Kouření v období kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
31.3.17 07:32
@IvSmajlik píše:
Ahoj maminky,
odsuzuji se sama. :zed:
Plně kojím a kouřim (max 4 denně, před těhu vice jak 20 denně). :(
Ale chci přestat, hlavně kvůli malé a také kvůli tomu, že celé dny propláče (hystericky) a asi ji trápí kojenecká kolika (malá má 16 dní). :,(

Celý den malá prořve a vůbec nic na to nepomáhá. Kaká normálně (3× denně někdy i víc), odříhavá si, prdí. Dávám odříhnout na tygříka, masíruji bříško, cvičíme nožičkama, kapu espomisan, odvar z kmínu, fenyklový čaj,… A nic… Takže hádám, že to bude ta kolika plus to, že kouřim.

Moje otázka tedy zní, zlepší se to když přestanu kouřit nebo se to už nespraví?

Kdyz chces prestat, tak prestan, to uz jsi mela udelat davno. Ja, hlavne ty prvni mesice, vypustila spoustu potravin, ktere mam jinak rada, ale nady, aji nebo jsou ostre a ty ji do mlika vesele hulis; nemam slov. Kdyz si nemuzes odpustit cigara, tak ji dej UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
31.3.17 07:55
@IvSmajlik píše:
Ahoj maminky,
odsuzuji se sama. :zed:
Plně kojím a kouřim (max 4 denně, před těhu vice jak 20 denně). :(
Ale chci přestat, hlavně kvůli malé a také kvůli tomu, že celé dny propláče (hystericky) a asi ji trápí kojenecká kolika (malá má 16 dní). :,(

Celý den malá prořve a vůbec nic na to nepomáhá. Kaká normálně (3× denně někdy i víc), odříhavá si, prdí. Dávám odříhnout na tygříka, masíruji bříško, cvičíme nožičkama, kapu espomisan, odvar z kmínu, fenyklový čaj,… A nic… Takže hádám, že to bude ta kolika plus to, že kouřim.

Moje otázka tedy zní, zlepší se to když přestanu kouřit nebo se to už nespraví?

ja si myslim, ze jo
protoze nez se ti to podari, tak novorozenecka kolika prejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.3.17 08:09

@Cuddy jedno kafe denně nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.3.17 08:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.3.17 08:29

Počítám že jsi hulila i jako těhotná že? Takže máš doma malého zavislacka a ptáš se jestli je to problém? I samý prd.le bych ti to cigáro urazila. Ty jsi nebyla za celé těhotenství schopná přestat a po tom novorozenci chceš co? Nechápu a nikdy nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
31.3.17 09:53

Ja sem kuracka… U prvniho syna sem vydrzela nekouřit 3 mesice a ted u druhého tehu 5 mesicu ale vzdy zas zacala… S kojenim sem zadne problemi nemela a obdivuju ty co dokazali přestat úplně… Jen sem to vždy dost omezila. Nejake odsuzování je a bude :D ale zrovna kouření není v téhle době nic neobvyklého… Rozhodne je lepší nekouřit.

• Citovat
  • Upravit
1709
1.4.17 16:32

No je to hrůza kouřit já si Teda o víkendu taky zapálim ale až malá spí aby necítila ten smrad ale už nekojim protože sem neměla mléko ale kdybych kojila tak nekouřím je to fakt hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.5.21 21:31

Já si nemyslím, že je to kouřením. Ale spíš tím, že kombinuješ do sebe moc věcí proti kolice. U prvního syna jsem také pila vývar z kmínu a fenyklový čaj a jemu do toho prala espumisan…A pořád prděl a stejně řval. Až jsem nakonec přestala úplně pít kmín a vysadila Espumisan. Dala jsem si jen šálek fenyklového čaje denně a ejhle..ustalo to. Teď mám druhého syna a ten na žádný koliky netrpěl. A světe div se, kouřím a u prvního jsem nekouřila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí