Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Burj Chalifa no bohužel není obezita jejich jediný problém, většinou…mají k tomu spoustu dalších nemocí…takže není divu…
@Monchichik píše:
@chelsinka1988 no božínku, ty si ale neopatrná myšička…mohli jsme být rázem bez vůdkyně
tobě skáče konvice z lednice? co se to tam u vás děje? nenamlouvá si tě můj ostřelovač?
![]()
Ehm
trooooosicku to byla moje chyba. Holka tu jezdi na motorce jindy a boura do lednice a tim se posouvala ta konvice. A mamka mi na to nedavno upozornila, ze stoji pulkou na ni a pulka uz trci ven. A ja. Jo, ja ji uklidim. No samozrejme jsem se na to… a ted jsem se asi oprela vic o tu lednicku na zidli a prask ho ![]()
A nebo ji sestrelil tvuj syn
taky jedna z moznosti ![]()
@chelsinka1988 píše:
Ne. Sedim vedle ledničky u topení. Ticho, klid, povidam si s mamkou pres tel a s chlapem a najednou hyba jako kráva. Já se tak lekla, ze sem normalne onemela. A mama krici do telefonu co to jeeeee. Muj krici co to jeeeee. Ja jen cumim a mlcim a v hlave, nekdo po nas strili do oken a je to tady. Byla to sklenena cajova konvice co stala na vrchu lednice a spadla vedle me. Rozsekala se o topeni. Strepy se rozlitly vsude a ja mela jediny stesti, ze me ani jeden nezasahl. Par centaku vedle me. Mohl se mi klidne zabodnout do krku a uz bych tu nebyla.kdo by to tu vedl
Nějaký voodoo? ![]()
@chelsinka1988 máš poslouchat maminku, myško jedna darebná
co bychom si tu bez tebe počali? ![]()
@AvajBr píše:
Jj, tady to psali uz tak 14 dni zpátky. A dneska opakovali. Pry je u nas vic jak polovina pozitivnich Brigita.
v našem kraji prý víc než 80%
@1Julie píše:
Nějaký voodoo?
Nebo znameni
komu zase lezim v zaludku
![]()
@jege píše:
A? Tlustí budou hubení, hubení budou studení!![]()
@babanci sportovkyně bez zlozvyků, a málem to nepřežila…Každý normální člověk si rizika svého zlozvyku uvědomuje, ale nikdo nepočítá s tím, že jej z ničeho nic zlikviduje blbý respirační virus…
Příspěvek upraven 10.03.21 v 19:51
Babanci je ta výjimka, která potvrzuje pravidlo. Fakt bych se tim neutesovala, těm obézním to fakt nepomůže!
@chelsinka1988 píše:
Nebo znamenikomu zase lezim v zaludku
![]()
Nevim vo co gou, ale já myši nejím. A nejí je ani naše mačka.
Neumisa si koupila chytré hodinky… hodinky jsou chytřejší než neumisa… ale dokázala jsem vypnout buzerační funkci! Juchůůůů!
@Monchichik píše:
@Burj Chalifa no bohužel není obezita jejich jediný problém, většinou…mají k tomu spoustu dalších nemocí…takže není divu…
spojených s obezitou a nezdravým životním stylem. Takže na statistiku zemřelých se dívám s určitou menší mírou soucitu a s rezervou. Přírodní výběr.
@1Julie píše:
Dnes se konala neveřejná schůze Výboru pro zdravotnictví. Prý se tam emotivně vyjadřovali k úmrtí poslance Ventruby v souvislosti s chováním Volného a toho druhého, prý by se mělo něco udělat „s těma dvouma lumpama“.A zaznělo tam i tohle
:
MUDr. Jiří Běhounek:
Ministr Blatný: My tu výjimku určitě nebudeme iniciovat, protože máme obavu, že bychom vám spíše ublížili. To by byla podle mě taková politická poprava. Ve chvíli, kdy by si to PS odhlasovala, tak my to samozřejmě budeme respektovat.
Já mám zásadní sdělení. Tak, jak to poslouchám a jak jsem slyšel začátek a ta kastrofa, která je. Žádám pana ministra, aby zvážil, zda by nebylo možné udělat výjimku pro naočkování všech 199 poslanců(nebo ty dva ať se neočkujou) a zaměstnanců úřadu PS. Jsme tam prakticky nepřetržitě, sice v systému 50 na 50, ale bohužel je to kritická situace a já si myslím, že se to zdůvodnit dá, protože v téhle situaci já to vnímám, že jsme součástí kritické infrastruktury. Bez přijímání zákonů se mnohé části boje proti covidu nedají vůbec realizovat.
Ty jo hustý. Je to ale sileny. Kvuli dvema blbcum, na který tam nijak nemuzou, se citi ohrozeni. Ja je chapu. Nicmene to jejich reseni… A kdo naockuje lidi, co se snazi dodrzovat a citi se ohrožení jinymi spoluobcany, ignorujicimi narizeni a na vakcinu zatim nemaji narok? Nemeli by spíš resit, jak ty dva hnupy udelat postihnutelnymi? ![]()
Ale bylo me z toho smutno. Kdyz jsem videla Volnyho jak tam proste bezostysne hulaka a prska na ty lidi sedici před nim. Jak se pak zdrzuje dalsi recnik, protoze po nem musi speciálně vsechno dezinfikovat. Bezohlednost, nabubrelost a hloupost ve snemovne. ![]()
@Monchichik píše:
@chelsinka1988 máš poslouchat maminku, myško jedna darebná![]()
co bychom si tu bez tebe počali?
Ja vim
taky za trest jsem to poradne uklidila ![]()
Mnoooo, uz bych tu nebyla
![]()
@Oli.Lyon píše:
Jojo. Domluvili jsme se, ze se domluvíme.
U nas doma rikame, to potom poresime operativne. Ale spis to znamena, ted mi s tim dej pokoj. ![]()
@jege píše:
Tak kupodivu ne. Je to Turecko: http://nefesmaske.com/.
V Turecku je to správný místo pro štempl na respirátory pro zdravotnictví. Takže zničili celou značku KN95, která prý nyní má certifikaci na FFP 2 NEOPRÁVNĚNĚ.
Tak si to vem. Spousta lidí nosí ffp2 KN95. Nevíš, co je fake a co je pravé. ![]()