Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Elen8 hele myslim, ze jsem ji zkousela a nic moc, urcite bych ji nekoupila, strasne korenena, tezka (jestli si dobre pamatuju) fakt nic moc…
ale jestli ti muzu dat tip, tak zkus toto, je to parfem pro muze od 15ti let do 99 let, neznam mikoho komu by nevonel.
Dobrý den, @Elen8
hodnocení Ambre Noir najdete i na Arome - přihlašovací údaje jsou stejné stejné jako na eMiminu, je to náš sesterský web. ![]()
Monika
Ahoj holky, dostala jsem k svátku poukázku na 400,–, co si kupujete? Co mi prosím doporučite než se vydám do obchodu? Diky ![]()
@lucynka25 píše:
Ahoj holky, dostala jsem k svátku poukázku na 400,–, co si kupujete? Co mi prosím doporučite než se vydám do obchodu? Diky
Tak ja bych poukazku co nejrychleji poslala zpet do obehu. Po jakemkoliv jejich mydle jsem byla priserne vysusena a po telovym mlice jsem se osypala. V mem okoli nejsem jedina. Tchyne jejich mleko taky nemuze a kamaradka celkove jejich kosmetiku taky blbe snasi.
Ja slysim hodne kritiky na YR, ale na me ma asi opacny ucinek, pri pouzivani samponu a kondicioneru mi krasne zhoustly vlasy a prestaly se trepit konecky, miluju jejich sprchace ty fakt vydrzi dlouho, micelarka k mori je k nezaplaceni, mam i par vuni, klidne mi poukaz posly ![]()
@lucynka25 Já mám ráda jejich dvoufázový odličovač s chrpou (je na citlivé oči, ale používám to na celý obličej), vůbec neštípe ani nezamlžuje oči. Na léto používám jejich BB krém proti vráskám s ochranným faktorem, úplně nahradí make up (ale v ČR mají jen střední odstín, který je spíš na opálenou pleť, pro bledule nic moc). Taky meruňkový peeling je fajn. A šampony jsou príma všechny, hlavně vyživující a čistící. A olejíček na nehty, ten jediný mi pomáhá na záděry.
Tak něco z toho.
@lucynka25 za 400 to velký nákup nebude, mám tuto kosmetiku ráda. Sprcháče, čampony, make-up, řasenka…
Já používám už roky jejich pleťové krémy, mám kompletní řadu včetně odličovačů. Mamka má citlivou pleť a jejich krémy ji také vyhovují, teď jsem kupovala denní krém i své pubertální dceři. Samozřejmě každá máme řadu dle svého typu pleti. Jejich sprchové krémy a oleje miluji. Skvělé je tělové mléko s ovsem. Ten zmiňovaný dvoufázový odličovač mám také a vezme bez problémů i voděodolné řasenky.
Ja mam YR ráda, řasenka jedině od nich, toaletka green tea, parfémová voda oui a lamour, kuličkový antiperspirant, micelárka, dvoufázový odličovač s chrpu, sprchový gely, v létě mlíka po opalování a opalovací spey, rtěnky a pudry jsou taky fajn. krémy na obličej mi nesedly a pleťová mlíka nepoužívám. make-up na mě dost mastný.
@lucynka25 píše:
Ahoj holky, dostala jsem k svátku poukázku na 400,–, co si kupujete? Co mi prosím doporučite než se vydám do obchodu? Diky
Já jsem tam spokojená, vyhovuje nám hydratační gelový krem pleťový, ten ma modré víčko. A pak regenerační tělové mléko pro velmi suchou pokožku s bambuckým máslem. Pěna na holení, odličovače, jeden s chrpou, druhý elixir jeunesse, hydratační maska na obličej a peeling na tělo meruňkový.. jinak sprcháče krásně voní.
Založ si kartu a vyuzij nejake jejich akce az ti prijde do schranky karta se slevami. Z šamponu mi akorat nevyhovuje šampon podporuji rust vlasu. Jakobych po něm měla mastné vlasy a divně smrdí. Je s obsahem bilych vlcich bobu
Já je miluji. Mám hodně citlivou pleť a YR je jediná kosmetika, kterou po dlouhé době můžu používat. Mám celou řadu Elixír Juvenese, super je odličovací rukavička, i pleťové mssky.
Za mne je parádní jejich tekuté mýdlo nebo sprcháč s vůní olivy.
Za mne je parádní jejich tekuté mýdlo nebo sprcháč s vůní olivy.