravky z ústní literatury, ještě z loňska, tak se jí taky týká ten červenec, nebo ten je pro praktické maturity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
@malina83 píše:
Všichni maturanti budou muset letos skládat školní maturitu ze dvou či tří předmětů podle oboru SŠ, součástí může být i praktická zkouška, uvedlo MŠMT
To bude naštvaných studentíků, spousta jich podle diskuze na Fb o státní maturitu stálo

I učitelů, školní část až od 1. července :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392

Maturanti pracující kvůli covidu v nemocnicích nebudou muset letos skládat státní didaktické testy, pro ostatní zůstanou povinné, uvedlo MŠMT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
@malina83 píše:
Maturanti pracující kvůli covidu v nemocnicích nebudou muset letos skládat státní didaktické testy, pro ostatní zůstanou povinné, uvedlo MŠMT.

Jenomže Babiš něco mlel o 160 hodinách, tak jestli to bude měsíčně, tak to některým třeba nevyjde, i když budou mít dost hodin odpracovaných. Ale Plaga to neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
10.3.21 16:21
@sagina píše:
@vokishka a když má holka dělat opravky z ústní literatury, ještě z loňska, tak se jí taky týká ten červenec, nebo ten je pro praktické maturity?

Já pochopila, že prostě všichni. Ale pozor, ústní část češtiny bude dobrovolná, tak je otázka, jak to bude u ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
10.3.21 16:21
@malina83 píše:
Maturanti pracující kvůli covidu v nemocnicích nebudou muset letos skládat státní didaktické testy, pro ostatní zůstanou povinné, uvedlo MŠMT.
:roll:

jako pochopila bych, kdyby jim zrušili praktickou maturitu, když praxe mají teď až nad hlavu. ale didakťáky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
10.3.21 16:22

Státní maturitní testy se kvůli covidu posunou z 3. až 7. května na 24. až 26. května, školní maturity budou od 1. června do 23. července, uvedlo MŠMT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.3.21 16:23
@cecetka píše:
Vybiras si jen ockovaci misto, ne? :nevim:

Jo, slysela jsem o nem dobre reference (cas objednani, druh vakciny), misto se da zmenit novou registraci.
Ale je fakt, ze nebylo umyslem provakcinovat vsechny pedagogy, reditel mel udelat poradnik. Tak se muze stat, ze ockovani budou mladi, kteri si uz letos nezauci, a na jine uz vakcina nezbyde, budou ockovani v dalsi vlne (kdo vi kdy).
Dneska jsem se pred ockovanim na obede s kolegy smala, ze kdo zavaha, dostane sputnik. A asi jsem nebyla daleko od pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
10.3.21 16:24

Žádné personální změny ve vládě nejsou podle premiéra Andreje Babiše (ANO) aktuálně na stole, vláda má úplně jiné úkoly. Zemanovy názory na ministry zná a bere je na vědomí.

„Není to nic nového, já myslím, že pan prezident v tomhle směru má stále stejný názor. Já samozřejmě to beru na vědomí a to je všechno, co k tomu můžu říct,“ uvedl Babiš na improvizované tiskovce před Strakovou akademií. „My určitě máme velice důležitý úkol a to je naočkovat naše občany co nejdřív (…) Soustředíme se na očkování a žádné personální změny v tuto chvíli nejsou na stole,“ vzkázal v reakci na tlak Zemana na odvolání ministra zdravotnictví Blatného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
10.3.21 16:24
@sagina píše: :roll:jako pochopila bych, kdyby jim zrušili praktickou maturitu, když praxe mají teď až nad hlavu. ale didakťáky? :think:

Didakťáky budou, tam nemusí ti, co pracují ve zdravotnictví :mrgreen: Ustní bude dobrovolná. Bude to neskutečný chaos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.3.21 16:25
@malina83 píše:
Státní maturitní testy se kvůli covidu posunou z 3. až 7. května na 24. až 26. května, školní maturity budou od 1. června do 23. července,uvedlo MŠMT

8o
jak jsem rada za klidne mistecko na zakladce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
10.3.21 16:25

Logicky si řekněme: chceme podpořit ty, kteří jsou na tom hůře - tj. ty, kteří mají propad 50 % a více - a dát jim více peněz, aby to v podstatě přežili, nebo to (podporu) chceme dávat v menším objemu peněz, ale větši škále firem? A logická otázka je, proč dávat (podporu) firmám, které mají v uvozovkách pokles jen 30 nebo 40 %. Já chápu, že na tom nejsou ideálně, ale ty firmy pravděpodobně přežijí. Tím spíše, že můžou čerpat program kompenzace mezd. Podle našeho názoru je to v tomto případě dostačující,“ vysvětlil v Epicentru vicepremiér Havlíček (za ANO) otázku přímé podpory podnikatelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
10.3.21 16:26
@matkabagristy píše:
8o
jak jsem rada za klidne mistecko na zakladce :dance:

Nekřič, možná tam naženou na prázdniny i základky, aby si nezáviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39024
10.3.21 16:27
@LaPaloma píše:
Dělají stejnou chybu, jako dělal Havlíček, když sliboval a sliboval, aby z toho nic nebylo. Kritizovali ho za to, pokud vím. Nechápu.

No prave!!! Jeden idiot vedle druhyho. Oni jsou ale o dost trapnejsi, protoze nejdriv to zhejtuji a pak udelaji sami to, co pomlouvali. Fakt nemam slov. :roll: #debiloveSPOLU :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
10.3.21 16:28
@vokishka píše:
Já pochopila, že prostě všichni. Ale pozor, ústní část češtiny bude dobrovolná, tak je otázka, jak to bude u ní.
8o

no, ale ona má maturitu rozdělanou z loňska a tam povinná byla, tak nejspíš bude i letos, ne? no, uvidíme, co z toho vyleze.

o přijímačkách na střední neříkal Plaga nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA