Kosmetika Yves Rocher

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.3.14 09:02

Yves Rocher mám moc ráda, obchod mám daleko a tak často nakupuju na e-shopu. Mají parádní odměny za nákup, hodnotné výrobky a ne blbosti k nepoužití.
Mám jejich 2 fázový odličovač očí, je bezkonkurenční, super. Miluju jejich sprcháče, tělový krémy, krém na obličej pro mastnou pleť, a šampony mají úplně top. Hlavně ten na lesk vlasů. Neznám lepší. Takže Rochera kupuju pravidelně a docela dost. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
13.4.14 17:29

Nevíte, jak mají teď dárek překvapení - za 660?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.4.14 17:34

@Dalunka nerozumím Ti. Myslíš v kamenných obchodech nebo na netu? V kamenných teď byla k nákupu nad asi 450Kč cestovní taška za - no teď nevím.

• Citovat
  • Upravit
6672
13.4.14 17:40
@MarkétkaBeruška píše:
@Dalunka nerozumím Ti. Myslíš v kamenných obchodech nebo na netu? V kamenných teď byla k nákupu nad asi 450Kč cestovní taška za - no teď nevím.

na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
13.4.14 17:41

@Dalunka aha, tak to nevím, já byla včera v kamenném obchodě

• Citovat
  • Upravit
689
28.4.14 13:28

sensitiv

Davam dotaz, ackoliv chapu, ze kazdy snese neco jineho: jste spokojene s radou sensitiv (na citlivou plet?) a co ten krem proti zilkam???
A mate nekdo tu tasku, co je ted v akci pri nakupu nad XY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.2.16 15:05

Ahoj maminky, chtela jsem se zeptat, mam oblibenou znacku Yves Rocher. Jak je to s ni v tehu? Je v pohode? Koupila jsem si ted sampon na lupy a vodu k tomu, na obou se pise, ze jsou bez parabenu a silikonu. Dekuji. P. S. Nevite nektera, zda se da ziskat darek zpetne, kdyz prinesu uctenku a slevovou karticku? Dnes jsem ji totiz nechala doma :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 05:41

Gatsby1 nevím jak to máš ty ale já jsem v těhotenství zásadně kosmetiku neřešila. Obecně vzato, vše co se ti nedostává do krevního řečiště je v pohodě a dítěti neublíží. Je jen velmi málo věcí včetně léků, které jsou pro těhotnou ženu vyloženě nebezpečné (informace od mojí gynekolozky mmj prima a rozumné ženské v mým věku). V těhotenstvích jsem používala kosmetiku stejnou jako před a po, barvila jsem si vlasy taky jako před a po a i navzdory mému vyššímu věku - je mi 39 - jsem před dvěma měsíci porodila zdravé dítě. Takže se nebojte, kosmetikou, tedy tou kvalitní (ne z tržnice) mu rozhodně neublizite. Přeju hodně zdaru.
P. s. A pokud se vám dělají lupy, dipirucuji změnit kompletně vlasovou kosmetiku za jinou značku, mě to pomohlo. Já používala wella SP na barvené vlasy, pak mě kadeřnice upozornila, že řada na barvené může dráždit kůži a ejhle… Změnila jsem značku, a jsem zcela bez lupů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
29.12.16 17:19

Ahoj, máte někdo zkušenost s jejich extra prodlužující řasenkou? Mají ji teď v akci za 199,–
Dostala jsem do Yves rocher poukaz a nemám s ní žádnou zkušenost, tak vůbec nevím co za něj koupit, napadla mě ta řasenka, že by se hodila. Co se zde nejvíce osvědčilo vám? Děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 17:38
@a1j2a3 píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost s jejich extra prodlužující řasenkou? Mají ji teď v akci za 199,–
Dostala jsem do Yves rocher poukaz a nemám s ní žádnou zkušenost, tak vůbec nevím co za něj koupit, napadla mě ta řasenka, že by se hodila. Co se zde nejvíce osvědčilo vám? Děkuji za tipy :kytka:

řasenku jsem měla, vertigo, a žádný zázrak… essence I love volume, růžová, 5× lepší.
Ale co má YR výborný, jsou balzámy na tělo, másla a mléka s bambuckým máslem. Využívám hojně 4 roky, jak na mě, tak na děti, když mají sušší kůži..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.17 16:28

V yves kupuji jenom balzamy na rty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
17.10.17 17:36
@Ind Gi píše:
PROSÍM, PROSÍM. Nějaké zkušenosti s Nočním regeneračním krémem na vlasy? :)

Hehe mám to doma a párkrát jsem to použila, jednou jsem ho dala moc a měla mastné vlasy. Pak už se mi s tím nechtělo patlat. Myslím, že efekt je stejny, jako když si na ně dám ráno olej :) takže dobre, jen si nevzpomenu.

• Citovat
  • Upravit
14062
12.2.18 17:04

rocher.cz/toaletni_voda_ambre_noir100_ml

Nemate nekdo zkusenost s touto panskou vuni? Jak voni, vydrz atd. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
12.2.18 17:05
  • načítám...