Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Baba píše:
Ty hlavni pres den nedelaji ve spitale. To jen par tech, co pamahaji se sluzbama. Jenze my mame jeste socialni cast s pecovatelkama. Tech ani nevim kolik je. Vlastne vim - pro nasi oblast porad hrozne malo, jsou furt obsazeny.
A to musime testovat i naseho dobrovolnika?
jo tak. já měla jinou představu. díky za vysvětlení.
@Monchichik píše:
@aiwwa no tak to si teda počkám, co vymysleli…jak se to bude prokazovat…budeš psát čestné prohlášení vlastní krví nebo nosit jetej test u sebe nebo mě fakt už nic nenapadá…Příspěvek upraven 22.03.21 v 16:21
no anebo se začalo počítat s tou sebezodpovědností, co se s ní spousta jedinců ohání…
@Purple Rain píše:
Tohle mi přijde jako traparna na ntou. Hlavně ve smyslu zviditelnovani se na neštěstí druhých. Ale i celkově, ostatním mrtvým taky nikdo křížky na chodník nemaluje. A že jsou to také tragédie.
Přesně. Nechutná propagace sebe sama.
@Monchichik píše:
@Baba oni ještě existují nějací OSVČ co fungují?![]()
no, já se ještě držím, ale už jen za poslední drápek. ![]()
@neumisa tomu nevěřím…víš co říká vláda, že jsme podvodníci a neumíme poslouchat
takže jsme rovnou v podezření, že podvádíme…
@matkabagristy píše:
presne tak se to dela uz ted u zamestnancu, muj chlop to povrzuje ustne po telefonu. Penezovod, nic vic.
A testy si jako budeme kupovat? Tak to raději skončím s podnikáním, to se mi začíná nevyplácet.
@Monchichik píše:
@Baba oni ještě existují nějací OSVČ co fungují?![]()
například zedníci
@aiwwa na test ti přispěje pojišťovna max 60 kč…máš nárok na 4 měsíčně…pokud má měsíc 5 týdnů, máš smůlu…těch 60kč se rovnou odečítá od zdravotního pojištění, co platíš…tak jsem to slyšela… ![]()
a taky se můžeš nechat jít testovat zdarma do odběrového centra…to můžeš každé 3 dny…
@matkabagristy píše:
presne tak se to dela uz ted u zamestnancu, muj chlop to povrzuje ustne po telefonu. Penezovod, nic vic.
Jo jo. Tak víme, komu tady patří firmy na testy, že.
@Monchichik píše:
@aiwwa na test ti přispěje pojišťovna max 60 kč…máš nárok na 4 měsíčně…pokud má měsíc 5 týdnů, máš smůlu…těch 60kč se rovnou odečítá od zdravotního pojištění, co platíš…tak jsem to slyšela…
a taky se můžeš nechat jít testovat zdarma do odběrového centra…to můžeš každé 3 dny…
jojo, tak zatímco teď sedím doma, tak budu každé tři dny lézt mezi covidy, to má smysl. Naštěstí v tom odkazu se píše, že kdo dělá z domova nemusí. Ale i tak mi to nedává smysl. Teda, prodávat testy, tak bych smysl viděla.