Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Děkuji už mě napadali hrozné scénáře a důvody
Ne pokud je to jenom malinko a čerstvá červená krev tak bych neplasila. Stačí trochu podráždění nebo tužší stolice a prasklinka je na světě.
@Kriss Tina Děkuji bylo to jakoby by dvě malinké tečky červené stolice byla normálně zbarvená omlouvám se, že to tak píši ![]()
Pokud je to jen kaprka a crstve krve, tak nejaka prasklinka, to nic neni…
@Lenka_Hal Děkuji, že se jedná o čerstvou krev poznám tak, že je to čistě červené?
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal Děkuji, že se jedná o čerstvou krev poznám tak, že je to čistě červené?
Ano.
Pokud to není nějaká trhlinka způsobená zácpou a nebo tvrdšími sexuálními praktikami, tak to budou hemeroidy.
Začni užívat diosimin s hesperidinem a mazat řitní otvor nějakou mastí na hemeroidy - na oboje se poptej v lékárně. Pokud by tě to trápilo déle jak pár týdnů, vykašli se na stud a zajdi k praktikovi.
@Ou Děkuji budou to asi ty Hemeroidy vím, že jeden tam mám a nejsem si jistá jestli nemám i uvnitř nějak. Moce děkuji
Dobrý den holky omlouvám se za takovou otázku, ale nevím co to mže znamenat.
Byla jsem na wc a na papíře jsem měla asi dva mm flíček co vypadalo jako kapka červené krve. opravdu jen malinký flíček nevím co to mže znamenat kolem konečníku mám divný pocit jakoby podráždění něco takového. Omlouvám se za anonym určitě pochopíte děkuji.