Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@chelsinka1988 píše:
Co kdyz te svede? 🤭
Není můj typ ![]()
A já sem na Kinseyho škále 0,00001
Doufám, že sem tipla správnou stranu stupnice ![]()
@alejandra píše:
ježíší![]()
![]()
![]()
Jako darek samozrejme, pak by ses zas neporusenej vratil
![]()
@Lama Lama píše:
horší, než naše úča. mi dneska volalo nas. raný dítě, že dostalo dovjku z přírodovědy a že je úča blbá. Tak nastolo pátrání, proč je úča blbá. Tak prej byla otázka, jaké je nejčastější onemocnění dýchacích cest. Prý napsal rýma a kašel. No, tak jsem mu řikala, že v podtatě to nejsou nemoci, jen příznaky a že může mít úča pravdu. Ptala jsem se, co měla být správná odpověd. A prý nachlazení.Tak jsem mu potvrdila, že v tom případěě blbá je. Tak to reklamoval a má 1-
Je blbá!
@Baba píše:
Není můj typ
A já sem na Kinseyho škále 0,00001
Doufám, že sem tipla správnou stranu stupnice
@chelsinka1988 píše:![]()
Hustý. Mozna by ho mohla sehnat Lucenka a poslat ppl
Jasně a máme tady vietnamskou mutaci. nepamauješ na krevety? ![]()
Město na br sem nenašla. Tak to bude Badonská mutace.
@Baba píše:
Jasně a máme tady vietnamskou mutaci. nepamauješ na krevety?
Město na br sem nenašla. Tak to bude Badonská mutace.
Lama ho vyleci, izoluje, naockuje, vypuliruje, nez ho prijme a na vse dohledne, pak ho vrati. Komu jinymu ho poslat nez doktorce. A kluk si vydela ![]()
@chelsinka1988 píše:
Lama ho vyleci, izoluje, naockuje, vypuliruje, nez ho prijme a na vse dohledne, pak ho vrati. Komu jinymu ho poslat nez doktorce. A kluk si vydela
Můžu na podzim poslat Lamě nějakýho šerpu
Určitě toho víc udejchá ![]()
@Baba píše:
Můžu na podzim poslat Lamě nějakýho šerpuUrčitě toho víc udejchá
To je fakt
a lama bude asi dracice, kdyz se rozproudí
dobrej napad.
@chelsinka1988 píše:
Jako darek samozrejme, pak by ses zas neporusenej vratil![]()
Můžou Vietnamci vycestovat za účelem provozování striptýzu? Do země tmavší, než černá, která zmizela že mapy covid rizikových zemi?
@chelsinka1988 píše:
To je fakta lama bude asi dracice, kdyz se rozproudí
dobrej napad.
@Lama Lama píše:
Můžou Vietnamci vycestovat za účelem provozování striptýzu? Do země tmavší, než černá, která zmizela že mapy covid rizikových zemi?
Eeeeeeeeeeee to se musime zeptat. Lucenkoooooooooooo
A kdyz ne, mame nahradni plan ![]()
Podle norských médií norská vláda zakazuje před Velikonocemi podávat alkohol v celé zemi. Uvádí to vláda na tiskové konferenci v úterý večer, kde bylo oznámeno několik nových omezení. - Víme, že to vyvolá reakce, říká ministr zdravotnictví Bent Høie. Pravidla vstoupí v platnost ve čtvrtek večer a pozadí je šíření britské koronové mutace. Kromě zákazu alkoholu jsou Norové vyzýváni, aby dodržovali vzdálenost dvou metrů od ostatních, namísto současného doporučení jednoho metru. Pokud to není možné, doporučuje se ochrana úst a pokud plánujete mít hosty během velikonočního víkendu, bude zaveden strop pro maximálně dva hosty. Na části Norska se již vztahuje zákaz prodeje alkoholu.
Doufam, ze si EU nevezme mustr. Ja vim, ze Norsko neni clenem EU, ale aby je nahodou nenapadlo.. ![]()
@Baba píše:😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 chudak Šerpák.Simtě, Lama ho vytáhne na kolo a brusle a na závěr ho v neoprenu zkopne do Vltavy.
Chudák. Rád bude vzpomínat na výstup na Everest bez kyslíku.
@chelsinka1988 píše:
Takze se mam jit promenadovat nahá po balkone v noci, abych nastydla a budu zachrnena?![]()
Můžeš i přes den, se nestyd ![]()
@Oli.Lyon píše:
Můžeš i přes den, se nestyd
Se nestydim, ale chlap by se mnou nemluvil ![]()