Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38998
10.3.21 17:11
@renap píše:
to snad ne, tohle je podle mě ten nosohltanový.

nevim, jaky nakoupili pro decka. Jestli Abbott, tak ten ma dva druhy. Jede, ts odberem z obrazku a pak druhy, kde se soura jen v tom nose. Doufam, ze pro deti by meli ty nosni. Ale nevim od jake firmy a jake nakonec Rudejsvetr nakoupil. :think: Doufam, ze to nejak nespletl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
10.3.21 17:11
@AvajBr píše:
A nemohl by aspon zvracet duhu? :srdce:

počkej, ty to tu vůůůůůbec nečteš! není to tak dávno, co se tu řešilo, že jednorožci nejsou schopni zvracet. ale vcelku není důvod, aby tu duhu nevypouštěl otvorem na druhé straně těla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
10.3.21 17:12
@Burj Chalifa píše:
přesně. A proto ho nechci. Nemohla bych cestovat.

cestovat budeš moct pořád. Buď s očkopasem nebo s testem. Vždycky bude na výběr. zatim to vypadá, že jediný, kdo má výhodu při cestování jsou ti, co to prodělali a mají na to lejstro. Na ty se nevztahuje nic, ani testy, ani karantény. Ti naočkovaní zatím mají smůlu, musí dodržovat to, co ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.3.21 17:13
@alifie píše:
Předpokládám, že někde budou dostupné výsledky zkoušek těch nano respirátorů - na rozdíl od těch čínských, které mají dírky na prostrčení rýže. :mrgreen:
Ale chápu, ve skutečnosti když necítíš potřebu chránit se, tak je jasné, že za ochranu nebudeš utrácet vlastní peníze. :nevim:

Asi jo. Kdybych se bala, tak vlastne ani nechodim do prace. Dtest mam predplaceny, pamatuju si jen ze nejlip vysel nejaky noname respirator.
Na tohle fakt nejak neverim, nakazili se lidi v kovidariu, co dodrzovali vsechno, nenakazila sem se ja, i kdyz sem byla v kontaktu s x kovidaky bez ustenek.
Na vlastni naklady bych si poridila jen tu masku, ostatni prostredny mi stejne prijdou deravy azaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38998
10.3.21 17:14
@cecetka píše:
Myslim, ze skolaci meli mit tyto LEPU SARS-CoV-2 antigen rapid test z kraje nosu.Příspěvek upraven 10.03.21 v 17:07

no tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7930
10.3.21 17:15
@LaPaloma píše:
Ty budou určitě fungovat :mrgreen: :mrgreen:. Jasná Čína - cheap šmejd. Nevěřím na FFP2 po 10,– Kč/ks.

Já teď kupovala, výroba ve Finsku, evropský atest, 12 korun kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38998
10.3.21 17:15
@sagina píše:
počkej, ty to tu vůůůůůbec nečteš! není to tak dávno, co se tu řešilo, že jednorožci nejsou schopni zvracet. ale vcelku není důvod, aby tu duhu nevypouštěl otvorem na druhé straně těla ;)

tak jo, Tak nemohl by aspon prdět nebo kakat duhu. :D

A proc nemuzou zvracet? Kdyz muzou kadit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38998
10.3.21 17:16
@Sonmi píše:
Já teď kupovala, výroba ve Finsku, evropský atest, 12 korun kus.

no a ja koupila ty Cesky. Abych podporila nase. No a vysledek v testu naprosto vynikajici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
10.3.21 17:16
@renap píše:
to snad ne, tohle je podle mě ten nosohltanový.

jo, v popisku píší, že se má stírat zadní povrch nosohltanu :nevim: já bych si po těmi samotestovacími představila klasiku výtěr z nosu, zašťourat v dírce a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
10.3.21 17:17
@AvajBr píše:
A proc nemuzou zvracet? Kdyz muzou kadit. :think:

nevím, nejsem koňař. ale moje holka mi info z této diskuze potvrdila. kůň, a tedy i jednorožec, zvracet nemůže.

EDIT: tak podle Wikipedie prý proto, že u koně jícen vstupuje do žaludku v poměrně ostrém úhlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7930
10.3.21 17:20
@malina83 píše:
Myslíte, že po 21.3 otevřou aspoň školky a 1. a 2. třídy?

Rozhodně ne; možná po velikonocích, když se to bude hodně dobře vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
10.3.21 17:21

@neumisa ne, myslím si, že školky po velikonocích…zbytek si netroufám ani odhadnout…možná ty 1. a 2. třídy…ale já počítám se středoškolákem až v září :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65246
10.3.21 17:28
@malina83 píše:
Myslíte, že po 21.3 otevřou aspoň školky a 1. a 2. třídy?

Ne, nejdřív po Velikonocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
10.3.21 17:28
@AvajBr píše:
no a ja koupila ty Cesky. Abych podporila nase. No a vysledek v testu naprosto vynikajici :mrgreen:

Já chci českej s otvorem na řízek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
10.3.21 17:29

@bertoldina si neumíš vyrobit otvor sama či co? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...