Křeče v podbřišku 30. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10996
20.4.17 15:47

@Misicka19 Ano, přesně tak. Stejné pocity. Já jdu na kontrolu, příští týden ve středu. Tam právě budou natáčet ty ozvy miminka. Ten záznam.

Ono i to časté chození na velkou je lepší jak zácpa. I močení, to zas kvůli zánětu. Rozhodně tyto potřeby nezadrzovat a neoddalovat.

Pro klid duše se na gynekologii poptej, ale fakt nic neobvyklého, hlavně si pohlídej pohyby miminka.

Jinak hrozí mi i císař, placentu mám v porodnich cestách a nechce se jí nahoru, to by potom porod byl plánovány a dříve, v 38. týdnu, takže klid. Teď už se ta miminka jen dopékají a dělají si zásoby tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.4.17 18:51

@Trojlístek Tak moc děkuji, aspoň trochu me to uklidnilo. Ze je na tom někdo podobně jako já. V dnešní době, když se zeptas sestřičky či doktora, tak na tebe kouká jako na cvoka, ze se tak hloupě ptas.
Já ti přejí spoustu zdravicka tobě a tvemu miminku, at mas ten nejlepší porod bez komplikaci!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10996
20.4.17 19:41

@Misicka19 Taky mám pocit, že když se něco zeptám, tak je to cosi otravuje, ale já si toho nevsimam a ptám se dál.

Dekuji. Tobě taky přeji pohodový konec těhotenství a co nejrychlejší porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.17 18:31

Dotaz

Dobrý den, jsem 34+5tt a mám neskutečné křeče v celém břiše. byla jsem nedávno v porodnici kvůli těm bolestim a tam mi řekli že malá cpe hlavičku na pavni vchod. ale to by tak nevadilo zas tolik ale už druhý den mě trápí zelená stolice a bojím se co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
18.5.17 19:07

@mamina1991 šupajdi do porodnice :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie