Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26336
22.3.21 16:43
@Monchichik píše:
@neumisa tomu nevěřím…víš co říká vláda, že jsme podvodníci a neumíme poslouchat :cert: takže jsme rovnou v podezření, že podvádíme…

tak víš jak - rok lidi kvičí, jak je to přísné, jak jsou omezovaní, jak oni by přece nikdy… (dosaď dle vlastního uvážení), jak oni jsou zodpovědní a nepotřebují, aby byli hlídaní… tak třeba konečně dostanou šanci prokázat, že tomu tak opravdu je. Už po roce. Co víc si přát. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
22.3.21 16:45
@Monchichik píše:
@aiwwa na test ti přispěje pojišťovna max 60 kč…máš nárok na 4 měsíčně…pokud má měsíc 5 týdnů, máš smůlu…těch 60kč se rovnou odečítá od zdravotního pojištění, co platíš…tak jsem to slyšela… :think:
a taky se můžeš nechat jít testovat zdarma do odběrového centra…to můžeš každé 3 dny…

Můj chlap je OSVČ a dělá v lese, tak si asi každý týden na pařezu udělá test, kdyby náhodou potkal nějakou divokou lesní zvěř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
22.3.21 16:46
@Katuskka píše:
Můj chlap je OSVČ a dělá v lese, tak si asi každý týden na pařezu udělá test, kdyby náhodou potkal nějakou divokou lesní zvěř :mrgreen:

Tak lesy jsou ohniska, to se ví už dlouho. Roto tam musíme s rouskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
22.3.21 16:47

Pobavim vas…dnes pozitivne testovana dalsi ockovana kolegyne, ktera to navic mela a na konci prosince mela protilatek stejne jako ja. Neni ji vubec nic, odeslana jako kontakt, minuly tyden testovana negativne, po ockovani je asi tri tydny( po druhem). Ja mam prvni ockovani za tyden, tak jsem zvedava, rusit zo teda nechci. Dnes antigen negativni a na PCR me nedostanou ani za boha( byla jsem s ni naposled ve stredu). :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
22.3.21 16:49

@mroe no já už jsem slyšela vícekrát, že očkovaným vychází test pozitivně…tohle už je fakt neskutečné…a nekonečné…a hrabat na testech a nouzovém stavu je hned tak bavit nepřestane… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
22.3.21 16:50
@neumisa píše:
tak víš jak - rok lidi kvičí, jak je to přísné, jak jsou omezovaní, jak oni by přece nikdy… (dosaď dle vlastního uvážení), jak oni jsou zodpovědní a nepotřebují, aby byli hlídaní… tak třeba konečně dostanou šanci prokázat, že tomu tak opravdu je. Už po roce. Co víc si přát. :dance:

Vzdyt jo… cerstve nam ted lehl kolega. A proc? Protoze si jejich rodina neodpustila oslavu narozenin. Takze onemocnelo cele sirsi pribuzenstvo, ktere se oslavy zucastnilo :zed: A ted kvili, jak je mu blbe a proc to museli chytit zrovna oni :pocitac:
My treba nase jarni narozeniny oslavime az bude teplo a budeme moci byt venku. Zbytecne tomu zkratka nejdeme vstric :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
22.3.21 16:51
@Monchichik píše:
a taky se můžeš nechat jít testovat zdarma do odběrového centra…to můžeš každé 3 dny…

A dělají odběr i z jiných částí než z nosohltanu? Třeba z análu? A ideálně Drive-in - vystrčím pudel z okýnka a ať klidně anal lizují! A prý nemá být moc vypulírováný, ať to nemusí strkat moc hluboko, jinak to bude zase nosohltan, akorát z opačné strany. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
22.3.21 16:53

@jege se obávám, že jen ten nosohltan :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
22.3.21 16:55
@jege píše:
A dělají odběr i z jiných částí než z nosohltanu? Třeba z análu? A ideálně Drive-in - vystrčím pudel z okýnka a ať klidně anal lizují! A prý nemá být moc vypulírováný, ať to nemusí strkat moc hluboko, jinak to bude zase nosohltan, akorát z opačné strany. :mrgreen:

Nene, chlapum zasadne ze zadni casti mocove trubice. A taky drive-in :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
22.3.21 16:56
@Monchichik píše:
@mroe no já už jsem slyšela vícekrát, že očkovaným vychází test pozitivně…tohle už je fakt neskutečné…a nekonečné…a hrabat na testech a nouzovém stavu je hned tak bavit nepřestane… :cert:

Za chvili u nas nebude mit kdo pracovat. Je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
22.3.21 17:27
@aiwwa píše:
A testy si jako budeme kupovat? Tak to raději skončím s podnikáním, to se mi začíná nevyplácet.

zrovna dneska k nám do firmy někdo volal, jestli nepotřebujeme antigenní testy, prej jich koupil 5 letadel. tak jsme si říkali, že jestli to prodává i s tím letadlem, že to berem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
22.3.21 17:43
@mroe píše:
Pobavim vas…dnes pozitivne testovana dalsi ockovana kolegyne, ktera to navic mela a na konci prosince mela protilatek stejne jako ja. Neni ji vubec nic, odeslana jako kontakt, minuly tyden testovana negativne, po ockovani je asi tri tydny( po druhem). Ja mam prvni ockovani za tyden, tak jsem zvedava, rusit zo teda nechci. Dnes antigen negativni a na PCR me nedostanou ani za boha( byla jsem s ni naposled ve stredu). :zed: :zed:

A proč šla jako očkovaná bezpříznakova na testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
22.3.21 17:47

@Lama Lama Pochopila jsem to tak, že jí někdo označil jako kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
22.3.21 17:48
@babanci píše:
@Lama Lama Pochopila jsem to tak, že jí někdo označil jako kontakt.

To je fuk. Očkování nejdou do karantény a netestujou se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 17:48

Rodiče předškoláků se letos zajímají o odklad školní docházky pro své dítě i kvůli epidemii covidu-19 a přetrvávající výuce na dálku, řekla místopředsedkyně Rady Asociace pracovníků pedagogicko-psychologických poraden Pavla Kubíčková. Poradny podle ní ale na tyto žádosti o odklad neberou ohled a drží se standardních důvodů nezralosti dítěte pro školní docházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA