Kožní Dr. okres Ústí n.O. nebo Svitavy

23
30.7.07 14:07

Kožní Dr. okres Ústí n.O. nebo Svitavy

Ahoj!
Potřebovala bych poradit, kam vyrazit k dobrému kožnímu dr. s mojí princeznou/8m/. Ekzém se jí začíná v poslední době dost rozjíždět. Já sama taky trpím AE, ale od puberty to zvládám s volně prodejnými mastěmi. Od mala jsem jezdila ke kožní do Hradce Králové, ale až tam se mně s malou nechce.
Doufám, že mi někdo poradí, kam blíž.

Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3006
31.7.07 07:37

Ahoj, já chodila do Svitav k Mikoláškovi, ale už odešel na penzi. Teď mamka zkusila Třeštíka, tel. 461 534 111 (taky Svitavy a navíc jako Mikolášek bez objednání!) a byla spokojená. Jinak kdyby vám chtěl narvat kortikoidy, my máme skvělou zkušenost se Skin cap krémem z lékárny http://www.komvet.cz/…ni/index.php (volně prodejný, bez kortikoidů, vhodný i pro malé děti, ale přes 400kč :roll: ), manžel hodně trpí na seborhoickou dermatitidu a kortikoidy už vůbec nepoužíváme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.7.07 08:34

Díky za tip. Volala jsem tam, bohužel mají měsíc dovolenou :( . Tak zkusím pohledat ještě někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.07 13:31

Ahoj Jajko,
to je náhodička…Já jsem taky z Lanškrouna, mám malou s AE a taky hledáme dobrého kožaře.Jestli ještě navštívíš tuhle diskusi a už si problém vyřešila, můžeš mi dát, prosím tě, tip na toho doktora? díky.Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek