Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zrovna ted to trochu mám, jím b komplex ( ale nejsem si jistá výsledkem) a mažu infadolanem..Když dám na noc velkou vrstvu, ráno je to o moc lepší..
Čauky,
mě hodně pomáhá Propolis + b komplex. Taky jsem na to jeden čas trpěla ![]()
Chci se zeptat, jsou koutky infekcni? Synovi se udelal a nevim zdali ho muzu poslat do skolky? Rada bych ucitelce dala masticku at mu to parkrat namaze (chodi na cely den) ale kdyby to bylo infekcni, tak ho neposlu to je jasny.
@Vemas Infekční to není. Ale měl by mít vlastní příbor a nádobí.
@KacenkaK Nejlepší mastička na koutky je tato ♥ http://www.fler.cz/…utky-4319546
Doporučuji tuto, je vynikající! A k tomu koupit viamín B2. U mě se to začne hojit rychle za dva dny. Ale zeptej se v lékárně, zda je to vhodné i pro dítě. Pro dospělé je vynikající.
Koutky se muzou prenaset, ale jen primym kontaktem (pusa, stejny pribor, sklenicka) a stejne to chytne jen osoba oslabena. Davej mu b-komplex a klidne prvni 3 dny dvojnasobek nez je doporuceny (me to tak radila dr). Do skolky ho klidne posli.
Na koutky je dobrá obyčejná lékařská vazelína. Jak se otvírá pusa, tak se špatně hojí, pořád praskají a ty vazelína je krásně promastí, zvláční, nepraskají a krásně se zahojí. Stačí párkrát denně namazat.
Tahle korunová záležitost je pro mě nepostradatelná. ![]()
Mě se na jaře udělaly taky koutky. V lékárně jsem dostala B-komplex forte a Fungicidin. Pomohlo to velmi rychle.
@elchirk @blumen diky moc. Uklidnily ste me. Pujdu do lekarny a neco koupim. Ted mu to mazu propolisem. M
Bala jsem se, ze kdyz dam ucitelce masticku, tak nas posle domu, ze je infekcni.
Diky
Někde jsem i četla, že snad pomáhá ušní maz. No, ale nevím. Ovšem jako nouzovka??? ![]()
@bimbama to jsem slysela, ze se dava na opary
Jinak syn dostal b komlex a fungicid jak si psala a je to mnohem lepsi ![]()
Fingicidin opravdu rychle pomáhá. Já právě slyšela, že ten ušní maz je i na koutky dobrý. Každopádně ho má alespoň člověk stále při sobě.