Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Sumaya píše:
Jóó kávový. Pořád mi to nutkalo si k tomu čuchat, protože to voní jako čerstvě udělaná káva a pak jsem si ji musela udělat.![]()
Normálně se mi teď ta vůně vybavila jak kdybych ho tu měla…ten byl prostě nej
@Sumaya a kde si nechám udělat tu kartičku? Na prodejně při nákupu?
@rosslyn píše:
@Sumaya a kde si nechám udělat tu kartičku? Na prodejně při nákupu?
Jj, před zaplacením stačí o ní zažádat
@rosslyn píše:
@denisa 76 90,– kaček a při nákupu nad 700,– zdarma
kuju už jsem to našla..u nás to nikde není takže si to objednám z netu
kámoška mě dala 2 sprcháče tu aloe a kávu a super ![]()
Taky používám a na těch sprchačích ujíždím. Jo pomeranč, káva a kakaové boby to je moje. Teď dokonce zkouším i makeup a zatím si ho nemůžu vynachválit a to mám citlivou pleť a hooodně
@Stensa píše:
Jj, před zaplacením stačí o ní zažádat
Přesně tak, při nákupu si řekneš, že chceš věrnostní kartu, to vypadá jak kreditka. Myslím, že prodavačka by se Tě i zeptala sama, zda ji máš nebo ne. Za určitý počet razítek jsou pak slevy. ![]()
@Stensa píše:
Normálně se mi teď ta vůně vybavila jak kdybych ho tu měla…ten byl prostě nej
Káva je nej, ale hned druhá za ní jsou ty mandle.
Z toho se mi hned sbíhají sliny. (škoda, že tu není polykající smailík) ![]()
Jinak u těch sprcháčů stačí troška na houbičku a dobře to pění. ![]()
@Sumaya píše:
Jinak u těch sprcháčů stačí troška na houbičku a dobře to pění.
To je fakt a ten mandlovej tak můžu.Akorát co mi celkem vadí, je že na to jak voněj na těle je tak moc necítim.V tom mi přijodu jiný sprcháče lepší
Děkuji všem za tipy, odpoledne to půjdu omrknout a očuchat. Jsme hlavně zvědavá na ten make up a bázi ![]()
Chtěla bych se zeptat - jsou stejné akc ena netu jako v kamenných obchodech? nebo každé má svoje promo?
Holky, mám doma slevovou knížku Yves Rocher, jsou v ní slevy na vůně, sprcháče, šampony, atd. Kdybyste některá chtěla, dejte vědět. Slevy platí do 31.8.2012.