Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Je načase založit vlastní stranu. Neb, ac to říkám nerada, neni koho volit. Která budete gziftem příštích voleb? ![]()
„Histogram COVID-19 úmrtí, 1.9.2020 - 7.3.2021
7.3.2021 zemřel v okrese Chomutov chlapec 11 let
Je to druhé úmrtí dítěte v souvislosti s COVID-19 v posledních dvou týdnech“
Ted tady povidali ve zpravach, ze ta britska mutace je nejen nakazlivejsi, ale i smrtelnejsi, než ten původní virus. Je na to nejaka studie, možná, že ji někdo najde.
Studie: Britská mutace je o 30 až 100 procent smrtelnější.
Britská mutace v covid-19 je podle „nové britské studie zveřejněné v British Medical Journal zveřejněné agenturou Reuters mezi„ 30–100 procenty smrtelnější “než jiné varianty viru. Podle studie vedla britská varianta k 227 úmrtím u 54 906 pacientů trpících chorobou ve srovnání s 141 úmrtími u tolik infikovaných jinými variantami. Britská mutace se nazývá B.1.1.7. „Spolu se schopností rychle se šířit činí z B.1.1.7 hrozbu, kterou je třeba brát vážně,“ řekl agentuře Reuters Robert Challen, výzkumník z Exeter University, který tuto studii vedl.
No nazdar.
Dnes jsem mluvila se svým známým doktorem z Motola. Většina covid pacientů jsou s prominutím tlustí jak prasata.
@Burj Chalifa píše:
Dnes jsem mluvila se svým známým doktorem z Motola. Většina covid pacientů jsou s prominutím tlustí jak prasata.
Mluvil jsem ze svým známým doktorem a ten tvrdí to stejné..
Ale je to nakou dobu a netuším jak je to u britské mutace..
@Burj Chalifa dneska o tom psal myslím i nějaký doktor z ostravské nemocnice…že většina z pacientů, kteří umírají, je dost obézních…
@Burj Chalifa píše:
A? Tlustí budou hubení, hubení budou studení! ![]()
@babanci sportovkyně bez zlozvyků, a málem to nepřežila…Každý normální člověk si rizika svého zlozvyku uvědomuje, ale nikdo nepočítá s tím, že jej z ničeho nic zlikviduje blbý respirační virus…
Příspěvek upraven 10.03.21 v 19:51
@Sonmi píše:
A slon nemůže skákat.
Pstros má větší oči než mozek.
To jo, to jsou znamy veci. Ale ze kun nezvraci, to jsem teda nevedela, no
A vim, ze trpi na koliky. Ale nenapadlo me, ze to souvisi i s timto.
@Burj Chalifa píše:
Taky jsem to slysela…
Pry holcina 30 let, 170 cm a 130 kg - jen priklad. Zdravotnici z covidarii maji mj znicena zada z techhle “drobecku”.
@jege píše:
A? Tlustí budou hubení, hubení budou studení!
to už na ARO a dýchacím přístroji neplatí
Příspěvek upraven 10.03.21 v 19:50
@jege no tady jsou studení spíš ti tlustí…hubení to přežijí… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Škoda pro ně kyslíku, co? ![]()
@Lama Lama píše:
Cokoli, jen ne sliny. Klidně se vyseru na hromadu, ale jestli budou chtít plivat do hromadného kyble, tak hodim současně obsah žaludku. Ale čkovaní se snad netestujíPříspěvek upraven 10.03.21 v 19:29
jo, s temi flusanci mam taky dost problem.
Me stacilo videt nejakou reportaz, jak to delaji, jak to tam ten clovek sbiral v puse. No mela jsem dost. ![]()