Koupaliště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
2.7.10 13:22
Carina píše:
Ahoj maminy,mám měsíční mimčo a chtěla jsem se zeptat od kdy jste začali chodit s mimčem na koupaliště (samozřejmě do stínu) mě to příjde ještě moc brzy,mám strach aby se nepřehřál a nedošlo k dehydrataci.Mám ještě 7,5 letého hošana a ten je nešťastný když mu řeknu,že na bazén ještě malý Honzík nemůže.

Včera :lol: :lol: :lol: (viz metr). Jsme na sídlišti, balkon nemáme, abych tam dala bazének, tak kluky nechci trestat.
Ve vodě s nimi je tatínek, já samozřejmě lapím ve stínu na lehátku a opatruju miminko (dala jsem ho do korbičky kočárku). I když po kolena v brouzdališti by se mi tež nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 13:26

Len-til-kah - kde jsi proboha vzala třetí dítě? 8-o Jsem tě jako těhuli vůbec nezaregistrovala :lol: :lol: :lol:

Ale jinak gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.7.10 13:28

Taky si to ted rikam, ze Lentilka urcite nemela tehotensky metr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 13:30

Že ne? Že nejsem slepá? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.7.10 13:44
Angua píše:
Len-til-kah - kde jsi proboha vzala třetí dítě? 8-o Jsem tě jako těhuli vůbec nezaregistrovala :lol: :lol: :lol:Ale jinak gratuluju :palec:

Ts, devět měsíců (a půldruha týdne navrch :cert: ) jsem si ho poctivě dělala! Díky :lol: .
Neměla :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 13:51

No už jsem se lekla :lol: Jako dobré, 6 dnů po porodu si v klidu diskutuješ o želatině :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.7.10 14:06

Když já jsem ten dort dělala chlapovi do roboty na oslavu narození Beátky :lol: :lol: :lol: . Ještě jsem dělala jeden do školky a aktuálně chladím další pro ségru.

Omlouvám se zakladatelce této diskuse za kruté OT :oops: .
Kluci somrují, abychom šli dneska zase, ale mě stresuje, jestli urveme to lehátko ve stínu, je jich jenom pár a při pátku se tam nahrnou davy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 14:14

No stejně :lol: Ještě péct dorty :lol: Též pardon za OT :oops:

Musíte si nějaké lehátko vyhlédnout a hodit si deku vedle - ideálně chvilku předtím, než dostane Beátka hlad :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.10 12:40

my máme 6měsíců a stále váhám zda v těch vedrach trápit malou na koupališti…
je fakt že do těch 30 by to asi šlo, ale nejlépe jí je v bazénku na terase nebo na zahradě…
měsíční mimi bych se asi opravdu bála…
hlavně té UV záře…
Ale já jsem extra opatrná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play