Koupání dvouleťáků a starších :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
7.7.13 15:52

My jsme bohužel neoriginální :mrgreen:
Kluk už má 4,5 let, ale od toho jak se klasicky koupal ve vaně v koupělně máme klasický příchod, donaha, dám ho do vany, pohraji, umyje se sám, já doumyju, a vytahuji ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 15:56

@Endy chci tvoje děti!! :mrgreen: :mrgreen:
@holanda ano, i já posazuju na nočníček.. zbytečně :mrgreen:
@Maky.C kakání klasika, asi teplá voda dělá svoje :nevim: :mrgreen:
@lucie.t nechci, aby mi modrala vztekem a tím, že se z hysteráku nemůže ani nadechnout :roll: rýpalku jsem čekala, děkuji ti, že jsi se toho ujala :lol:
Svoje děti zvládám, nemohla jsem vědět přece, co přijde a jaká bude, nebo snad vidíš do budoucnosti? 8o
@sara1000 co bych dala za plavky, ale ona jak ví, že se jdeme koupat, odmítá se prostě vyslíct.. :nevim:
@j.a.n.i1 cíleně jsme se k tomu ještě nedopracovali, ale já to dělám stylem, chceš se koupat v oblečení, tak prosim.. Jednou ji to přejde, kdybych dala na jevo, že mi to vadí, bylo by to podle mě ještě horší. Já se na ni celou dobu usmívám a je vidět, jak je nejistá.. Myslím, že to brzo přejde.. :)
Je to jako dobrá předpírka :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 15:57

@kvaček máš zlatý dítě, věř mi, ale zase já se u toho aspoň zasměju, naučila jsem se na všem hledat pozitiva, jinak by mě asi hráblo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 15:58

@chatwenna děkuji, jen si připadám teď opravdu jak matka zralá na psychiarickou léčebnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 16:00

@Janka 54 :-D To jsme vsechny, ne? :-D

• Citovat
  • Upravit
27012
7.7.13 16:00

Tak my se teda v oblečení nekoupeme 8o :nevim: a to mám kluky 3,ale jsou zvyklí od mala denně tak vodu milují a nikdy je ani nenapadlo že by se koupali v oblečení…tohle bych jim ani nestrpěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.7.13 16:03

@Janka 54 ty ses ptala jenom na koupání :mrgreen: i my máme někdy živo doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 16:03

@chatwenna asi.. ale vy aspoň nemáte „nevyslíkací“ děti :mrgreen: ona se někdy vysleče, není to pravidlo, ale je to tak jednou do týdne.. a to slavíme :mrgreen:
@Crystal87 věř mi, že by ti to nestálo za to rozčilování, já s malou chodila na kurzy pro miminka od miminka :lol: a stejně nic.. asi nějaká „vodní porucha“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 16:05

@kvaček tak to my samozřejmě taky, ale s tím koupáním je to stejně nejlepší, těším se na večer, až se mi chlap vrátí z procházky, jdeme na to, sem zvědavá, jak dnes.. je neděle, asi nadhodím, že tento týden byla nahá jen jednou :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 16:05

@Janka 54 Ja zas mam „svlikaciho“ synovce… Porad ukazuje sulika, jak mu stoji… :-D

• Citovat
  • Upravit
188
7.7.13 16:08

@chatwenna ještě že mám holčičky :lol: ale ano, už jsme taky přišly na to, kolik je tam „tajných zákoutí“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.7.13 16:18

@Janka 54 neni nad to, mit stastny dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 16:24

@holanda tak tak :mrgreen:
Jednou z toho vyroste a budem se tomu spolu smát.. Co mě mamka vykládala o mě :roll: můžu být za malou ještě ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
7.7.13 16:26

@Janka 54
Nemyslím to špatně, sama dost často ustupuju asi i tam kde bych neměla, ale zakazuješ holkám něco nebo to takhle funguje ve všech ohledech? Moje mládě, kdybych nezakazovala, tak jí jenom sladký.. takže občas povolim, občas poslouchám řev. Taky nechce nikdy odejít z žádného místa, kde se mu líbí (pouť, hřiště, houpačka, bazén) opět někdy povolim někdy řve.. tak mě zajímá, jestli ještě někdo povoluje nebo jsou (jste) všechny důsledné :-). Mám děsnej problém sama poznat, kdy se jedná o něco výchovně důležitýho a kdy už ho jenom buzeruju z principu :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 16:32

@Rona tak hřiště, snídaně.. atd.atd..
Snídaně - znáš tu reklamu něco na téma : dejte svým dětem k snídani brumíka apod.
taky si to snažila vydupat, pár dní nesnídala :nevim: ale pochopila, to stejnýs ostatním jídlem, když někdy opravdu pláče - ne řve, že jí to opravdu nechutná.. tak jí to vyměním, ale jinak ne, nehodlám vařit několik chodů denně, jen aby si slečna vybrala :roll:

hřiště? s tím problémy naštěstí nemáme.. ani s ostatníma věcma, v jiných věcech je dá se říct zlatá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí