Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lama Lama píše:
No, nevim, vlastnivědný test loni byla ještě lepčí
V Mělníku se… ( dokonči správně).
jo to je skoro na věšteckou kouli.
V Mělníku toho je, to je lehký ![]()
@Lucka1111 píše:
no tak pokud je kontrola indikovaná v propouštěcí zprávě z nemocnice, tak pak praktický lékař. Je tedy zvláštní že pacienta nezná, přece ho musel nějak registrovat, ne? Tak ho musel alespoň vidět.
Jak sem koupila, tak prodávám, že je to prý nový praktik a pána nikdy neviděl. Je to pod Agel nebo něčím takovým. A pán je imobilní už dýl a byl ve špitále. Toho člověka musíš při registraci vždycky fyzicky vidět? A když je imobilní, tak za ním zajedeš?
@Lama Lama píše:
ješiš, nezačínejte, toudle debatou o lesbických vztazích před pěti lety začlo mé hledání Vietnamského striptéra.
Co?
Jakej striptér? ![]()
Halet, my si musime pred svedkama ujednat pravidla, aby baba v soukromi nedelala vofuky, chapes ![]()
@chelsinka1988 píše:
A co bylo spravne?
No, přece se vlévá Vltava do Labe, ne asi… ![]()
@bertoldina píše:
Právě, že ne. Takže vidět tu krabici naživo pak bylo velké zklamání.Tak snad to strejda řekne.
Taky doufám, není to vůči ní fér. Ale ty vztahy nejsou úplně optimální, strejda ani nechce, aby teta do Německa šla. Že by se o ni nepostarali.
Rozmazlovaný jedináček ![]()
@Lama Lama píše:
No, přece se vlévá Vltava do Labe, ne asi…
@cecetka píše:
Znala jsem pani, ktera se jmenovala Ninel. Jeji rodice totiz milovali Lenina (lenin = ninel)
che, jsem si teď vzpomněla na Dona Camilla ![]()
„ve jménu Otce, i Syna i Ducha svatého, jak se bude jmenovat?“ - „Lenin Libero Antonio.“ - „tak to si ho nechte pokřtít v Rusku.“
@sagina píše:
che, jsem si teď vzpomněla na Dona Camilla„ve jménu Otce, i Syna i Ducha svatého, jak se bude jmenovat?“ - „Lenin Libero Antonio.“ - „tak to si ho nechte pokřtít v Rusku.“
@bertoldina píše:
Bertold má novou mánii z FB. Dosazovat slovo respirátor do názvů filmů. Takže celý dny poslouchám:
- Šest medvědů s respirátorem
- Respirátor Bridget Jonesové
- Ten respirátor si nesvlíkej
- S respirátorem mě baví svět
- …
@Lama Lama píše:
No, přece se vlévá Vltava do Labe, ne asi…
Jééé, to je písnička z Vodnické školy Josefa Dvořáka -
dole u Mělníka,
Vltava se s Labem stýká,
náš pan učitel.
Sem to harantům pořídila a je to teda zětně parádně nekorektní, to zž by dneska neprošlo.
@chelsinka1988 píše:
Kluk August, holka Aurora. A odnosis ho ty.Je tehotna?
Uz si mela s zenou vztah? Ja jen jestli jsi novacek a tak?
Není. A do října nebude
, to je ta, co s náme furt neodlétá do Nepálu ![]()
@Baba píše:
Není. A do října nebude, to je ta, co s náme furt neodlétá do Nepálu
Co kdyz te svede? 🤭
@chelsinka1988 píše:
Co?Jakej striptér?
Jsme byli na srazu s nosnicema a někdy ve tři ráno po dvou flaškách vína přišla debata na trojku a ženskou. Já se tam křižovala, že fakt radši kdokoli, jen ne ženská. A Tuco s obrovským údivem jestli bych šla radši do postele s Vietnamcem, než s ženskou. No a tak mi slíbila, že mi k rozvodu sežene Vietnamského striptéra. A prd. Prostě není
, díra na trhu.
@Lama Lama píše:
Jsme byli na srazu s nosnicema a někdy ve tři ráno po dvou flaškách vína přišla debata na trojku a ženskou. Já se tam křižovala, že fakt radši kdokoli, jen ne ženská. A Tuco s obrovským údivem jestli bych šla radši do postele s Vietnamcem, než s ženskou. No a tak mi slíbila, že mi k rozvodu sežene Vietnamského striptéra. A prd. Prostě není, díra na trhu.
@chelsinka1988 píše:![]()
Hustý. Mozna by ho mohla sehnat Lucenka a poslat ppl
ježíší
![]()