Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Misicka19 Ano, přesně tak. Stejné pocity. Já jdu na kontrolu, příští týden ve středu. Tam právě budou natáčet ty ozvy miminka. Ten záznam.
Ono i to časté chození na velkou je lepší jak zácpa. I močení, to zas kvůli zánětu. Rozhodně tyto potřeby nezadrzovat a neoddalovat.
Pro klid duše se na gynekologii poptej, ale fakt nic neobvyklého, hlavně si pohlídej pohyby miminka.
Jinak hrozí mi i císař, placentu mám v porodnich cestách a nechce se jí nahoru, to by potom porod byl plánovány a dříve, v 38. týdnu, takže klid. Teď už se ta miminka jen dopékají a dělají si zásoby tuku.
@Trojlístek Tak moc děkuji, aspoň trochu me to uklidnilo. Ze je na tom někdo podobně jako já. V dnešní době, když se zeptas sestřičky či doktora, tak na tebe kouká jako na cvoka, ze se tak hloupě ptas.
Já ti přejí spoustu zdravicka tobě a tvemu miminku, at mas ten nejlepší porod bez komplikaci!!! ![]()
@Misicka19 Taky mám pocit, že když se něco zeptám, tak je to cosi otravuje, ale já si toho nevsimam a ptám se dál.
Dekuji. Tobě taky přeji pohodový konec těhotenství a co nejrychlejší porod ![]()
Dobrý den, jsem 34+5tt a mám neskutečné křeče v celém břiše. byla jsem nedávno v porodnici kvůli těm bolestim a tam mi řekli že malá cpe hlavičku na pavni vchod. ale to by tak nevadilo zas tolik ale už druhý den mě trápí zelená stolice a bojím se co to může být.