Křivé obvinění v zaměstnání - jak se bránit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
17.10.13 21:47
:cert:

Příspěvek upraven 17.10.13 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.10.13 21:51

@Ema em já ale neůtočím na tebe 8o já se tě snažím připravit na to jak to chodí, a vím jak to chodí. Jsi naivní, dělej jak myslíš.
A výpověď ti dám za krádež kdykoliv budu chtít a ty mi dokaž že moje důkazy jsou falešné, já budu mít klidně i svědky.
Jsi vzteklá a agresivní a uplně zbytečně, nevím co jsi tu teda hledala za radu :roll:

• Citovat
  • Upravit
14
17.10.13 21:58

Jasne a vse ti projde-lhat podvadet…jestli tahle fungujes i v zivote potez koste.mej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.10.13 22:01
@Ema em píše:
Jasne a vse ti projde-lhat podvadet…jestli tahle fungujes i v zivote potez koste.mej se

ty jsi blázen, fakt že jo :zed: já se tě snažím upozornit jak to na tebe můžou uhrát, když budou chtít a ty tu ze mě děláš podvodnici :roll: běž si lehnout třeba se prospíš a pochopíš :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.10.13 22:04
@Ema em píše: :cert:

a proč jsi upravila příspěvek o šlapání šlapky, to je ukázka toho jaká jsi ;)

edit:koukám že upravuješ všechny :mrgreen: tak to jsi u mě klesla uplně na dno, trapné, trapné, trapné :roll:

• Citovat
  • Upravit
24
17.10.13 22:23

PŘÍDAVEK

RÁDA BYCH SE PŘIDALA A TAKÉ PŘIDALA SVOU ZKUŠENOST,.VĚŘTE MI, ŽE JDE VŠE,.BYLA JSEM TÉŽ OSOČENÁ S DVĚMI KOLEGY V ZAMĚSTNÁNÍ ZA KRÁDEŽ..JELIKOŽ JEDNA ZAMĚSTNANKYNĚ KTERÁ SE CHTĚLA STÁT VEDOUCÍ V PRODEJNĚ TO NAHLÁSILA ZAMĚSTNAVATELI. VĚŘTE MI, TO CO NÁSLEDOVALO PAK BYL ZLÝ SEN…ZTRÁTA ZBOŽÍ ZA 160 000 MYSLELA JSEM ŽE TO JE LEGRACE…NEBYLA. TRVALA JSEM NA POLICII, NEZAJÍMALO JE TO…DALI NA VÝBĚR BUD BUDU MAKAT NA 200 PROCENT…PŘEŘADÍ MĚ IKDYŽ MÁM DVĚ NEMOCNÉ DĚTI A NEBO PARAGRAF Z KRÁDEŽE ČI DOHODU…HODINU A PŮL JSEM SE KLEPALA V KANCELÁŘI A BREČELA…NIKOHO TO NEZAJÍMALO…DNES SE S FIRMOU SOUDIM, PROTOŽE SE S TÍM NEMOHU SMÍŘIT. PANÍ SE STALA VEDOUCÍ A NEDÁVNO JI PROPUSTILI ZA KRÁDEŽE…VĚILI BY JSTE…JÁ NEE. A KDEPAK JE SPRAVEDLNOST, NIKDE. PŘÍŠTÍ TÝDEN MÁM SOUD A TO SE SOUDÍM TŘI ROKY, JELIKOŽ STÍM NECHCI A NEBUDU ŽÍT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
17.10.13 22:31

Ty kráso, tak tohle opravdu výživná diskuze :lol: :lol: :lol: :lol:

oživovatelko, pročpak mažeš své příspěvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
17.10.13 22:36

Protože se za ně stydí :think:

• Citovat
  • Upravit
rodinka004
18.10.13 07:13
@GIS28 píše:
RÁDA BYCH SE PŘIDALA A TAKÉ PŘIDALA SVOU ZKUŠENOST,.VĚŘTE MI, ŽE JDE VŠE,.BYLA JSEM TÉŽ OSOČENÁ S DVĚMI KOLEGY V ZAMĚSTNÁNÍ ZA KRÁDEŽ..JELIKOŽ JEDNA ZAMĚSTNANKYNĚ KTERÁ SE CHTĚLA STÁT VEDOUCÍ V PRODEJNĚ TO NAHLÁSILA ZAMĚSTNAVATELI. VĚŘTE MI, TO CO NÁSLEDOVALO PAK BYL ZLÝ SEN…ZTRÁTA ZBOŽÍ ZA 160 000 MYSLELA JSEM ŽE TO JE LEGRACE…NEBYLA. TRVALA JSEM NA POLICII, NEZAJÍMALO JE TO…DALI NA VÝBĚR BUD BUDU MAKAT NA 200 PROCENT…PŘEŘADÍ MĚ IKDYŽ MÁM DVĚ NEMOCNÉ DĚTI A NEBO PARAGRAF Z KRÁDEŽE ČI DOHODU…HODINU A PŮL JSEM SE KLEPALA V KANCELÁŘI A BREČELA…NIKOHO TO NEZAJÍMALO…DNES SE S FIRMOU SOUDIM, PROTOŽE SE S TÍM NEMOHU SMÍŘIT. PANÍ SE STALA VEDOUCÍ A NEDÁVNO JI PROPUSTILI ZA KRÁDEŽE…VĚILI BY JSTE…JÁ NEE. A KDEPAK JE SPRAVEDLNOST, NIKDE. PŘÍŠTÍ TÝDEN MÁM SOUD A TO SE SOUDÍM TŘI ROKY, JELIKOŽ STÍM NECHCI A NEBUDU ŽÍT

Drzim ti velmi palce. Mame skusenost s takymto sudom a poviem ti ze zamestnavatelia maju vo vymyslani dokazov vzdy navrch :roll: Dufam ze to vyhras.

• Citovat
  • Upravit
1504
18.10.13 09:55

No ja uz nevim co odpovedet, kdyz to je vsechno smazany… :nevim: vratila bych se z nemocensky do prace, sice s neprijemnym pocitem a rekla bych si svoje, ze jsem nic neukradla a za tim si stala. a pak si nejspis hledala jiny misto, at uz by me vyhodili nebo ne :jazyk:

to bylo pro ema-em, ze vcerejska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 11:48

@GIS28 tý jo 8o držím vše co se dá, ať to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
24
18.10.13 17:49

KŘIVÉ OBVINĚNÍ

DĚKUJI MOC…UŽ TED SE ZASE KLEPU Z DALŠÍHO STÁNÍ…NA CO MĚPRÁVNÍK UPOZORNIL…U SOUDU NEHLEDEJTE SPRAVEDLNOST. NECHÁPU TO, ŘÍKALA JSEM SI ŽE TOHLE SE MI STÁT NEMOHLO…MÁM DVA KLUKY NEMOCNÝ, VÁŽIM SI TOHO, ŽE TO NENI EXTRÉMNÍ…PRÁCI JSEM MĚLA RÁDA A ONI MĚ VYHODILY JAKO ZLODĚJE…STIM SE NEDÁ SMÍŘIT, MYSLIM NA TO CELÝ TŘI ROKY…A ZAMĚSTNAVATEL..TEN SE VŽDY U SOUDU CHECHTÁ JAKEJ JE GIGANT A JE NAD VĚCÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.10.13 17:55

KŘIVÉ OBVINĚNÍ

JÁ VÍM, ŽE ZAMĚSTNAVATEL MŮŽE COKOLIV…ČLOVĚK JE PAK TAK BEZMOCNEJ…DENNĚ SI ŘÍKÁM JAK TO ZAS DOPADNE, JAK TO BUDE DÁL…JEDINÉ CO VÍM, ŽE KDYŽ NÁM DIKTOVALY DOHODU TAK JINEPODEPSALA OPRÁVNĚNÁ ZPLNOMOCNĚNÁ OSOBA, ALE ČLOVĚK KTERÝ K TOMU NEMĚL PRAVOMOC. TAKŽE JSEM DOSTALA JEDEN PAPÍR KDE JE ŽE CHCI DOHODU A NIC VÍC…SAMOZŘEJMĚ K SOUDU DODALI DRUHÝ PAPÍR SE SOUHLASEM OPRÁVNĚNÉ OSOBY, JELIKOŽ SE JIM TO PRÝ NEVEŠLO NA PRVNÍ LIST KDE JE DOHODA A KDYŽ SE SOUDKYNĚ OPTALA KDE MÁME KOPII ŘEKLY…UJ MY JIM TO ZAPOMNĚLI VŠEM TŘEM DÁT…A INVETURA…NO FOPA…POČÍTALY SI JI SAMI…ANI JSEM JI NIKDY NEVIDĚLA…ALE VÝSLECH BYL UŽASNEJ HODINU V KANCELÁŘI, KDE JE ZAJÍMALO S KOLIKA CHLAPAMA SPÍM…ZDA MÁM POMĚR S VEDOUCÍM…TO BYL VRCHOL…PAK UŽ JSEM JE NEVNÍMALA TO SE NEDALO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.10.13 18:16

@GIS28 to je fakt hrozný :roll: ale divím se, že jste přistoupily na inventuru bez vás :think: to bych teda neudělala, právě proto že si každý může napočítat co chce :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
24
18.10.13 18:52

KŘIVÉ INVENTURY

NEPŘISTOUPILY…NORMÁLNĚ JI DĚLALY V NOCI A RÁNO ŘEKLY, ŽE INVENTURU PROVEDLY S JINÝMI ZAMĚSTNANCI FIRMY PLUS S DVĚMA CO S NÁMI BYLI NA PROTISMĚNE…MYSLELA JSEM ŽE MĚKLEPNE…ANI JSEM JI NEVIDĚLA…NIC…PROSTĚ ŽÁDNÁ DISKUZE…PROSTĚ MI JEN V KANCELÁŘI VYHROŽOVALY NIC VÍC…JAK BUDU MAKAT…NA 200%…ŽE MĚ PŘENDAJ DO JINÝ PRÁCE JAKO MÍSTA, ŽE MÁM NEMOCNÝ DĚTI,,,JAK TAM BUDU JEZDIT…BYLO TO HODINU POTU…A PAK JSEM TO VZDALA PO SLOVECH PARAGRAF NEBO DOHODA…JINÉ TO JE KDYŽ TO ČLOVĚK NEZAŽIJE, ALE KDYŽ SEDITE S TŘEMI V KACELÁŘI A ONI MLUVÍ DOHROMADY A URÁŽEJ…TEN TLAK SE NEDÁ…JEDINÝ CO JSEM VĚDĚLA A ŘEKLA, ŽE SI TO NEZASLOUŽIM…ŽE JSEM NIC NEPROVEDLA…AT MĚ ZKONTROLUJÍ, KDE CHTĚJÍ…DOMA…UČTY MOBIL…NIC…PROSTĚ NECHTĚLI VOLAT POLICII NIC…TED UŽ VÍM, ŽE I TAKHLE TO FUNGUJE A JETO LEKCE DO ŽIVOTA :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat