Koupaliště ve 40. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
25.7.18 09:17
@Veroniiikaaa píše:
Ja naštěstí otoky nemám žádné a pupik taky nemam nejak tezky,jen jde pomalu dolu… a jestli jsem v plavkach ted jak velryba me netizi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.7.18 09:18

@Adelka951 ja se prave taky chodila koupat normalne cely zacatek leta, ale ted kdyz mam par dni do terminu tak jsem vic opatrna, ale dnes pujdu :)
@terinka4444 děkuji Ti za Tvoji zkusenost, doufam ze Vám vse dopadlo dobre. Vezmu si to urcite k srdci a budu opatrnejsi…kdyztak budu chodit do sprchy nez do bazenu… jen bych fakt doma nevydrzela… jsem strasne akcni clovek a nevydrzim sedet a cekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
25.7.18 10:06

@Veroniiikaaa chodím na tehu cvičení v bazénu, je to celkem zahul a běžně tam chodí maminky, které jsou třeba i po termínu. Cvicitelka je tedy víc hlídá, ale nikdy nikoho nevyhodila. Jinak všude píšou, že se plavat může až do TP. Tak pokud Ti je dobře a voda Ti udělá ještě líp, tak bez a užij si to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
25.7.18 10:14

@Veroniiikaaa tampony používám napustene vazelinou, myslím že se jmenují senta protect, mají je v lékárně za 4 ks cca 55,–. Jsou trochu tvrdší na zavádění, ale bez nich bych do veřejného bazénu nešla. Vyndavam je hned jak vyjdu z bazénu. Je pravda, že pak celý den na koupališti vyjde dráž, ale přeci jen ty davy lidí budou mít na kvalitu vody vliv. Jo.a večer po koupání si závadim laktobacilove tobolky, když by se náhodou něco chtělo uchytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.7.18 10:18
@Veroniiikaaa píše:
Ahoj budoucí maminky, mám takový dotaz.
Dnes jsem 39+6 a jsem strasne koupaci typ… mam do terminu porodu 2dny… a potrebuji asi trosku poradit, zda by jste šly na koupaliště? To vedro v bytě a čekání zda se neco bude dit by me doma zabilo :)
Děkuji za radu nebo vlastni zkusenost.

Jsem vodouch, ale v těhotenství jsem se koupalištím vyhýbala. Byla bych ve stínu, pokud to jde a sprchovala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 10:19
@Mar__tanka1983 píše:
pokud bych netrpěla na nějaký výtoky a koupaliště by nebyl nějakej špinavej kačák, tak proč ne? Válela bych se ve vodě jak vorvaň od rána do večera :D

Presne, pak uz se v klidu nepovalis :-D V sestinedeli uz vubec ne a pak se starsim deku hezky do stinu :-/ Aaach jo, ja uz zase chci nekdy sama na koupalisteeeee!!! Uz jsem sama nebyla tri roky :-(

• Citovat
  • Upravit
10461
25.7.18 10:34

@Veroniiikaaa Rodila jsem na konci srpna extrémně teplého léta 2015, pobyt venku pro mě by téměř nesnesitelný a to i na horách, v přírodě, natož ve městě. Dala jsem si menstruační kalíšek a na koupaliště chodila téměř denně. Vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí