Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Monchichik píše:
@neumisa tomu nevěřím…víš co říká vláda, že jsme podvodníci a neumíme poslouchattakže jsme rovnou v podezření, že podvádíme…
tak víš jak - rok lidi kvičí, jak je to přísné, jak jsou omezovaní, jak oni by přece nikdy… (dosaď dle vlastního uvážení), jak oni jsou zodpovědní a nepotřebují, aby byli hlídaní… tak třeba konečně dostanou šanci prokázat, že tomu tak opravdu je. Už po roce. Co víc si přát. ![]()
@Monchichik píše:
@aiwwa na test ti přispěje pojišťovna max 60 kč…máš nárok na 4 měsíčně…pokud má měsíc 5 týdnů, máš smůlu…těch 60kč se rovnou odečítá od zdravotního pojištění, co platíš…tak jsem to slyšela…
a taky se můžeš nechat jít testovat zdarma do odběrového centra…to můžeš každé 3 dny…
Můj chlap je OSVČ a dělá v lese, tak si asi každý týden na pařezu udělá test, kdyby náhodou potkal nějakou divokou lesní zvěř ![]()
@Katuskka píše:
Můj chlap je OSVČ a dělá v lese, tak si asi každý týden na pařezu udělá test, kdyby náhodou potkal nějakou divokou lesní zvěř
Tak lesy jsou ohniska, to se ví už dlouho. Roto tam musíme s rouskou
Pobavim vas…dnes pozitivne testovana dalsi ockovana kolegyne, ktera to navic mela a na konci prosince mela protilatek stejne jako ja. Neni ji vubec nic, odeslana jako kontakt, minuly tyden testovana negativne, po ockovani je asi tri tydny( po druhem). Ja mam prvni ockovani za tyden, tak jsem zvedava, rusit zo teda nechci. Dnes antigen negativni a na PCR me nedostanou ani za boha( byla jsem s ni naposled ve stredu).
![]()
@mroe no já už jsem slyšela vícekrát, že očkovaným vychází test pozitivně…tohle už je fakt neskutečné…a nekonečné…a hrabat na testech a nouzovém stavu je hned tak bavit nepřestane… ![]()
@neumisa píše:
tak víš jak - rok lidi kvičí, jak je to přísné, jak jsou omezovaní, jak oni by přece nikdy… (dosaď dle vlastního uvážení), jak oni jsou zodpovědní a nepotřebují, aby byli hlídaní… tak třeba konečně dostanou šanci prokázat, že tomu tak opravdu je. Už po roce. Co víc si přát.
Vzdyt jo… cerstve nam ted lehl kolega. A proc? Protoze si jejich rodina neodpustila oslavu narozenin. Takze onemocnelo cele sirsi pribuzenstvo, ktere se oslavy zucastnilo
A ted kvili, jak je mu blbe a proc to museli chytit zrovna oni ![]()
My treba nase jarni narozeniny oslavime az bude teplo a budeme moci byt venku. Zbytecne tomu zkratka nejdeme vstric ![]()
@Monchichik píše:
a taky se můžeš nechat jít testovat zdarma do odběrového centra…to můžeš každé 3 dny…
A dělají odběr i z jiných částí než z nosohltanu? Třeba z análu? A ideálně Drive-in - vystrčím pudel z okýnka a ať klidně anal lizují! A prý nemá být moc vypulírováný, ať to nemusí strkat moc hluboko, jinak to bude zase nosohltan, akorát z opačné strany. ![]()
@jege píše:
A dělají odběr i z jiných částí než z nosohltanu? Třeba z análu? A ideálně Drive-in - vystrčím pudel z okýnka a ať klidně anal lizují! A prý nemá být moc vypulírováný, ať to nemusí strkat moc hluboko, jinak to bude zase nosohltan, akorát z opačné strany.
Nene, chlapum zasadne ze zadni casti mocove trubice. A taky drive-in ![]()
@Monchichik píše:
@mroe no já už jsem slyšela vícekrát, že očkovaným vychází test pozitivně…tohle už je fakt neskutečné…a nekonečné…a hrabat na testech a nouzovém stavu je hned tak bavit nepřestane…
Za chvili u nas nebude mit kdo pracovat. Je to super!
@aiwwa píše:
A testy si jako budeme kupovat? Tak to raději skončím s podnikáním, to se mi začíná nevyplácet.
zrovna dneska k nám do firmy někdo volal, jestli nepotřebujeme antigenní testy, prej jich koupil 5 letadel. tak jsme si říkali, že jestli to prodává i s tím letadlem, že to berem ![]()
@mroe píše:
Pobavim vas…dnes pozitivne testovana dalsi ockovana kolegyne, ktera to navic mela a na konci prosince mela protilatek stejne jako ja. Neni ji vubec nic, odeslana jako kontakt, minuly tyden testovana negativne, po ockovani je asi tri tydny( po druhem). Ja mam prvni ockovani za tyden, tak jsem zvedava, rusit zo teda nechci. Dnes antigen negativni a na PCR me nedostanou ani za boha( byla jsem s ni naposled ve stredu).![]()
A proč šla jako očkovaná bezpříznakova na testy?
@Lama Lama Pochopila jsem to tak, že jí někdo označil jako kontakt.
@babanci píše:
@Lama Lama Pochopila jsem to tak, že jí někdo označil jako kontakt.
To je fuk. Očkování nejdou do karantény a netestujou se.
Rodiče předškoláků se letos zajímají o odklad školní docházky pro své dítě i kvůli epidemii covidu-19 a přetrvávající výuce na dálku, řekla místopředsedkyně Rady Asociace pracovníků pedagogicko-psychologických poraden Pavla Kubíčková. Poradny podle ní ale na tyto žádosti o odklad neberou ohled a drží se standardních důvodů nezralosti dítěte pro školní docházku.