Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ségra s kočkou chodí normálně, ale vodítko pořádně utáhnout.
@Janli píše:
@lucenka tak stačí, aby na něj štěknul pes, kotě se jí může vytrhnout a instinkt velí vylézt na strom. Kočky se oběsí i na obojcích proti blechám, natož na vodítku.
Kočky mají speciální postroj, nemají se jak obesit a snad ho hlidas, aby nešel pes apod.
@Jessica4 píše: Čemu jako říkáte obyčejná kočka? A proč by nesměla do bytu?
Obycejna evropska mourina, kocky domu nee, smrdi I kdyz se jim cisti zachod, kamoska kocku ma, kazdy den ji cisti zachod a stejne to prasti do nosu hned u vchodu,..to vyse uvedene jsem nepsala jen reaguji..
@lilith1 blbost. Mám doma dvě kočky. Pro vás obyčejné. Nesmrdí, všude se dá udržet čisto. Zajímalo by mě proč tedy podle vás obyčejné kočky smrdí a šlechtěné ne ![]()
Jestli kamarádky kocky smrdí tak buď neuklízí jak má nebo se o ně neumí starat…
@Jessica4 píše:
@lilith1 blbost. Mám doma dvě kočky. Pro vás obyčejné. Nesmrdí, všude se dá udržet čisto. Zajímalo by mě proč tedy podle vás obyčejné kočky smrdí a šlechtěné ne
Jestli kamarádky kocky smrdí tak buď neuklízí jak má nebo se o ně neumí starat…
S tim smradem… nase slechtene kocky prdi, hlavne holcicka
Se zradlem to nesouvisi, prdi po vsem.
@Baba Moje mamka má doma 5 koček 4 šlechtěnè a jednu všehochuť. Nesmrdí ani jedna.My sme měli Sphynx a ta teda jela. Především, když k nám přišla návštěva, tak si odskočila na záchod a provoněla celý byt.
Žrádlo sme měnili, ale smrděla po všem, dělali sme rozbor trusu a vše v pořádku, takže to měla prostě v sobě. Jinak to byla úžasná kočka.
@Novire píše:
@Baba že si s tou agitkou nedáš pokoj
@Baba To je birma já myslela ragdoll
Jsou, ale krásný. Tady je ta naše s hafanem.Ty spolu řádili
![]()
@Kokokodak
Ti jsou ![]()
A teda ta prvni fotka
Paradni, byt to moje zver, tak si to nekam povesim.
Na kšírkách se to v pohodě naučí, jako holčina sme tak venčily jejího kocoura-bytového, ale jinak obyč. číča. Byl v pohodě…
@Baba píše:
@Kokokodak
Ti jsou
A teda ta prvni fotkaParadni, byt to moje zver, tak si to nekam povesim.
Máš pravdu, asi to udělám. ![]()
@Kokokodak
Mám taky cinankovsko-kocici, v chlupaté provedení
@Venetia píše:
@Kokokodak
Mám taky cinankovsko-kocici, v chlupaté provedení
Jé labutěnka…Taky si spolu vyhrajou co? ![]()