Křivé obvinění v zaměstnání - jak se bránit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky si myslim ze holkam nevonim. poznala jsem to na chovani vedouci z pocatku bylo vse ok a pak najednou odmerena. zeptala jsem se co se stalo, zda jsem neco provedla…rekla…nemam rada jak odsekavas nejsem na to zvykla, a zvykat si nebudu.od te doby po me pase…a ted tohle…a nejhorsi je ze kolegyni co ten den semnou tu inventuru delala nerekla nic a chovala se k ni jako k milackovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema em no tak to je celkem logické
akorát se teda divím že neděláte kasu při výměně směn
je to otázka pár minut, vyjet kasu a spočítat hotovost.
- Citovat
- Upravit
Ne, nepredavame.za prve na to neni cas a za dalsi to nesmime delat.ale o penize nejde, ty jsou v poradku. cigarety bud nektera bere, nebo je nenamarkuje…ale zastavam tu prvni variantu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema em můžu se zeptat kde děláš, nechci konkrétně, jen podnik, trafika, benzínka nebo… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ema em píše:
Trafika
nebul
hele já v trafice dělala, a prachy se předávali při výměně směny
je to otázka pár minut, a zákazníci chvilku počkají. A nebyla to trafika v horní dolní, ale velké město a nádraží ![]()
Osobně bych přes předávek nedělala, jako nejde o ty tři stovky, to není žádná trága, ještě když se to rozdělí, ale jde o to že příště to může být klidně několik tisíc. A co by mi vadilo uplně nejvíc, když by si o mě někdo myslel že jsem zlodějka ![]()
- Citovat
- Upravit
Rikam ze to neni dovoleno, a nejde o penize ty nechybi. delam tam mesic a skoro pro kazde inventure chybely cigarety.je jedno ze jde o tri stovky nebo o deset tisic jde o princip nic jsem nevzala a presne jak pises neminim mit nalepku zlodejky!!! Tak se ptam jak dal? premyslim o tretnim oznameni za pomluvu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema em nemáš možnost jiné práce? tohle by mi vadilo hodně! trestní oznámení? myslím že neuspěješ, asi žádná ze spolupracovnic nepůjde proti šéfové ![]()
- Citovat
- Upravit
Nepotrebuji a ani s tim nepocitam ze se pridaji, ale slecna si nesmi dovolit jen tak nekoho oznacit pred lidma ani v soukromi za zlodejku.uz ta holcina predemnou to tak nechala…takze ji to proslo.to si memuze nikdo dovolit pokud nema dukaz. a nemam jinou praci, jiste vis ze dnes to neni jednoduche.nez jsem nastoupila tady byla jsem tri mesice doma a blaznila radosti kdyz me prijali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema em no tak samozřejmě vím, že s prací je to na prd. Ale nic s tím neuděláš, prostě ne. Pokud podáš trestní oznámení, tak se akorát ztrapníš a dosáhneš tím jedině toho že tě vykopnou, a jako důvod uvedou že kradeš. Ona nemá důkaz že kradeš? ale prosimtě, takových důkazů ti vyrobím do hodiny deset ![]()
- Citovat
- Upravit