Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky nemáte někdo prosím z cesty pokroku tyto čísla 3,5,6,7,21.22,25, mohu nabídnout tato čísla 4,11,14,15-3×,16,27,29 děkuji předem
Zdravím, potřebovali bychom nějaké magnetky, máme navíc kolo(1816) a koš balonu (letopočet není), nechápu kde berete ty čísla magnetek, nikde nic nevidím, akorát letopočet, díky za radu Jana ![]()
@Janca29 jukni na dorik
Cislujeme si to zleva do prava po řádcích. Napus co potrebujes, mam uz cele diky holkam tady, tak ti pošlu.
Ahoj Martino, díky za vysvětlení, no chybí nám jich docela dost:
1,2,6,7,8,11,12,13,14,15,17,20,23,25,28,29 (čísla 3,4,10,19,30 čekáme na info zda je ještě paní má, aby nám poslala).
Tak jestli máš navíc a opravdu je nepotřebuješ tak bych byla velice ráda, poslala bych Ti ofrankovanou obálku nebo jestli za ně něco chceš, tak dej info ![]()
@Janca29 juknu a napíšu, obálka je blbost, platis postu dvakrat
muzes na účet poštovné, ale to se pak domluvime ![]()
Díky moc
Kdyby bylo něco i z POKLADU PYRAMID tak bych se taky vůbec nezlobila, dcera se do toho teď nějak opřela a chce to dát dokupy a já abych to sháněla ![]()
@Janca29 kostiky mam 6,11,13,28,29 a 3,30 pyramidy jsem nesbirala, ale mam tu nejake klidně pošlu, jinak to dam k dr pro děti.
@monrom ahoj
nám poslední dorazila včera, deti byli nadšený ![]()
A z pyramidy bych si vzala: 2,12,19,28 a 30. Teda to je skvělý, dcerka bude mít radost
Dej vědět jak to uděláme s posláním a díky moc ![]()
Tak kdyby Vám něco zbývalo, tak si ráda také vezmu jak z Cesty poznání tak z Pyramid ![]()
@monrom Zdravím, jestli ještě máte ty magnetky na fotce, vzala bych si tu želvu (dynamit), žárovku a laser, můžu poslat výměnou č. 18 koš balonu, díky za info ![]()
@monrom píše:
My už máme taky komplet a spustu na věnování, zítra nafotim. K pyramidám mám 2ks, nesbíráme.
Tak jestli by Vám něco zbývalo, tak si ráda vezmu, díky ![]()