Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meginka24 V úterý nebude na ultrazvuku nic vidět. Přeobjedná tě cca o dva týdny.
@Ema2013 V krvi je HcG o chvíli dřív než v moči. Od styku spermie vydrží klidně tři dny na vajíčko, to pak může týden i déle cestovat po vejcovodu a děloze a pak se teprve začne zavrtávat. Až poté se objevuje v tělních tekutinách matky HcG, takže klidně to tak může být. Počkej s testováním pár dní, klidně týden.
Děkuju počkám jsem s toho trošku mimo
děkuju za odpověď. Nebude nic vidět akorát mi vezme krev ale už jsem s toho nějaká nervní ![]()
Ahojky holky také jsem zkusila krevní tehu.test a mám tam tohle, tak vůbec nevím jestli to můžu brát jako že se zadařilo nebo ne
@Nikiiis Ahoj chtěla bych se zeptat jak ti to dopadlo? Mám zrovna podobný problém zkusila jsem ten krevní a mám tam nepatrnou čárku
@Tejy píše:
@Nikiiis Ahoj chtěla bych se zeptat jak ti to dopadlo? Mám zrovna podobný problém zkusila jsem ten krevní a mám tam nepatrnou čárku
Jak ti to dopadlo? Protože já tam žádného ducha nevidím:-)
@NatNik2009
Bylo z toho zamlkle těhotenství
A ted co jsem tehotna, tak mi jeden vysel pozitivni a dva negativní, takze to strasna oresnost je opravdu presnost ![]()
@Nikiiis píše:
@NatNik2009
Bylo z toho zamlkle těhotenstvíA ted co jsem tehotna, tak mi jeden vysel pozitivni a dva negativní, takze to strasna oresnost je opravdu presnost
Ahaa… já pořad doufám, ze v pondělí budou třeba dvě čárky už. Dělala jsem si v úterý a dnes (11den po možném oplodnění) a ta druhá je hooodne hooodne slaboulinka, tak jako si to měla ty
Hodně štěstí ![]()
@NatNik2009
Dekuji, ale uz jsem uspesne ve 23. tydnu i kdyz ted byl mensi zadrhel, ale drzi se statecne ![]()
At ti to vyjde ![]()
@NatNik2009 nic dneska jsem 50dc a jen čekám protože k doktorovi můžu až podle toho jestli přijde další MS
Prosím někdo dle zkušenosti dá se brát jako pozitivní test? Mám dva dny do ms.
@Anonymní píše:
Podle mě je negat. přesně takto jsem ho měla já a byl negativní. Hlavně 2 dny před menstr. by už pozitivní krevní test musel byt hooodne viditelný ![]()
Přeji hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Takto jsem to měla buď den před ms nebo v den očekávané ms a těhotná jsem
ale slyšela jsem,že dělají často falešňáky ![]()
zdravím
toto vykouklo včera večer na mě.
Vím ,že nejste vědmy, ale názor je názor.
Co myslíte ? ![]()
@Anonymní píše:
zdravímtoto vykouklo včera večer na mě.
Vím ,že nejste vědmy, ale názor je názor.
Co myslíte ?
Ahoj no nechci ti kazit radost něco se tam rýsuje ale mě takovouhle čárku udělala taky a tehu jsem nebyla tak snad to nebude tvůj případ zkus pár dní počkat a udělat klasicky TT.
@Markéta hakavcova ahoj nevim jak je to stara diskuze ale muzu se zeptat jestli s toho krevniho testu bylo tehu?