Krém proti vráskám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.10.16 20:17

Krém proti vráskám

Zdravím ženy, byla jsem zaúkolována na dárek k Vánocům. Potřebovala bych poradit nějaký krém proti vráskám pro ženu 38let. Moc se v tom nevyznám, spíš vůbec tak si jdu pro radu k někomu zkušenějšímu :lol:.
Jaký krém byste mi doporučili? Cena nehraje roli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
29.10.16 20:22

Jakýkoli krém, co se dobře vsakuje, zvlhčuje a promastí. To Ti podaří udržet kůži v kondici. Vzniklé vrásky už žádný krém neodstraní, jsou to zlomy v kůži a na to je každý krém krátký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
29.10.16 20:26

Doporučuji indulonu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.10.16 20:28

Krémy se nedají kupovat pro někoho cizího. To si musí každá ženský vyzkoušet sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
29.10.16 20:34

Zkuste Yves Rocher. Mně moc vyhovuje tato značka nejen na krémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
29.10.16 20:39

@Burj Chalifa to je pravda, já nesnesu na obličeji nic jiného než indulonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.10.16 20:47

Tak zkuste třeba Clinique s tím mám dobré zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
29.10.16 21:10

Pro nekoho druheho bych nekupovala, i ja jsem se ted sama trosku sekla kremem od Mixy 30+, a to mi ta znacka jinak vyhovuje.
Pokud bych mermomoci chtela koupit nejake mazani, tak bych volila neco na telo a hypoalergenni. Asi bych venovala baleni bambuckeho masla. Telo vetsinou snasi experimenty s novinkami lepe nez samotny oblicej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.10.16 22:30

Pokud cena nerozhoduje, sla bych do znacky Juvena nebo Lancome Visionaire.
Ale jak pise @Burj Chalifa, rozhodne je lepsi, kdyz si nositelka nejprve krem vyzkousi. Sebelepsi a sebedrazsi znacka nezajisti, ze bude vyhovovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.10.16 23:43

Hezky vecer,
pokud cena nehraje roli a ma to byt darek, tak ja velmi doporucuji kremy od Babor. Nejen, ze je naprosto prijemny, lehoulince vstrebatelny, krasne voni a clovek OPRAVDU vidi, ze je to den odedne lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
29.10.16 23:44
@Lady Bee píše:
Doporučuji indulonu :palec:

Souhlas. Jinka me pobavila ta predstava reakce obdarovane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.10.16 23:46

Hezky vecer,
pokud cena nehraje roli a ma to byt darek, tak ja velmi doporucuji kremy od Babor. Nejen, ze je naprosto prijemny, lehoulince vstrebatelny, krasne voni a clovek OPRAVDU vidi, ze je to den odedne lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.16 11:05
@Vanilka77 píše:
Hezky vecer,
pokud cena nehraje roli a ma to byt darek, tak ja velmi doporucuji kremy od Babor. Nejen, ze je naprosto prijemny, lehoulince vstrebatelny, krasne voni a clovek OPRAVDU vidi, ze je to den odedne lepsi

To by mě fakt tedy zajímalo, v čem je lepší. Snad povrchní hydratace pleti, která způsobí povrchové napětí kůže, ovšem to tak asi bude všechno. Jistě bude mít krásný obal, příjemnou parfemaci a nemalou cenu.Nic proti Baboru, ale umí jen tyto základní věci jako promastit, hydratovat. Kdyby existoval krém na skutečné odstranění vrásek, tak by už vývojáři dostali Nobelovu cenu. Zajímá mě to, tak se jen ptám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.10.16 12:36
@Burj Chalifa píše:
To by mě fakt tedy zajímalo, v čem je lepší. Snad povrchní hydratace pleti, která způsobí povrchové napětí kůže, ovšem to tak asi bude všechno. Jistě bude mít krásný obal, příjemnou parfemaci a nemalou cenu.Nic proti Baboru, ale umí jen tyto základní věci jako promastit, hydratovat. Kdyby existoval krém na skutečné odstranění vrásek, tak by už vývojáři dostali Nobelovu cenu. Zajímá mě to, tak se jen ptám. :think:

Presne slozeni kremu neznam a ani netvrdim, ze vrasky odstrani :lol:
Jen rikam, ze je viditelne zjemni. Podle meho diky kyseline hyauloronove?
Ale byla to jen rada Pani Kaktusovou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.10.16 07:20
@Burj Chalifa píše:
zase trapná reklama od nováčka s 1 příspěvkem :mrgreen:

A neni to fuk, kdyz nenabizi podvodnou praci nebo pujcku? Vzdyt jde jen o kosmetiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí