Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
23.3.21 16:42
@mroe píše:
A jak urolog pozna, ze se stomie hnula, kdyz ho neposle na vysetreni? Sanitku dava ten, kdo ho posila na vysetreni, takze ten, kdo jo poslal na rtg. To je alibismus furt dokola.

No jestli to nebylo komplikovaný tím, že ta kontrola byla doporučena za hospitalizae na interně. To by mě při propuštění nenapadlo sanitku dávat. Nebo při psaní konzilia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
23.3.21 16:53

Krásné číslo stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
23.3.21 16:57

Česká vláda objednala jen 81 % vakcín z toho, na co měla od Evropské unie nárok. Zjistily to Hospodářské noviny. Do prázdnin se tak stihne oběma dávkami naočkovat jen 44 % dospělých. Hůř jsou na tom jen Bulharsko, Chorvatsko, Slovensko a Lotyšsko. Podle ministerstva zdravotnictví šlo o rozhodnutí tehdejších ministrů. Adam Vojtěch HN řekl, že řešil pouze objednávku od AstraZenecy. Roman Prymula se nevyjádřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
23.3.21 17:00
@Baba píše:
@sakota Četla sem, že se o tom už nechceš bavit.
Drž se, mysli taky na sebe. A kdyby něco, osobní koroner k dispozici :hug:

To je fakt, jsem si představila, jak manzulovi v afektu výhružně rikam: bacha na jazyk, mám znamyho koronera, bejby… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.3.21 17:01

@vokishka No! To mi taky zvedlo mandle. A hlavne Prymula, celej chytrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 17:05
@Oli.Lyon píše:
To je fakt, jsem si představila, jak manzulovi v afektu výhružně rikam: bacha na jazyk, mám znamyho koronera, bejby… :cert:
:mrgreen: Pro větší efekt Ti můžu poslat formulář pro osobu zajišťující pohřbení, hlášení koronera nebo příkaz k provedení pitvy. Klidně všechny :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7976
23.3.21 17:21
@vokishka píše: Česká vláda objednala jen 81 % vakcín z toho, na co měla od Evropské unie nárok. Zjistily to Hospodářské noviny. Do prázdnin se tak stihne oběma dávkami naočkovat jen 44 % dospělých. Hůř jsou na tom jen Bulharsko, Chorvatsko, Slovensko a Lotyšsko. Podle ministerstva zdravotnictví šlo o rozhodnutí tehdejších ministrů. Adam Vojtěch HN řekl, že řešil pouze objednávku od AstraZenecy. Roman Prymula se nevyjádřil.

Kreteni to jsou, všichni. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7976
23.3.21 17:21

Co říkáte na toho Klause juniora? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
23.3.21 17:29
@Sonmi píše:

pobavil tatík, prý je to velká ztráta pro českou politiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.3.21 17:31

@Sonmi za chvíli zase založí podobnou rádoby pravicově konzervativní sra4ku

• Citovat
  • Upravit
10425
23.3.21 17:34
@Baba píše: :mrgreen: Pro větší efekt Ti můžu poslat formulář pro osobu zajišťující pohřbení, hlášení koronera nebo příkaz k provedení pitvy. Klidně všechny :mrgreen:

Jako rekla bych, at posles. Ale muj muz zcela vazne prohlasil, ze kdyby to tim vsem jenom jeste vic nezkomplikoval, tak by se zabil, aby to vyresil. Priznal se mi, ze ten divnej skrabanec na predlokti je od sidla, kdy se proste bodnul a zkousel, jak moc to bude bolet a jestli mu pak bude lip. Takze asi nejsem dost drsna na toto tema vtipkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 17:35
@Sonmi píše:

Nic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
23.3.21 17:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
23.3.21 17:39
@Lama Lama píše: :mrgreen: jj, to znám. Taky se odstěhoval ke kamarádovi rozmyslet si rodinný život.. Za mesic přišly děti, že ten kamarád se jmenuje Tereza

Krása střídá nádheru, holky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 17:40
@sakota píše:
Jako rekla bych, at posles. Ale muj muz zcela vazne prohlasil, ze kdyby to tim vsem jenom jeste vic nezkomplikoval, tak by se zabil, aby to vyresil. Priznal se mi, ze ten divnej skrabanec na predlokti je od sidla, kdy se proste bodnul a zkousel, jak moc to bude bolet a jestli mu pak bude lip. Takze asi nejsem dost drsna na toto tema vtipkovat.

8o No teda. To byl takový vždycky nebo se na něm tak podepsal covid a ztráta práce?
Posraný covid, teď se všechno řeší stokrát hůř :? Tlačila bych na psychiatrii jeho. Ach jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA