Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Baba píše:
@sakota Četla sem, že se o tom už nechceš bavit.
Drž se, mysli taky na sebe. A kdyby něco, osobní koroner k dispozici
@Baba píše:
No teda. To byl takový vždycky nebo se na něm tak podepsal covid a ztráta práce?
Posraný covid, teď se všechno řeší stokrát hůřTlačila bych na psychiatrii jeho. Ach jo
Jo. Ja si taky myslim, ze ON potrebuje pomoc, ale to si musi uvedomit sam. Myslim, ze covid to totalne vygradoval, ale zaklad je v tom, ze proste nevi, zda chce byt se mnou nebo s ni, nechce udelat chybu, nechce nikomu ublizit a je uplne v haji. Ja mu to verim, ze fakt nevi a je uplne zoufalej, znam ho dost na to, tohle by nenafejkoval.
@vokishka píše:
Krásné číslo stránky
Už jen sto stránek a slavíme 10.000
To je za chvíli.
@sakota píše:
Jako rekla bych, at posles. Ale muj muz zcela vazne prohlasil, ze kdyby to tim vsem jenom jeste vic nezkomplikoval, tak by se zabil, aby to vyresil. Priznal se mi, ze ten divnej skrabanec na predlokti je od sidla, kdy se proste bodnul a zkousel, jak moc to bude bolet a jestli mu pak bude lip. Takze asi nejsem dost drsna na toto tema vtipkovat.
Tvůj muž zcela vážně potřebuje nakopat do pr… On se Ti nepřiznal, on si Tě šteluje do pozice viníka.
Kdybys mi tohle zmínila u mě v práci, tak Ti doporučím obrátit se na nějaké krizové pracoviště (klidně krizovou linku), jak s ním zvládnout mluvit (když bys nechtěla zvolit řešení č.1, které v práci doporučit nemůžu).
@sakota píše:
Jo. Ja si taky myslim, ze ON potrebuje pomoc, ale to si musi uvedomit sam. Myslim, ze covid to totalne vygradoval, ale zaklad je v tom, ze proste nevi, zda chce byt se mnou nebo s ni, nechce udelat chybu, nechce nikomu ublizit a je uplne v haji. Ja mu to verim, ze fakt nevi a je uplne zoufalej, znam ho dost na to, tohle by nenafejkoval.
Zcela vážně bych se ho zeptala, jestli má vymyšlený jak to udělá.
Nějaká krizová intervence? Aspoň po telefonu?
@Monchichik píše:
@sakota A ty víš jestli s ním chceš být?
jo. Chci.
@Baba píše:
No jestli to nebylo komplikovaný tím, že ta kontrola byla doporučena za hospitalizae na interně. To by mě při propuštění nenapadlo sanitku dávat. Nebo při psaní konzilia.
Pak ale praktik dostal propousteci zpravu, tak at se necuka, ze ma poslat pacienta na kontrolu a ze ho nezna. Mozna ho jeste nevidel, ale jestli ho prijal do pece, tak snad vedel o co jde a zpravu si muze precist.
@Baba píše:
Zcela vážně bych se ho zeptala, jestli má vymyšlený jak to udělá.Nějaká krizová intervence? Aspoň po telefonu?
To už je na laika, navíc do toho vztahově zataženého, moc náročná otázka, do toho bych se nepouštěla. Spíš se teď naučit s ním mluvit a přesměrovat ho na odbornou pomoc, pokud je to potřeba a stojí o ni. A hlavně jak se nenechat zdeptat.
@sakota tak to je o to horší…pro tebe…já bych s ním vyrazila dveře…ale tebe je mi moc líto
drž se…
@sakota píše:
Ale ja nechci. Ja ho mam rada a chci byt s nim, beru svoje svatebni sliby vazne. Uvidime. Treba prijde k rozumu.
Promiň, že ti to napíšu tak natvrdo, ale ne. Tohle se už nejspíš nesrovná. Pokud si budeš uchovávat naději, budeš se jen dál a dál týrat.
Chovej se tak, že je konec. Bude ti líp. Ten chlap je rozhodnutý, neřekne ti to jen protože mu to je blbý.
A drž se, vím, jak zlý to m-že být. ![]()
@sakota píše:
Jako rekla bych, at posles. Ale muj muz zcela vazne prohlasil, ze kdyby to tim vsem jenom jeste vic nezkomplikoval, tak by se zabil, aby to vyresil. Priznal se mi, ze ten divnej skrabanec na predlokti je od sidla, kdy se proste bodnul a zkousel, jak moc to bude bolet a jestli mu pak bude lip. Takze asi nejsem dost drsna na toto tema vtipkovat.
To jsou jen klasické nevěrnické kecy. Chlácholí si jima černé svědomí, protože moc dobře ví, že dělá prasárnu. ![]()
Lockdowny skončí závěrem léta, to bude očkována většina, říká šéf BioNTechu
https://www.idnes.cz/…hranicni_jhr
@SAJ píše:
To jsou jen klasické nevěrnické kecy. Chlácholí si jima černé svědomí, protože moc dobře ví, že dělá prasárnu.
Občas i nevěrníka to bolí. Udělat to rozhodnutí. Nezastávám se ho. Kopu za tým sakoty, ale taky to není lehký občas odejít a na minulost kašlat a žít s novou. Samozrejme jsou tací, ze jim je to fuk, byvala, deti, atd. Ale vzdy to tak neni…