Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
20.4.10 15:30

chovam matouse,tak nemuzu psat, ale Demi, kluci jsou krasni :srdce:, musis byt pysna matka :-) .s babi je to k nezaplaceni, diky Bohu,ze ji mas.M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
21.4.10 10:46

Demi, už jsem ti odpověděla, dřív to nešlo. :wink: Máš moc pěkné kluky. :palec: Ale oni jsou každý úplně jiný, koukám, nebo se mi to zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
28.4.10 20:28

Ahoj holky!
Aňulka chrupe, od včerejška má naušničky. Je to nezvyk, ale velmi příjemný. U dr. byl řev. Aňulka brečela v ordinaci a já v čekárně. Konečně se pomalinku pouštím do zahrádky, ale jde to pomalu, moc času, kdy můžu dělat nemám.
Demi, kluci jsou krásní. Doufám, že Daneček je každým dnem lepší a lepší.
Maky, fotka minimálně Matouše by nebyla. Já mám v paměti to miminečko a asi už dávno ne, co?
Myslím na vás a přidávám fotku trpaslíka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
28.4.10 22:13

Ahoj všem,

Rafuško: sluší vám to oběma, Anička krásně roste :huban:

Maky: taky se přimluvám za nějaké foto…

Knofli: no jo, Honzík a Petřík jsou oba jako dvojčata, oba si cucají palec, oba jsou pohodáři (nedělňátka?), oba v noci dobře spí, Daneček to má namícháno všechno trochu jinak… Jinak moc ti děkuji za informace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.5.10 22:02

Ahojte,

nějak mi přestaly chodit upozornění na mail :think:

Nebudete tomu věřit, ale zrovna jsem tu prohlížela fotky a říkala si, že se pochlubím :-). I když popravdě já fotím strašně málo…Nedávno jsme byli v ZOO a já slíbila muži, že alespoň něco vyfotím, když nemůže s námi a když jsem fotila si šestou fotku, tak Míša, že mami, proč nás POŘÁD fotíš :lol:

Jinak jsme nemocní. Měli jsme jet na prodloužený víkend do Beskyd a jel jenom muž s Míšou, Bětka ochořela a dneska dostal horečky i Matouš, naštěstí je to „jen“ viroza, ale na to zas nejsou žádné léky, takže to snáší dost špatně, včera v noci jsem spala asi 4h, dneska to vidím ještě bleději. Teď se snad situace chvíli uklidnila, tak hupnu na lůžko, uvidíme. Blbé je, že jsem taky načatá, mám hroznou rýmu, bolí mě hlava, snad to nebudou dutiny, nasadila jsem si Sinupret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.5.10 22:03

Bráchové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.5.10 22:04

Trojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
1.5.10 22:14

Koukám, jak tady jedete, u profilu mi to nebliká, teď jen proběhla Maky v posledních příspěvcích.

Maky - ta podoba :-D

Demi - to je síla s tím Danečkem - pořád dokola, musí to být hrozný nápor na nervy :-( . O té transplantaci se zatím neuvažuje (jako alternativě k těm lékům/dryákům)?
Nějak jsem nezachytila - vy už máte postaveno 8-o nebo jen předělaný pokojík?

Rafuško - Anička je fajná, vypadáte spolu spokojeně :-D

U nás tak nějak vše při starém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
2.5.10 15:28

Krásnou neděli!

Mě to taky nebliká, jsem myslela, že tu nikdo, ale vidím, že přeci jen jo a dokonce fotky! :palec: To já se ráda podívám. 8-)

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
2.5.10 23:32

Ahoj všem,

s Danečkem je to dost blbé, podle prvního domácího dnešního výsledku je stále pravděpodobnější, že se nevyhneme těm drasťákům, jak píše Maxi. Jsem z toho dost špatná. Transplantace je bezpředmětná, protože D. není jednak potřebný (ledviny mu zatím pracují na jeho diagnozu normálně) a jednak vhodný příjemce (systémová genová chyba by časem zlikvidovala i nové ledviny). Navíc transplantované ledviny fungují tak 15 let, pak je třeba obměna… Budou se mu snažit ledviny udržovat tak dlouho, jak jen to bude možné - on to je běžný postup obecně.
Modlím se, aby se do budoucna našel lék, který by mu už konečně pomohl, i bez toho, aby ho to stálo kus zdraví.
Nedávno jsem četla, že pro pacienty s ledvinovým onemocněním existuje možnost domácí dialýzy (takové takřka kapesní zařízení), tak pokrok v oboru je…

Omlouvám se, že nezvládám reagovat na jiné příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maky2
3.5.10 12:42

Demi, to je mi líto :hug: Na Danečkovi přitom ta nemoc z fotek vůbec není vidět…Snad se brzy najde zas nějaká naděje, světlejší místo…

U nás stále marodno, zánět hrtanu, průdušky naštěstí ne (dnad se nezhorší), ale ten kašel je šílený, Matouš od soboty taky horečky, kašel (zní šíleně), navíc dýchá „tuberák“ :cry: . Běta navíc odedneška zase horečky, pořád si to předávají, ale když nic horšího, že…

• Citovat
  • Upravit
693
5.5.10 21:02

Ahoj holky!
Momentálně pro změnu řešíme manželovu práci. Jeho zaměstnavatel je h… Moc doufáme, že si brzo manžel najde práci a my se jakž takž zmátoříme. Zítra do práce nejde, tak se snad užijeme.
Aňulka má další 2 zoubky. Ty horní. tentokrát v rozmezí 2 dnů. Už to není to malé miminko, co jsme si dovezli. Je s ní sranda. V sobotu se poprvé převalila na bříško a hrozně se vztekala, že si leží na ruce.

Demi, Maky, Mrzí mě, že jste nemocní. Já si užívám, že jsme konečně zdraví, i když ne na 100%, ale i na 80% stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
7.5.10 23:25

Ahoj všem,

holky, snad pochopíte… už tady nechci veřejně psát o Danečkovi. Není to s ním dobré, nemám důvod k pohodě, ale víc už o něm psát nechci takto, aby informace o něm byly široce přístupné.
Napíšu vám SZ, jak se věci u nás mají, budu tady psát o čemkoli, ale ne už o Danečkově zdravotním stavu.

Kdokoli bude chtít vědět a bude mít upřímný zájem, tak prosím vás, jen formou SZ. Na každou odpovím, budu-li moci a nebudeme zrovna v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
8.5.10 12:11

Ahoj holky,

Demi - díky za SZ a vysvětlení, to je v pořádku a chápu tě. Kéž by se Danečkův stav zlepšil, budu na vás moc myslet a modlit se za něj. A jak Petřík - máš vůbec šanci si užívat miminka? Snad ano…

jak ses myslím ptala, do práce bych měla nastoupit 1.9. a Bédík hned na celodenní docházku do školky - možná na pár dní umluvíme nějakou babičku, aby pro něho přišla po obědě, my nemáme ochotné prarodiče, všichni si žijí svým životem a o druhé se moc nestarají - je to tvrdé, ale musíme se proto přizpůsobit a spoléhat se na sebe jenom my dva s manželem.

Tak se mějte hezky, Demi myslím na vás a užívejte teplých jarních dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.5.10 16:27

Demi, chápu a jsem moc ráda, že napíšeš aspoň SZ.

Rafuško, ta vaše Anička je pohodářka, jen ať jí to vydrží co nejdýl :palec: S prací je to všude stejné, firmy zhusta využívají pseudokrize a lidé, kteří mají závazky, a těch je většina, se bojí a radši drží (s prominutím) hubu a krok.

Já si taky práci pomalu hledám, uvidíme, co budoucnost přinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová