královehradecký kraj - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
4.6.10 16:05

Berco, tak třeba tohle není prkotina. Tahle zkušenost by pro mě neměla pozitivní dopad na porodnici. To já teda byla opravdu ve slabých bolestech a jen 7 hodin a pak císař. Fakt mě hodně hlídali v HK, proto na ni nedám dopustit. Myslela jsem spíš takové typy, co se jim na všem něco nelíbí, když to není 100% dokonalé.

Moje kamarádka rodila obě děti císařem a obě v Jičíně. Má problém s úzkou pánví a tak měla rovnou napsáno, že musí rodit císařem. První dítě v Jičíně a super, hrozná chvála. Tak tam rodila teď i druhé. Jela tam s tím samým, že musí rodit císařem. Ale přijal ji nějaký doktor a že se to zvládne i přirozeným porodem. Nevím, kolik hodin tam trpěla až nakonec došli k závěru, že to opravdu nepůjde a šla na císaře. Takže to je podle zkušeností každého.

Na Hradec jsem slyšela taky kupu stížností, ale tím, že tam rodila kamarádka obě děti a i já, tak vím, jak to tam chodí a podle mě spokojenost. Asi kdyby se mi tam něco stalo, tak taky budu nadávat. Ale je to taky hodně o tom, co člověk chytí za doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.7.10 00:15

Ahoj :mavam: jsem z Trutnova,můžu se přidat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
9.10.13 17:33

Ahoj maminy