Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky
Chci se optat jestli tu má někdo zkušenosti s krabičkovou dietou, pořád přemýšlím jestli ano nebo ne. Zajímá mě kolik jste zhubli za jakou dobu, co jojo efekt po skončení diety, cvičili jste k tomu? Za každé postřehy budu ráda ![]()
@mamartina
drahý a nekvalitní, s dietou to nemá absolutně nic společného
Mě příjde jako pitomost platit za něco, co si můžu udělat sama doma a hlavně budu přesně vědět co jsem tam dala ![]()
Sama jsem to netestila, ale videla jsem to u nasi maminy. Mno obsah te krabicky sice asi odpovidal ruznym tabulkam, ale vzhledove nic moc, oschla paprika, okurek to same
Ja si myslim, ze je lepsi si to nachystat sama. Jak bylo zmineno, vim, co si tam davam a zajiste usetrim.
@mamartina prodávají knížku domácí krabičková doeta, jde stáhnout na ulož to jou tam jednoduchý a rychlý a hlavně chutný recepty, já to zkoušela asi 14 dní ale pak jme otěhotněla a hlavně mě nebaví 3denně něco vařit ![]()
@mamartina No, vyzkušeli jsme s manželem oba. Předloni, ještě svobodní a bezdětní.
Ani ne tak kvůli hubnutí, ale spíš kvůli nedostatku času. Měli jsme ABC dietu.
Výsledek já: nezhubla jsem skoro nic, ale pohodlné to bylo (žádné nákupy, žádné vaření, paráda)
Výsledek manžel: shodil 8 kilo, do roka zase 4 nabral, naučil se ale konečně pravidelně jíst a především snídat, a tak jsem začala věřit, že ho ten infarkt mine a ze mě nebude mladá vdova
Celkové skóre: není to dieta, je to drahé a kvalita jídla je kolísavá
Už bych do toho nešla. Jediný způsob jak zhubnout a váhu si udržet, je pořádně a dobře jíst a mít vydatný pohyb.
Blbost - každej člověk potřebuje jinak vypočítat kolik čeho by měl za den sníst a tady je to dělaný pro všechny stejně - je lepší si dojít za nutričním poradcem a nechat si poradit dietu přímo na míru
nehledě na to, že oni ty jídla připravují večer a ráno si člověk vyzvedne oschlé, ovadlé, nevzhledné jídlo - manžel to zkoušel a po měsíci to vzdal ![]()
My to s manželem měli, bylo to celkem drahé a efekt výsledný nulový. Měli jsme objednané krabičky od pondělí do pátku a vždy jsem se příšerně těšila na víkend. Manželovi to vyhovovalo více, protože běžně kolikrát nemá v práci čas si udělat pauzu na oběd a takhle si vlastně jen něco vytáhl z lednice a ohřál. Ale ani on nezhubl. Navíc jí člověk vlastně pořád ohřívané jídlo, to asi také není nic moc zdravého…jako zajímavý pokus to byl, ale už bych do toho znovu nešla…
ABC dieta je podle mě fajn, jídlo bývá dobré, ani s oschlostí nemám obvykle problém. Ale je to hoodně drahé, a pokud máš jen trochu vůli se udržet a málo jíst sama, tak to nestojí za to. Já za sebe vím, že si dvakrát denně vařit nebudu, nakupovat porci lososa atd. taky ne - ale na mateřský na krabičky samozřejmě nemám.
Jinak srovnání diet pro představu (i když je to starší článek) http://doma.nova.cz/…ano-ale.html a http://doma.nova.cz/…ejlepsi.html
Díky za reakce, já o tom uvažovala hlavně kvůli tomu nedostatku času furt vařit. Jsem ráda že něco spatlám dohromady a nejlépe na dva dny
Nemám možnosti u nás nakoupit zdravé potraviny.. atd..
Pokud jsou peníze a není vůle na to si sama chystat jídlo a odvažovat 5× denně, ta si myslím, že krabičky špatné nejsou, ale chce to opravdu pročíst diskuze, r ecenze, poptat se a najít tu nej. Kamarád s krabičkovou zhubl x kg, naučil se jíst pravidelně a lépe. Já bych krabičkovku brala hned, nejsem typ co si bude vyvařovat a navažovat 5× denně a taky na to není čas.
@AngelLilly No právě že nedokážu a ani nemám čas něco vážit odměřovat počítat natož vařit dvakrát denně. Peníze ovšem taky nejsou, jsem na rodičáku ale kdyby mi tu napsal někdo pozitivní reakce tak bych třeba aspoň na měsíc na zkoušku šla. Našla jsem cenově za 220,– na den
@mamartina Tak to bych byla opatrná, pokud je to v Praze. Viz test výše.
@mamartina Já si teda myslím, že měsíc moc nemá smysl
já bych to viděla tak na půl roku, abych se fakt zajela, naučila se jíst pravidelně, věděla co vařit…
@mamartina píše:
@AngelLilly No právě že nedokážu a ani nemám čas něco vážit odměřovat počítat natož vařit dvakrát denně. Peníze ovšem taky nejsou, jsem na rodičáku ale kdyby mi tu napsal někdo pozitivní reakce tak bych třeba aspoň na měsíc na zkoušku šla. Našla jsem cenově za 220,– na den
a jak krmíš děti, když nevaříš? já co mám děti, musím prostě musím
a sama si jídlo i počítám i vážím atd