Krmení noční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.9.13 08:19

Jo a mladej je neposeda a přijde mi lehce hyperaktivní- spánek hold není jeho priorita, ale věřim, že se to zlepší. mě včera zvedli psychiku holky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
26.9.13 08:36

@Princezna12 my jsme na UM od jeho týdne, nerozkojila jsem se - přikládala jsem asi 5 týdnů…taky mi cestuje v postýlce :lol: a jí po 2hodinách, občas vydrží 3-4, večer když konečně po celym dnu usne. Ale pak zas po 2hod…právě se těším na ty kaše a přesnídávky apod, třeba ho to víc zasytí. Čaj jsem přestala dávat, protože se tim zaplnil a pak nevypil moc mlíka a zas chtěl jíst o to dřív :nevim: začarovanej kruh. Jinak jsem taky sama, pomáhá mi jen moje mamka, ale pořád je to na palici :D :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
26.9.13 08:38
@Princezna12 píše:
Jo a mladej je neposeda a přijde mi lehce hyperaktivní- spánek hold není jeho priorita, ale věřim, že se to zlepší. mě včera zvedli psychiku holky. :srdce:
že jo??? 8o furt sebou mele, nožky mu jedou, nejradši by asi rovnou chodil :D a miluje společnost, nemůžu ho nechat ani na deset minut samotnýho v pokoji v postýlce, hned řve :D asi by se mnou nejradši chodil i na záchod… :lol:
  • Citovat
  • Upravit
26.9.13 08:47

Mě přijde, že chtěl chodit už v 3 měsíci, muj brouček je taky společenský. Myslim si, že jsou miminka samostatná a náš, je štastnej v ruchu ale lidi si vybírá. Náš taky, ale já mám kousek kuchyn a tak mu broukám nebo pouštim rádio nebo na youtube písničky nebo animáčky a poslouchá a směje se. A rád je docela na dece s hračkama a když kníka, tak ho nechám, jen juknu, aby něco nevivedl a nechám. docela je občas sranda do čeho chce vlézt nebo kam se odstrká rukama, ještě nelezeme a sedíme jen z 80%. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.9.13 08:47

@Princezna12 zkus ten sunar good night. náš po něm dřív jak ve 4 nevstavá, je to zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí