Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A ještě nám budeš diktovat co ti máme psát a co ne? Tohle ti dělá doma tvé dítě my jsme již maminky ![]()
@Štěpánka8713 píše:
Ahoj, nenavážete se do zakladatelkyjá si myslím, že každý máme dítko s nějakou zvláštností - řev v kočárku, nechce to, nechce tam to, moje třeba zásadně chtělo chodit ven bez bot… Nebo kadilo do kalhot..
No a co? jsou to jen děti:) a taky bych mohla napsat vtipných historek až až.
Mě jsi zakladatelko pobavila, jiné asi neporozumněly tvému úvodnímu článku, jen tak dál, těším se na další příspěvek/diskuzi/deníček![]()
A nechala jsi ho chodit bez bot? Protože kámen úrazu není zvláštní potřeba dítka - ale potřeba matky to dítěti umožnit, jen aby neřvalo ![]()
@RyBANA psala jsem nevytahuj ne že to nejsou moje slova
nevím, proč jsi to napsala, bylo to bezvýznamné ![]()
@78mamina a proč do 10 let
vyroste z toho jako každý ![]()
Štěpánka8713 moc děkuji
klidně přidej ![]()
Vyroste to ano a v 10 se bude chtít malovat, chodit na dízu atd pak ti řekne matko já chci a chci a kup mi to a to jak ne bude zle ![]()
@RyBANA více méně ano
jeho boj.. a taky mu to došlo, kdybych nasadila boty, nikam by se nešlo
starejte se o sebe a buďte rády za děti:)
Vy to opravdu nedokážete pochopit, co bylo psané v nadpisu? Něco jako sociální inteligence?
@Štěpánka8713 píše:
@RyBANA více méně anojeho boj.. a taky mu to došlo, kdybych nasadila boty, nikam by se nešlo
Vy to opravdu nedokážete pochopit, co bylo psané v nadpisu? Něco jako sociální inteligence?
promin ale četla jsi pořádně diskuzy ty?
Svéprávná osobnost? co tim jako myslis? male dvoulete dite je svepravna osobnost?
nevsimla jsem si, ze by se tu nekdo hadal. jine nazory prece nejsou hadani.
Ano! pro odlehčení, pobavení při neděli, prosila bez hádek, pro zasmání, něco víc? Pár stránek jste to dodržely, víc nedokážete? ale pak došly ty ostatní matky a zbohem diskuze.
Emimino jde do…
Všímáte si, že většina diskuzí zde končí několikanásobným banem, uzamčením, nebo smazáním? Čím to? nevíte?
@Štěpánka8713 píše:
@RyBANA více méně anojeho boj.. a taky mu to došlo, kdybych nasadila boty, nikam by se nešlo
Já to pochopila a prvním příspěvkem na to i tak reagovala, jen se neboj ![]()
Jen píšu že mi to nepřijde normální ![]()
Předpokládám, že tvé dítě mělo tuto potřebu jen v létě…tos měla štěstí ![]()
O to zda se mám starat o sebe si rozhodnu sama, pokud založím téma o sobě (svém dítěti, své rodině..svým čímkoliv), tak předpokládám, že unesu i negativní komentáře. Tím negativním nemyslím urážející…