Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12503
10.3.21 20:16
@AvajBr píše:
Ty jo hustý. Je to ale sileny. Kvuli dvema blbcum, na který tam nijak nemuzou, se citi ohrozeni. Ja je chapu. Nicmene to jejich reseni… A kdo naockuje lidi, co se snazi dodrzovat a citi se ohrožení jinymi spoluobcany, ignorujicimi narizeni a na vakcinu zatim nemaji narok? Nemeli by spíš resit, jak ty dva hnupy udelat postihnutelnymi? :nevim:Ale bylo me z toho smutno. Kdyz jsem videla Volnyho jak tam proste bezostysne hulaka a prska na ty lidi sedici před nim. Jak se pak zdrzuje dalsi recnik, protoze po nem musi speciálně vsechno dezinfikovat. Bezohlednost, nabubrelost a hloupost ve snemovne. :zed:

Mně dneska dostalo, co jsi sem vkladala. Astra ze neca. Na to už mi nějak dochází slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
10.3.21 20:17
@matkabagristy píše:
obelstila jsi hlasku, ze se dlouho nehybes? Ja ty hodinky behem DV nenosim, bo jedine, co se hybe, jsou prsty a pravy loket. V beznem provozu jsem davala 10 000 kroku denne.

přesně! ale nasazuju je jen, když vyrážím pohybovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
@AvajBr píše:
Ty jo hustý. Je to ale sileny. Kvuli dvema blbcum, na který tam nijak nemuzou, se citi ohrozeni. Ja je chapu. Nicmene to jejich reseni… A kdo naockuje lidi, co se snazi dodrzovat a citi se ohrožení jinymi spoluobcany, ignorujicimi narizeni a na vakcinu zatim nemaji narok? Nemeli by spíš resit, jak ty dva hnupy udelat postihnutelnymi? :nevim:Ale bylo me z toho smutno. Kdyz jsem videla Volnyho jak tam proste bezostysne hulaka a prska na ty lidi sedici před nim. Jak se pak zdrzuje dalsi recnik, protoze po nem musi speciálně vsechno dezinfikovat. Bezohlednost, nabubrelost a hloupost ve snemovne. :zed:

Přesně! Mně připadá strašný, že si náš právní systém nedokáže poradit s jedním drzým blbcem, že na něho nikdo nemá páky. Toho Bojka považuju spíš za přicmrndávače, to Volný je ten hlavní aktér :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491

@chelsinka1988 to byla telekineze. Je to jasný, někdo s tím pohnul, aby se tě zbavil :roll:
Náhodou o tom něco vim. Dítě se mi zbláznilo, dopoledne mi o tom udělala přednášku a celý odpoledne se vlastní myslí pokoušela pohnout ruličkou od hajzlpapíru. Když jsem jí řekla, jestli by radši neměla dělat něco do školy, tak pravila, že se na to necítí, protože ještě nemeditovala a její mysl je rozptýlená :lol:
Jestli v nejbližší době nepůjde do školy, tak se bojim, co nás ještě čeká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
@AvajBr píše:
Ja ne. :lol: Ale je to fakt k placi. Koronakrize ukazala i tohle. Jsem aktualne volebne bezradna.A jeste se roji dalsi nebezpecni… Slachtova Prisaha, Volnyho Jednotni nebo co. Jasne, ti se asi do parlamentu nedostanou. Ale, co vyliza z der je teda taky takove ne moc uklidnujici.

Toho bych se až tak nebala. Bojim se, co si tam zvolime. Ja jsem fakt smutná, bezradba, telefon napovida, ze i bezdrátová, no to každopádně :mrgreen: ja jsem vždycky volila, vzdycky, ale ted fakt nevim, moje pravicové ideály se hroutí, resp žádné nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
@neumisa píše:
Neumisa si koupila chytré hodinky… hodinky jsou chytřejší než neumisa… ale dokázala jsem vypnout buzerační funkci! Juchůůůů!

Byly mi vnuceny k narozeninam. To bude jeste pudel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
10.3.21 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
10.3.21 20:19
@1Julie píše:
Přesně! Mně připadá strašný, že si náš právní systém nedokáže poradit s jedním drzým blbcem, že na něho nikdo nemá páky. Toho Bojka považuju spíš za přicmrndávače, to Volný je ten hlavní aktér :zed:

Oni mu neumí namydlit schody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
10.3.21 20:19
@LaPaloma píše:
Původně mi Andy připomínal opičku, ale teď si říkám, jestli není spíše ten dlouhonohý opeřenec. :think:

Ale rozhodně vím, co není.
Není chobotnice, ta má 8 mozků + jeden centrální. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39009
10.3.21 20:20
@Monchichik píše:
@chelsinka1988 no božínku, ty si ale neopatrná myšička… :cert: mohli jsme být rázem bez vůdkyně :hug: tobě skáče konvice z lednice? co se to tam u vás děje? nenamlouvá si tě můj ostřelovač? :mrgreen: :mrgreen:
:lol: no beztak. Se snazil upoutat pozornost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
@1Julie píše:
Přesně! Mně připadá strašný, že si náš právní systém nedokáže poradit s jedním drzým blbcem, že na něho nikdo nemá páky. Toho Bojka považuju spíš za přicmrndávače, to Volný je ten hlavní aktér :zed:

Ma poslaneckou imunitu :nevim: Pritom uz tolikrat bylo navrhovano, aby ta imunita byla omezena jen na prestupky a TC souvisejicimi s vykonem funkce poslance :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@renap píše:
@chelsinka1988 to byla telekineze. Je to jasný, někdo s tím pohnul, aby se tě zbavil :roll:
Náhodou o tom něco vim. Dítě se mi zbláznilo, dopoledne mi o tom udělala přednášku a celý odpoledne se vlastní myslí pokoušela pohnout ruličkou od hajzlpapíru. Když jsem jí řekla, jestli by radši neměla dělat něco do školy, tak pravila, že se na to necítí, protože ještě nemeditovala a její mysl je rozptýlená :lol:
Jestli v nejbližší době nepůjde do školy, tak se bojim, co nás ještě čeká 8o

Nestraaaaaas. Byla to cista nahoda. Spojeni me lenosti tu konvici zasoupnout a zlobení meho ditete co si dela mantinel z lednicky 👀

Monichinkuuuuuuuu renap me strasiiiiiiiiiiii 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
10.3.21 20:21
@Alladina píše:
Ale rozhodně vím, co není.
Není chobotnice, ta má 8 mozků + jeden centrální. :lol:

Ale CML by být mohl. K tomu ve velkým dělat amarouny. Super business.

Jinak jsem slyšela koment na jeho nový účes. Prý se chystá do tepláků. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
10.3.21 20:21
@AvajBr píše: :lol: no beztak. Se snazil upoutat pozornost.

Ale ze je to romanticky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39009
10.3.21 20:22
@renap píše:
Jestli v nejbližší době nepůjde do školy, tak se bojim, co nás ještě čeká 8o

No co. Bude ti hybat nabytkem. To se jeste muze hodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+