Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já kupuji Frontline, pes měl taky blechy a po aplikaci Fr. všechny pozdechali a je to i proti klíšťatům
Dala bych Frontline Combo - pozabíjí blechy ale i jejich larvy a další vývojová stádia. Ale obojky pro štěňátko né. Kiltix je dobrý ale za a, ne k dětem a za b, štěňě roste a obojek má pevnou velikost ![]()
Ahoj, tak co osvědčeného na psa proti blechám? Už nevím, co ji dát, aby mi ty blechy nenosila domů
veterinář jí dal nějakou kapku, 390,–
a nic za týden je zase zablešená, frontline nepomáhá, právě jsem na Kamče našla blechu, to už je tak maximum, co jsem ochotná vydržet, prostě prosím poraďte, co udělat, aby to ten pes pořád nechytal a nenosil domů, nebo se fakt zblázním, mám jorkšíra, už je jí 11měsíců.
A jsou to fakt blechy? nasi psi jsou venku porad a ja blechu videla asi 2 x za celej zivot
jinak co ji teda necim navonet pokud to blechy jsou…teetrea olejicek nebo mentol eukalypt by jim mel smrdet…nimbovy olej apod.
@terinka4444 píše:
Ahoj, tak co osvědčeného na psa proti blechám? Už nevím, co ji dát, aby mi ty blechy nenosila domů![]()
veterinář jí dal nějakou kapku, 390,–
a nic za týden je zase zablešená, frontline nepomáhá, právě jsem na Kamče našla blechu, to už je tak maximum, co jsem ochotná vydržet, prostě prosím poraďte, co udělat, aby to ten pes pořád nechytal a nenosil domů, nebo se fakt zblázním, mám jorkšíra, už je jí 11měsíců.
a ted nevim jestli si ta co zakladala diskuzi nebo ne…ale jestli jo a blechy to jsou..tak to chce vyderatizovat poradne barak..jen psa nepomuze…muzou mit hnizdo treba v gaucu apod.
Ahoj ja bych se spiš snažila vyhnout zdroji blech, vím že to bude asi problém, ale měli jsme u našich stejný problém, totálně zablešeny sousedův pes, ještě ke všemu fena. Vždy když jsem šla s nimi ven, tak ten pes za nama a vždycky nějakou blechu chytli a to jsme použili proti blechám skoro vše. ![]()
@kotaska91 píše:
@terinka4444 našemu psovi pomohl frontline Combo
@mikitaa píše:
a ted nevim jestli si ta co zakladala diskuzi nebo ne…ale jestli jo a blechy to jsou..tak to chce vyderatizovat poradne barak..jen psa nepomuze…muzou mit hnizdo treba v gaucu apod.
Ja mam nejlepsi zkusenost s obojkem Kiltix, je drazsi, ale vyplati se. Je i proti klistatum.
@bubulina píše:
Ja mam nejlepsi zkusenost s obojkem Kiltix, je drazsi, ale vyplati se. Je i proti klistatum.
@irinna píše:
Adventix, zadna blecha ni kliste za 5 let
@terinka4444 tn frontline compo se kape za krk celá tubka, stojí cca 170 kč, zabíjí nejen blechy, ale i larvy a vajíčka i klíšťata, náš pes měl taky blechy loni, dala jsem frontline a pak z něho sbírala jen zdechlé blechy a od té doby máme pokoj