Kousla ji blecha!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11733
15.5.12 13:58

Já kupuji Frontline, pes měl taky blechy a po aplikaci Fr. všechny pozdechali a je to i proti klíšťatům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
17.5.12 09:31

Dala bych Frontline Combo - pozabíjí blechy ale i jejich larvy a další vývojová stádia. Ale obojky pro štěňátko né. Kiltix je dobrý ale za a, ne k dětem a za b, štěňě roste a obojek má pevnou velikost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.10.12 14:07

Ahoj, tak co osvědčeného na psa proti blechám? Už nevím, co ji dát, aby mi ty blechy nenosila domů :zed: :zed: veterinář jí dal nějakou kapku, 390,– :zed: a nic za týden je zase zablešená, frontline nepomáhá, právě jsem na Kamče našla blechu, to už je tak maximum, co jsem ochotná vydržet, prostě prosím poraďte, co udělat, aby to ten pes pořád nechytal a nenosil domů, nebo se fakt zblázním, mám jorkšíra, už je jí 11měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
12.10.12 14:19

@terinka4444 našemu psovi pomohl frontline Combo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
12.10.12 14:20

@terinka4444 jinak taky máme jorkšíra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.10.12 14:22

A jsou to fakt blechy? nasi psi jsou venku porad a ja blechu videla asi 2 x za celej zivot :mrgreen: jinak co ji teda necim navonet pokud to blechy jsou…teetrea olejicek nebo mentol eukalypt by jim mel smrdet…nimbovy olej apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.10.12 14:27
@terinka4444 píše:
Ahoj, tak co osvědčeného na psa proti blechám? Už nevím, co ji dát, aby mi ty blechy nenosila domů :zed: :zed: veterinář jí dal nějakou kapku, 390,– :zed: a nic za týden je zase zablešená, frontline nepomáhá, právě jsem na Kamče našla blechu, to už je tak maximum, co jsem ochotná vydržet, prostě prosím poraďte, co udělat, aby to ten pes pořád nechytal a nenosil domů, nebo se fakt zblázním, mám jorkšíra, už je jí 11měsíců.

a ted nevim jestli si ta co zakladala diskuzi nebo ne…ale jestli jo a blechy to jsou..tak to chce vyderatizovat poradne barak..jen psa nepomuze…muzou mit hnizdo treba v gaucu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
12.10.12 14:50

Ahoj ja bych se spiš snažila vyhnout zdroji blech, vím že to bude asi problém, ale měli jsme u našich stejný problém, totálně zablešeny sousedův pes, ještě ke všemu fena. Vždy když jsem šla s nimi ven, tak ten pes za nama a vždycky nějakou blechu chytli a to jsme použili proti blechám skoro vše. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.10.12 16:34
Frontline vůbec, stříkám jak zběsilá a nic, dva dny klid a už zase po ní běhají, ten frontline combo je něco jiného? Ona to chytá od sousedovic psů, to nejsou psi, ale bleší cvičák, jenže nejde zabrániot, aby k sobě nemohli :zed: :zed: oni totiž lezou k nám :zed: já jsem z těch blech pološílená :zed:
@kotaska91 píše:
@terinka4444 našemu psovi pomohl frontline Combo :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.10.12 16:37
Barák jsme deratizovali, když nám umřel první pejsek, stálo to xtisíc, nebyla tu ani blecha, momentálně mi to tahá domu to smrádě, v gauči nejsou, do obýváku nesmí, padá to z ní, fakt je zablešená, až je mi hanba, vykoupu v šamponu, nastříkám frontline, už byla u veterináře na kapání za krk a furt se ty blechy vrací. A jo jo, jsou to blechy :zed: :zed: :zed: a dneska pokousala Kamku, tak to je na mě moc.
@mikitaa píše:
a ted nevim jestli si ta co zakladala diskuzi nebo ne…ale jestli jo a blechy to jsou..tak to chce vyderatizovat poradne barak..jen psa nepomuze…muzou mit hnizdo treba v gaucu apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
12.10.12 16:40

Ja mam nejlepsi zkusenost s obojkem Kiltix, je drazsi, ale vyplati se. Je i proti klistatum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.10.12 16:56
Tak ten nezabíral ani u prvního psa, tak přemýšlím, jestli koupit advantix :think: že já jim na toho nového psa kývla :zed: :zed: :zed:
@bubulina píše:
Ja mam nejlepsi zkusenost s obojkem Kiltix, je drazsi, ale vyplati se. Je i proti klistatum.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.10.12 19:58

Adventix, zadna blecha ni kliste za 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.10.12 19:59
Děkuji, zítra pro něj jedu.
@irinna píše:
Adventix, zadna blecha ni kliste za 5 let
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
12.10.12 20:01

@terinka4444 tn frontline compo se kape za krk celá tubka, stojí cca 170 kč, zabíjí nejen blechy, ale i larvy a vajíčka i klíšťata, náš pes měl taky blechy loni, dala jsem frontline a pak z něho sbírala jen zdechlé blechy a od té doby máme pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák