Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@neumisa píše:
Neumisa si koupila chytré hodinky… hodinky jsou chytřejší než neumisa… ale dokázala jsem vypnout buzerační funkci! Juchůůůů!
Chelsinka má chytré hodinky a nenosí je. Nebud jako Chelsinka. ![]()
@neumisa píše:
Neumisa si koupila chytré hodinky… hodinky jsou chytřejší než neumisa… ale dokázala jsem vypnout buzerační funkci! Juchůůůů!
@chelsinka1988 píše:
Ehmtrooooosicku to byla moje chyba. Holka tu jezdi na motorce jindy a boura do lednice a tim se posouvala ta konvice. A mamka mi na to nedavno upozornila, ze stoji pulkou na ni a pulka uz trci ven. A ja. Jo, ja ji uklidim. No samozrejme jsem se na to… a ted jsem se asi oprela vic o tu lednicku na zidli a prask ho
A nebo ji sestrelil tvuj syn
taky jedna z moznosti
Ja byla kdysi na školení v Nemecku tři měsíce. Každej pátek k obědu salát. Jednou jim a najednou KRUP jako kjava, počítám zuby, vse oukej, jdu to říct frau kuchařkám a ta jedna na ja, rano se nam tu rozbila konvice s cajem, sorry ![]()
@Sonmi píše:
A slon nemůže skákat.
Pstros má větší oči než mozek.
Původně mi Andy připomínal opičku, ale teď si říkám, jestli není spíše ten dlouhonohý opeřenec. ![]()
@neumisa píše:
obelstila jsi hlasku, ze se dlouho nehybes? Ja ty hodinky behem DV nenosim, bo jedine, co se hybe, jsou prsty a pravy loket. V beznem provozu jsem davala 10 000 kroku denne.
@Oli.Lyon píše:
Ja byla kdysi na školení v Nemecku tři měsíce. Každej pátek k obědu salát. Jednou jim a najednou KRUP jako kjava, počítám zuby, vse oukej, jdu to říct frau kuchařkám a ta jedna na ja, rano se nam tu rozbila konvice s cajem, sorry
@chelsinka1988 píše:
Chelsinka má chytré hodinky a nenosí je. Nebud jako Chelsinka.
Ja je nosim, dost to sleduju a pak mívám výčitky, ze neplnim ![]()
@Oli.Lyon píše:
Je načase založit vlastní stranu. Neb, ac to říkám nerada, neni koho volit. Která budete gziftem příštích voleb?
Ja ne.
Ale je to fakt k placi. Koronakrize ukazala i tohle. Jsem aktualne volebne bezradna.
A jeste se roji dalsi nebezpecni… Slachtova Prisaha, Volnyho Jednotni nebo co. Jasne, ti se asi do parlamentu nedostanou. Ale, co vyliza z der je teda taky takove ne moc uklidnujici.
@chelsinka1988 píše:
Nebo znamenikomu zase lezim v zaludku
![]()
Spíš poučení pro příště. ![]()
@chelsinka1988 píše:
Chelsinka má chytré hodinky a nenosí je. Nebud jako Chelsinka.
no už se mi je podařilo propojit s noťasem a maluje mi to krásné barevné čáry do mapy, sloupečky zelené a modré, odznáčky mi to přiděluje, láká na challenge… jako hraju si jak malé děcko ![]()
Ted jsem smrdlala košilí displej a vlezla na profil edne bedne a lame. Sorry, ciciny, byl to omyl ![]()
Na Nove reportaz o tom, jak policie pokutuje kavarny, ktere neuklidily nebo nezapaskovaly svuj nabytek na predzahradkach a vytvorily tak lidem prostredi k tomu, aby si tam vypili caj nebo kafe. Ja vim, ze tu radi nebezpecna vysoce infekcni nemoc, ale z tohohle je mi fakt smutno proste.
@Oli.Lyon píše:
Ja je nosim, dost to sleduju a pak mívám výčitky, ze neplnim
Jeden z duvodu, proc letěly do supliku. To bylo furt napij se, postav se. Narvala jsem je mymu a toho zas nebavi nabijet a hlidat si to. Tak se nam tu dva roky cca valej.
@matkabagristy píše:
obelstila jsi hlasku, ze se dlouho nehybes? Ja ty hodinky behem DV nenosim, bo jedine, co se hybe, jsou prsty a pravy loket. V beznem provozu jsem davala 10 000 kroku denne.
Jo, nejlepsi byla hlaska na Stepana. Litala jsem tehdy kolem cely rodiny, jidlo, piti… Sedla jsem si konecne po par hodinach a asi po dvaceti minutach sezeni hodinky zahlasily: „Zda se, ze jste jiz delsi dobu ve stresu. Nechcete si chvili odpocinout?“ 😂