Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@chelsinka1988 píše:
Vazne. Nemam duvod lhat. Znám se s nimi dlouho a byla jsem u toho. A bolelo me to u srdce, to mi ver…
Hele, fakt nevěřim, že fakt dobrej táta dokáže uplně odstřihnout dítě.
Dyt to musí být uplnej nýmand, figurka. Jako za čim jinym si stát, než za vlastníma dětma?
@Lama Lama píše:
Dyt to musí být uplnej nýmand, figurka. Jako za čim jinym si stát, než za vlastníma dětma?
Stojí za vůdcem - velitelkou. Ex byla moc tichá, nenápadná. To nechtěl. Hledal velení.
@chelsinka1988 píše:
Ja se ho nezastavam, jen tvrdim, ze obcas i ten zloun to ma tezky v rozhodnuti. Tot vse.
Ale je to rozhodování o své vlastní pohodlnosti. Nějakou velkou zodpovědnost bych v tom nehledala. O tom se rozhodovalo už kdysi, když do toho šel.
@Lama Lama píše:
Ta holcina je moje neter. Sice od ex partnera, ale beru ji tak a brat vzdy budu. A ten i.diot je i.diot. To bez debat. Treba ho to uzira, nevim, je mi to jedno, ja ho rada nemam. Pro me skoncil. S holcinou se vidam. Dnes uz je to teeneger. A poznamenalo ji to. A za to ho nesnasim jeste vic. Takze tak.
Taky jednoho takovyho znam. Tata s velkym
T, pri rozvodu o ne bojoval, chtel stridavku, pak se nejakou dobu staral nez prisla nova zena. Ta nebyla na cizi decka zvedava, takze smiky smik taky… ted si je veme jednou za tri mesice na jeden den. ![]()
@LaPaloma píše:
Stojí za vůdcem - velitelkou. Ex byla moc tichá, nenápadná. To nechtěl. Hledal velení.
To sedi. Nová je fakt velitelka arogantni.
Bejvala obyc zenska. Hodna, starajici se o rodinu.
@chelsinka1988 píše:
To treba jo. Ale takovej vztah bych u sebe nedovolila a radsi sama dceru odrizla od nekoho, pro koho je bremeno. Na to ji moc miluju a i kdybych mela pro ni bejt máma, táta atd, tak ji to vynahradim.
Hele tohle jsem viděla i řekněme ve vzdálenější rodině - matka a děti se velmi úspěšně odřízly, bez něj jim bylo objektivně lépe (cholerik, k. revník, dluhy na několik stran A4). Otec na ně myslel ještě krátce před svou smrtí. Nikoho z nich předtím neviděl dlouhou řádku let.
@chelsinka1988 píše:
Ta holcina je moje neter. Sice od ex partnera, ale beru ji tak a brat vzdy budu. A ten i.diot je i.diot. To bez debat. Treba ho to uzira, nevim, je mi to jedno, ja ho rada nemam. Pro me skoncil. S holcinou se vidam. Dnes uz je to teeneger. A poznamenalo ji to. A za to ho nesnasim jeste vic. Takze tak.
@alejandra píše:![]()
![]()
Jednou mi rekla, ze me z cely ty jejich priblbly familie ma nejradsi. A ja ji beru jako rodinu. Je skvela ![]()
@chelsinka1988 píše:
Hele, já to svýmu ex řekla rovnou - jako že je šmejd každopádně, o tom žádná. Ale jsem schopná s nim vycházet, vcelku se snesem a vycházíme. Ale od začátkudostal velmi důrazně informaci, že jestli se vy.sere na děti, tak nastane peklo na zemi.
A uvěřil mi to (správně).
Ale já jsem na. sírací. Veškerou sebelítost přetavím v řádu sekund až dní do nas. rání a akce.
@Lama Lama píše:
Hele, já to svýmu ex řekla rovnou - jako že je šmejd každopádně, o tom žádná. Ale jsem schopná s nim vycházet, vcelku se snesem a vycházíme. Ale od začátkudostal velmi důrazně informaci, že jestli se vy.sere na děti, tak nastane peklo na zemi.A uvěřil mi to (správně).
Ale já jsem na. sírací. Veškerou sebelítost přetavím v řádu sekund až dní do nas. rání a akce.
Co bys mu delala za peklo? Nenadelala bys nic…
@Lama Lama píše:
Hele, já to svýmu ex řekla rovnou - jako že je šmejd každopádně, o tom žádná. Ale jsem schopná s nim vycházet, vcelku se snesem a vycházíme. Ale od začátkudostal velmi důrazně informaci, že jestli se vy.sere na děti, tak nastane peklo na zemi.A uvěřil mi to (správně).
S Tebou bych se rozvádět nechtěla ![]()
@Lama Lama píše:
Jo. Taky jsem svymu rekla, jestli jednou me opusti, ok. Stane se. Ne vzdy je to vina toho opoustejiciho, ale o holku se bude starat a jestli uvidim, kdyby treba jeho nova mela pindy neopravnene na holku, tak uvidi. Zas jsem soudna a kdyz by si to holka zaslouzila a nova ji usmernila, ok. Jsme lidi, ale naschvaly nestrpim a hlavne na nevinym diteti.
@chelsinka1988 píše:
Jednou mi rekla, ze me z cely ty jejich priblbly familie ma nejradsi. A ja ji beru jako rodinu. Je skvela
to věřím, určitě to nebylo jednoduché vyrůstat takhle ![]()