Krevní těhotenský test - duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
12.4.17 14:17

@Meginka24 V úterý nebude na ultrazvuku nic vidět. Přeobjedná tě cca o dva týdny.

@Ema2013 V krvi je HcG o chvíli dřív než v moči. Od styku spermie vydrží klidně tři dny na vajíčko, to pak může týden i déle cestovat po vejcovodu a děloze a pak se teprve začne zavrtávat. Až poté se objevuje v tělních tekutinách matky HcG, takže klidně to tak může být. Počkej s testováním pár dní, klidně týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.4.17 14:26

Děkuju počkám jsem s toho trošku mimo :nevim: děkuju za odpověď. Nebude nic vidět akorát mi vezme krev ale už jsem s toho nějaká nervní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.18 18:24

Ahojky holky také jsem zkusila krevní tehu.test a mám tam tohle, tak vůbec nevím jestli to můžu brát jako že se zadařilo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
23.3.18 10:27

@Nikiiis Ahoj chtěla bych se zeptat jak ti to dopadlo? Mám zrovna podobný problém zkusila jsem ten krevní a mám tam nepatrnou čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.4.18 10:55
@Tejy píše:
@Nikiiis Ahoj chtěla bych se zeptat jak ti to dopadlo? Mám zrovna podobný problém zkusila jsem ten krevní a mám tam nepatrnou čárku

Jak ti to dopadlo? Protože já tam žádného ducha nevidím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.4.18 10:57

@NatNik2009
Bylo z toho zamlkle těhotenství

A ted co jsem tehotna, tak mi jeden vysel pozitivni a dva negativní, takze to strasna oresnost je opravdu presnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.4.18 11:28
@Nikiiis píše:
@NatNik2009
Bylo z toho zamlkle těhotenstvíA ted co jsem tehotna, tak mi jeden vysel pozitivni a dva negativní, takze to strasna oresnost je opravdu presnost :D

Ahaa… já pořad doufám, ze v pondělí budou třeba dvě čárky už. Dělala jsem si v úterý a dnes (11den po možném oplodnění) a ta druhá je hooodne hooodne slaboulinka, tak jako si to měla ty
Hodně štěstí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.4.18 11:30

@NatNik2009
Dekuji, ale uz jsem uspesne ve 23. tydnu i kdyz ted byl mensi zadrhel, ale drzi se statecne :D

At ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
5.4.18 13:37

@NatNik2009 nic dneska jsem 50dc a jen čekám protože k doktorovi můžu až podle toho jestli přijde další MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 22:18

Prosím někdo dle zkušenosti dá se brát jako pozitivní test? Mám dva dny do ms.

• Citovat
  • Upravit
48
6.9.18 22:26
@Anonymní píše:
Prosím někdo dle zkušenosti dá se brát jako pozitivní test? Mám dva dny do ms.

Podle mě je negat. přesně takto jsem ho měla já a byl negativní. Hlavně 2 dny před menstr. by už pozitivní krevní test musel byt hooodne viditelný :?
Přeji hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
6.9.18 22:53
@Anonymní píše:
Prosím někdo dle zkušenosti dá se brát jako pozitivní test? Mám dva dny do ms.

Takto jsem to měla buď den před ms nebo v den očekávané ms a těhotná jsem :) ale slyšela jsem,že dělají často falešňáky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.18 04:06

zdravím :) toto vykouklo včera večer na mě.
Vím ,že nejste vědmy, ale názor je názor.
Co myslíte ? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1824
10.9.18 10:34
@Anonymní píše:
zdravím :) toto vykouklo včera večer na mě.
Vím ,že nejste vědmy, ale názor je názor.
Co myslíte ? :kytka:

Ahoj no nechci ti kazit radost něco se tam rýsuje ale mě takovouhle čárku udělala taky a tehu jsem nebyla tak snad to nebude tvůj případ zkus pár dní počkat a udělat klasicky TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
10.10.18 16:36

@Markéta hakavcova ahoj nevim jak je to stara diskuze ale muzu se zeptat jestli s toho krevniho testu bylo tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí