Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7976
22.3.21 19:50
@Monchichik píše:
@LaPaloma pokud se v rámci své práce s někým dalším stýkáš, jako třeba se zákazníkem, tak musíš…hlavně kdyby se ti chtěl domů cpát nedejbože řemeslník, tak ten by měl mávat negativním testem už zdálky…nebo si ho udělat přímo před tebou, abys věděla, že ti tu smrtelnou nemoc nenese přes práh…bože za co mě trestáš :cert:

Tak upřímně řečeno, zrovna tohle mi jako blbý nápad nepřijde. Taky si teď zbytné řemeslníky nepozvu a pokud už něco jó muselo bejt, tak bez respirátoru mi nikdo nesmí přes práh.
Smrtelná nemoc to je. :nevim: A nesedíme jak tydýti iks měsíců doma proto, aby nám to tam pak zatáhl nějakej dělňas.

Příspěvek upraven 22.03.21 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7987
22.3.21 19:50
@Gnaar píše:
Není tam nějaká lhůta, že to platí až po 14 dnech od aplikace druhé fenolové injekce? :think:

no vždyť píše, že je 3 týdny po druhém očkování, takže lhůtu splňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.3.21 19:51
@LaPaloma píše:
Právě jsem přijela ze sousedního okresu a vidím, že jsi si na mně vzpomněla.Já bych to řešila tak, že bych nějaké testy za firemní peníze zakoupila a nechala si je na dobu, až se budu cítit divně, tak se otestuji. Stejně to je otázka několika dnů, kdy začnou řešit, že rodinné malé firmy, kde spolu žijou, se takto testovat nemusí. Dávám tomu 10-14 dní. Vytvořila bych si daňový náklad, dokud je posvěcen shora.
Já sama jsem OSVČ, ale nemám zaměstnance, tak můžu říct, že vlastně nevím, jestli se mně to týká nebo ne, protože nemám na duo A. Šílená +A. Stb čas. Myslím si, že mně se to netýká, ale stejně si 2-3 testy za firemní peníze koupím, kdyby náhodou. Možná se mně to také týká, když musím kvůli výdělku jít mezi lidi. :nevim: Je to tak 50 na 50.

No ja bych očekávala, když stát něco očekává, ze jako třeba do datovky nebo aspoň na mvcr najdu na první dobrou nějaký ucelený info. Ale ne. Kupodivu. Hm. A kdyz si ty testy udelaj, tak co? Si je máme schovat? Nebo to někam zapsat? Bracha je osvc instalatér, si to bude asi štosovat do dveří vedle kelímku od kafe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
22.3.21 19:52
@Sonmi píše:
Smrtelná nemoc to je. :nevim:

Není! :cert:

Jenom se na ní občas umírá… :oops:

:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
22.3.21 19:53

@Sonmi a jak můžeš vědět, kdy si ten test dělal? může mít jeden a ukazovat ho do aleluja…zase prostě zbytečná buzerace lidí…a ještě za jejich peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
22.3.21 19:54

@Oli.Lyon můžeš to honit někde na twittru…třeba si to tam někdo z nich vystavil…že by to dali někde přehledně a uceleně od nich fakt nečekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
22.3.21 19:55
@Monchichik píše:
@Sonmi a jak můžeš vědět, kdy si ten test dělal? může mít jeden a ukazovat ho do aleluja…zase prostě zbytečná buzerace lidí…a ještě za jejich peníze…

A s pozitivníma těhotenskejma už se kšeftuje, tak se k tomu přihodí negativní covidové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.3.21 19:56

Zajímavej vystup z diskuze na idnes: je to u nas tak na houno, protože byly zavřený skoly, takže děti byly u prarodičů. A proto ta šílená čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325

@bertoldina no ty antigenní jsou převážně negativní všechny, to nebude takový problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
@bertoldina píše:
A s pozitivníma těhotenskejma už se kšeftuje, tak se k tomu přihodí negativní covidové :nevim:

V zavřených přístavech calais dover to prej kvete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
22.3.21 19:58

@Oli.Lyon to je možný…neměly zavírat školy…říkám to pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
@Monchichik píše:
@bertoldina no ty antigenní jsou převážně negativní všechny, to nebude takový problém ;)

Tak třeba to už proto není problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
@Oli.Lyon píše:
V zavřených přístavech calais dover to prej kvete.

Ani mě to nepřekvapuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
22.3.21 19:59
@LaPaloma píše:
Debillové mezi doktory existují :https://www.seznamzpravy.cz/…misto-140828

A to jsi zjistila až teď? 9884 stránek této diskuze Tě o tom dosud nepřesvědčilo? 8o :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.3.21 20:02
@jege píše:
A to jsi zjistila až teď? 9884 stránek této diskuze Tě o tom dosud nepřesvědčilo? 8o :zed: :mrgreen:

Tvl jege, my uz jsme tady fakt (!) pokrocily. Nudíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA