Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26869
10.3.21 16:30
@sagina píše:
8o

no, ale ona má maturitu rozdělanou z loňska a tam povinná byla, tak nejspíš bude i letos, ne? no, uvidíme, co z toho vyleze.

o přijímačkách na střední neříkal Plaga nic?

Kdyz uvazuji, ze po Velikonocich castecny navrat do skol, tak by to od toho 12.4. mohlo klapnout. Ale bojim se vysledku u naseho pubose :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
10.3.21 16:31
@sagina píše:
8o

no, ale ona má maturitu rozdělanou z loňska a tam povinná byla, tak nejspíš bude i letos, ne? no, uvidíme, co z toho vyleze.

o přijímačkách na střední neříkal Plaga nic?

Jsou posunuté, tuším 4., 5. května střední, 6. a 7. víceleté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
10.3.21 16:31
@matkabagristy píše:
ja si ani vybrat vakcinu nemohla :nevim:

mě to taky překvapilo, že tam bylo k výběru - ale cokoliv jiného než Astra vedlo ke zrušení termínu. Ale jako jo, výběr byl… :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
10.3.21 16:32

Ivermektin je mlha vypuštěná proto, abychom nemluvili o tom, jak nezvládáme očkovat, říká přednosta Duška
Já nejsem proti novým lékům, ale dělejme je v kontextu klinického výzkumu tam, kde to lze. Podávat ale preparáty jen tak a čekat, jaký uvidíme efekt, je nebezpečný hazard, protože se nepohybujeme mezi mezi žádným efektem a prospěchem – ale mezi poškozením pacienta a jeho prospěchem,“ vysvětluje přednosta.

„Existují data, která ukazují, že ivermketin může pacienty poškozovat,“ říká. „Lék funguje jako neurotoxin, takže poškodí nervový systém parazitů a člověku neuškodí, protože nepronikne přes bariéru mezi krevním oběhem a prostorem s mozkomíšným mokem. Ale u těžkého průběhu covidu tato bariéra může být poškozena, takže nevíme, jestli nebude mít lék toxický efekt.“

https://plus.rozhlas.cz/…dame-8443632

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
10.3.21 16:32
@renap píše:
@LaPaloma no,přesně tak, přes to fasovaný se dýchat nedá. A představ si, kolik by to stálo, kdyby si každý, kdo to musí mít v práci 170 hodin měsíčně, měl nakupovat ty kvalitní ze svýho. Tobě se lehce chlubí, že si kupuješ drahý kvalitní, když to máš akorát na nákup. A kdo to nevydrží mít na hubě 12 hodin v kuse je chcípák a nechápeš to.

A nebylo by pro vás bezpečnější mít vlastní pratelné respirátory než čínské šunty?
 https://www.nanolab.cz/…amsky-bezovy

Zas tak draho to nevyjde. 40 ks pratelných nanorespirátorů = cca 2500 Kč
Bude to levnější než co jsme utratili za jeden týden obědů v restauraci na dovolené před dvěma lety - letos ani loni jsme v restauraci neutratili nic, tak si to můžeme dovolit. :mrgreen: Nechápu, proč se nechcete chránit za svoje, když vás nechrání zaměstnavatel - nemyslím si, že na to nemáte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36450
10.3.21 16:35
@vokishka píše:
Slyšeli jste velkovezíra? Ten říkal, že po Velikonocích by se mohlo začít jednat o návratu do škol.

Tak brzo? Ale jedině, když se bude začínat učit v 10 hod.! Já v 6:30 vstávat nebudu, už v 7:30 je to pro mě problém! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
10.3.21 16:36
@vokishka píše:
Didakťáky budou, tam nemusí ti, co pracují ve zdravotnictví :mrgreen: Ustní bude dobrovolná. Bude to neskutečný chaos

boha jeho. podle mne to buď měli risknout a nechat maturity tak, jak jsou. anebo se na to vykašlat a úředně je uznat všem, jako to loni udělalo Slovensko. ale tohle? dobrovolně nechat to, co při troše snahy lze udělat jeden na jednoho (plus online přísedící) a povinně ponechat to, kde v prostoru jedné třídy sejde hafo studentů najednou. zrušit češtinu a jazyk/matiku v písemné formě těm, co se nad rámec školy věnují praxi, ale nechat je maturovat z praxe? jako já mám pochopení téměř pro cokoli, co vláda vymyslí, protože ono toho zas až tak moc vymyslet nejde a blbosti se dělají všude po světě. ale tohle, tohle snad nevymysleli nikde, v tom musíme být určitě první :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
10.3.21 16:39
@vokishka píše:
Jsou posunuté, tuším 4., 5. května střední, 6. a 7. víceleté

Moje nervy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38996
10.3.21 16:41
@jege píše:
Takže do mozku ne, jenom do nosu a přes ucho vytáhnout? :think: :mrgreen:
:mrgreen: no jak se ukazalo behem posledniho roku, nekteri maji mozek v nose. :nevim: :lol:

Jinak chlap dostal skoleni a testuje svy oddeleni. Maji stouraci testy do nosu, ne ty hluboky, nosohltanovy, ale stoura se normalne v dutinach. Jestli tohle maji delat ve skolach, tak teda nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.3.21 16:41
@alifie píše:
A nebylo by pro vás bezpečnější mít vlastní pratelné respirátory než čínské šunty?
https://www.nanolab.cz/…amsky-bezovyZas tak draho to nevyjde. 40 ks pratelných nanorespirátorů = cca 2500 Kč
Bude to levnější než co jsme utratili za jeden týden obědů v restauraci na dovolené před dvěma lety - letos ani loni jsme v restauraci neutratili nic, tak si to můžeme dovolit. :mrgreen: Nechápu, proč se nechcete chránit za svoje, když vás nechrání zaměstnavatel - nemyslím si, že na to nemáte. :nevim:

Pratelnym nanorespiratorum neverim.
Kdybych se chtela fakt chranit, tak si poridim tu sranda masku, ve ktery clovek mluvi jako robot :mrgreen:
Uz sem videla tolik lidi, co se chranili jak mohli a stejne to chytli. Na me kaslalo tolik lidi na urgentu, nekdy z par centimetru, kdyz jsme na nich lezeli… me je to jedno vlastne od zacatku, nosim to jen proto, abych nedostala pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
10.3.21 16:42
@cecetka píše:
Kdyz uvazuji, ze po Velikonocich castecny navrat do skol, tak by to od toho 12.4. mohlo klapnout. Ale bojim se vysledku u naseho pubose :,( :,( :,(

on-line hodina
Učitelka: „Měls přes prázdniny udělat úkol, kdy ho odevzdáš?“
Puberťák: „Já ho dělat nebudu, dejte mi pětku.“
Otec (na homeoffice): „To snad nemyslíš vážně, řekni učitelce, že to dnes uděláš!“
Puberťák: „Ne! Já to dělat nebudu!“
Otec: „Jestli jí to neřekneš, tak jí to půjdu říct já!“
Puberťák (totálně znechucený): „Paní učitelko, tak já to udělám, táta říká, že musím.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
10.3.21 16:42
@chelsinka1988 píše:
Je tu pravidlo, že u zaokrouhlené stránky musí každý napsat něco hezkého :jazyk:

Přeji všem chumláčkově obláčkový den plný jednorožců, stačí takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
10.3.21 16:44
@renap píše:
@ka2ka antigennich skoro 100 tisíc a pcr 28 tisíc. Oni čekali, že těch pozitivních bude teď hodně přibývat, jak se testují ty fabriky. Zatim to není tak hrozný.

U nas pry za vcerejsek jen 2 pozitivni a dnesni data jeste nejsou uzavrena. Fabrika ca. 800 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
10.3.21 16:45
@AvajBr píše: :mrgreen: no jak se ukazalo behem posledniho roku, nekteri maji mozek v nose. :nevim: :lol:Jinak chlap dostal skoleni a testuje svy oddeleni. Maji stouraci testy do nosu, ne ty hluboky, nosohltanovy, ale stoura se normalne v dutinach. Jestli tohle maji delat ve skolach, tak teda nevim.

Kamarádka taky říkala, že je testuje nadřízený, já bych se stejně bála, ne že by mi poškodil mozek :lol: ale, že by to třeba bolelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
10.3.21 16:45

@alifie pereš respirátory v tom doporučovaném přípravku, nebo používáš něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA