Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@chelsinka1988 píše:
Takze se mam jit promenadovat nahá po balkone v noci, abych nastydla a budu zachrnena?![]()
Zdokumentuješ to a ukážeš nám pak tady nahou myšku?
![]()
@chelsinka1988 píše:
Já a semetrika?Tak to rozhodne ne
tsss vis jak by ses se mnou mela? I po rozvodu? Luxusne.
Ja jsem nahodou snem kazdyho, kdo se chce s nekym rozvest
@Baba píše:
Nemocný strejda má svou první pravnučku
Auroru.
Jako fakt, vnučka žije v Itálii.
Obrovskaaaaa gratulaceeeeee
nadherny jmeno ![]()
@Baba píše:
Nemocný strejda má svou první pravnučku
Auroru.
Jako fakt, vnučka žije v Itálii.
@chelsinka1988 píše:
No znam chlapa, co odrizl svou dceru z prvniho vztahu bez mrknutí oka. Takze tak. Pac novodoba s ni nebyla spokojená. Moc podobná mámě, moc tichá, moc drahá atd atd. Tak šmiky šmik
Nechutný. Chudák holka. Taky znám takovýho otce, co syna odstřihl asi ve čtyřech letech a syn, když se ženil, tak ho ani nepozval na svatbu. Ani vnouče mu neukázal. A dobře mu, dneska už dědkovi, tak!
@Baba píše:
Tak to prubnem? Kam se dává žádost, ať můžu odkopnut Bambulína a vzít si Tebe?
Asi na matriku?
Ale jedna podminka. Chci si nechat deti tvoje i moje. A kocky pápá s bambulínem. Poridime si jiny zvire. ![]()
@chelsinka1988 píše:
Obrovskaaaaa gratulaceeeeeenadherny jmeno
Dík. Fakt se Ti líbí? Já nevím. Nepředpokládám, že by dneska lidi měli asociaci s tím křížníkem nebo co to bylo, ale je takový… To bude zvyk, maminka Aurory se jmenuje Filoména, a taky jsem si zvykli ![]()
Je to príma, strejda příjde na jiný myšlenky.
Bertold má novou mánii z FB. Dosazovat slovo respirátor do názvů filmů. Takže celý dny poslouchám:
@chelsinka1988 píše:
Takze se mam jit promenadovat nahá po balkone v noci, abych nastydla a budu zachrnena?![]()
horší, než naše úča. mi dneska volalo nas. raný dítě, že dostalo dovjku z přírodovědy a že je úča blbá. Tak nastolo pátrání, proč je úča blbá. Tak prej byla otázka, jaké je nejčastější onemocnění dýchacích cest. Prý napsal rýma a kašel. No, tak jsem mu řikala, že v podtatě to nejsou nemoci, jen příznaky a že může mít úča pravdu. Ptala jsem se, co měla být správná odpověd. A prý nachlazení.
Tak jsem mu potvrdila, že v tom případěě blbá je. Tak to reklamoval a má 1- ![]()
@chelsinka1988 píše:
Asi na matriku?Ale jedna podminka. Chci si nechat deti tvoje i moje. A kocky pápá s bambulínem. Poridime si jiny zvire.
V tom případě si ale musíš vzít Bambulína. Po rozvodu má děti on, já majetek.
No nic, ještě to zvážím ![]()
@MartinaIrena píše:
Nechutný. Chudák holka. Taky znám takovýho otce, co syna odstřihl asi ve čtyřech letech a syn, když se ženil, tak ho ani nepozval na svatbu. Ani vnouče mu neukázal. A dobře mu, dneska už dědkovi, tak!
Presne tak. Dobre jim tak. Co si nevazej svych deti.
@bertoldina píše:
Bertold má novou mánii z FB. Dosazovat slovo respirátor do názvů filmů. Takže celý dny poslouchám:
- Šest medvědů s respirátorem
- Respirátor Bridget Jonesové
- Ten respirátor si nesvlíkej
- S respirátorem mě baví svět
- …
@bertoldina píše:
To jméno je krásný. Jen ty asociace, ty asociace…
Taky si malovala? ![]()
Je to príma, i kvůli tomu, že strejda nechtěl o nemoci říkat dceři, protože je prý hysterka, řekla by to svý dceři a ta by předčasně porodila
Je to celý konstrukt, ale do toho mi nic není. Ale tak už to teď snad někdy řekne.
@Baba píše:
Dík. Fakt se Ti líbí? Já nevím. Nepředpokládám, že by dneska lidi měli asociaci s tím křížníkem nebo co to bylo, ale je takový… To bude zvyk, maminka Aurory se jmenuje Filoména, a taky jsem si zvykli
Je to príma, strejda příjde na jiný myšlenky.
Je nadherný!!! Já miluju neobvyklý jména a to jméno zní!!!
@Baba píše:
V tom případě si ale musíš vzít Bambulína. Po rozvodu má děti on, já majetek.
No nic, ještě to zvážím
Majetek i deti my a on kočky a vzpominky. Tak.