Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1876
16.8.13 15:19

Take zivou hudbu. Muzete prijit si poslechnout a prinest pisnicky ktere chcete zahrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
17.8.13 10:13

@jbul jak to myslis, ze mas skolu? Jako na pripravy? Strelnici jsem videla, ale pry tam uplne dobre nevari a nejlip i neco s ubytkem..v Bezmerovskem nsme taky byli, ale cetla jsem negativni kritiku a tehdy (v rijnu-uz jsme svatbu jednou odlozili) s nama jednal hodne divny typek, ale toho uz pry vyhodili..jinak tam se mi libilo hodne..a fajn to bylo i hned vedle radnice, tam to cerstve otvirali-Zlaty kohout? Ale prislo mi to malinke a drazsi, ale zase to bylo primo na namesti (ale tam nic pro deti asi nemaji) me by se idealne libil nejaky sklipek s ohranicenym pozemkem s barackem, ale to je asi jen ma fantazie:) diky mimcu to bude mozna nako.ec jen svatba s rodinou - znami uz maji taky mimca nebo se chystaji a to bychom uz meli rovnou skolku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.8.13 11:00

@kittysha A Co tak Bunč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
17.8.13 21:38

Take Bunc, Kostelany a nebo Kaminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
17.8.13 22:15

@kittysha pekna svatba je i na Octárně, taky malinko dražší, ale vaří vyborně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
17.8.13 22:34

Svatba tam vychazi na 50-100tisic.
octarna je sice krasna ale draha.
ja mela svatbu na octarne.2000za pronajem kaple na pul hodiny. a 1000na radnici jsme platily. Svatbu take delaly v jidlne na lindovce.Co tak Vechuv dvur na Kojetinske.
Mam skolu v Korycan a zaverecna prace byla svatba. Dorty jsem si nechala pect ve zdounkach. Kolacky znama a kytici v salixu. Obsluhovala jsem 10 na svatbach.
Ja jsem si svatbu zarizovala sama.Ted jsem se nechala fotit i kluky od leontyna foto a krasne foti. Doporucuji.
Svatebni kytice.bud salix nebo pani navratilova z kostelan.
Dorty, zdounky, avos, vyzkumak.
Svatebni cukrovi pani hanakova z barboriny.
Foto -leontyna foto.
Kolacky kiosek na slovane.
Vino pod kostelikem na slovane.
svatebni saty a ostatni Juliana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
18.8.13 00:14

@jbul kdyz ja nejsem kromerizanda, jezdime tam s pritelem za jeho rodinou, tamze znam jen par mist:) tak kdyby to slo prosim nejak lip popsat nebo webovky, abych si to nasla:) jinak diky! Me by se libilo v rotunde v Kvetne, ale to je asi drahe:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
18.8.13 08:11

Napis my kontakt na sebe do sz. a neni problem se sejit a vse vyridit. Pokud obrad neni na radnici tak se uctuje poplatek.Ja neumim vkladat jednotlive odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
18.8.13 08:51

@kittysha http://www. octarna. cz/svatby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
18.8.13 08:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11423
18.8.13 11:21

My jsme měli hostinu v pizzerii ve Štěchovicích, dorty mi dělala hotelová škola na Lindovce a zákusky jsem měla z výzkumáku. (dělají i dorty). Všechno jsem si zařizovala sama. Jinak na radnici v obřadní síni neplatíte nic, na zámku chtěli 1000 Kč. Rotunda nevím, jestli se vůbec dá pronajmout, musela byste se zeptat na městském úřadě. Kytici mi dělala moc šikovná paní, pracovala v zahradnictví, ketré je už zrušené. Teď prodává v květinářství v Kauflandu. Umí vázat fantastické kytice. Taková malá štíhlá paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11423
18.8.13 11:23

Tady je ta pizzerie: http://www.na-jizdarne.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
20.8.13 09:32

Já bych byla pro svatbu s dětmi určitě na bunči. je to v přírodě, maj tam různý prolízačky, s ubytkem, kdo chce levnější, může i v chatkách. pro novomanžele tam maj hezky vyzdobené pokoje.
Ten výzkumák, mě tam ty zákusky moc nechutnají a asi bych to teda neměla říkat, bo tam dělá naše rodina, ale prostě mi přijdou takové nedobré.
Hotelovka to dělá taky, ty zákusky a dorty. to je fakt, tam jsem to nechutnala.
Nicméně, já osobně bych raději dala svatbu jen s rodiči, zašla na nějaký super oběd a hotovo. zbytečně peníze házet do něčeho. pak udělala někde venku bečku pro zbytek rodiny a přátelé a konec. užijí si všichni. zákusky, dorty, to sice ke svatbě patří, sní se to, ale zbytečný peníze vyhozený. tot můj názor. sice to není moc romantické, ale asi bych raději ty penízky dala do něčeho jiného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
22.8.13 11:15

@Farllin bunč myslíte všichni penzion bunč u Roštína? tam jsme se loni byli podívat, je fakt, že tam nebyla ani noha, ale když jsme si tam chtěli dát aspoň něco k pití, tak obsluha nebyla moc vstřícná, spíš jako bychom je v tom klidu obtěžovali a to jsme tam byli v září. fakt ani noha. ale přišlo mi to tam takové veliké, to bychom ani nemuseli… já už jsem po porodu taky dost změnila nároky na svatbu a stačila by mi jen rodinná, ale přítel o ní letos už moc slyšet nechce, dost jsme se vytáhli z peněz kvůli rekonstrukci + mimčo.. já si zase říkám, kdybychom to stihli letos, tak si mě může aspoň příští rok uplatnit jako manželku na daních:-)) on chtěl počkat i kvůli mě, ať si to užijem i s malou příští rok, ale mě září 2014 přijde strašně daleko na to, že už teď mi všichni stejně říkají jeho příjmením a slečno už mi s kočárem taky nikdo neřekne:-)… nějak už má svatba jiný rozměr než bez mimča…
@Almondea na jízdárně jsem to viděla jen z venku, to se mi líbilo, ale je to dost u cesty, ne? a slyšela jsem, že prý nevaří moc dobře.. a je tam něco pro děti? tam jde i ubytko?
@VercaV octárna se mi taky hodně líbí, ale je dost drahá:-((
@jbul když já bydlím v Pze:-( jak jsem psala, svatba teď dostává jiný rozměr, přítel pořád řeší věci na bytě a svatba pro něj není aktuální, což mě teda mrzí.. ale chtěla bych na to být připravená:-) loni jsme objížděli několik míst, ale nakonec to bohužel nedopadlo, protože jsem to takhle na dálku nezvládala stíhat a pak přišlo mimčo.. prý jsou i svatby jak je nová Flora u Kaufu nebo co to tam je? Líbila se mi i Střelnice, ale tam není ubytko:-( kdybych chtěla i jen rodinu, ráda bych abychom už zůstali na jednom místě, mohla bych třeba dát malou spát nebo si odběhnout do pokoje, kdyby byla možnost oplocené zahrádky na „výběh dětí“ - ale ono snad v Kromclu nic takového ani není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
22.8.13 12:03

@kittysha je krásná, moji sourozenci tam měli svatbu a paráda.. ono se s nima dá celkem domluvit.. zalezí kolik máš lidí… my se s nima taky domlouvali individuálně na vlastním dj, kvetinách atd.. měli obřad u nichv kapli, po ceste z kaple hromadna fotka, a pak tam měli nachystané zvyky, ten manažer má dobré, vtipné komentáře.. me se to osobně velmi líbilo… jidlo taky skvelé.. já osobně zvažuji menší svatbu a líbí se mi La fresca, je tam zámecký balíček, svatba pro 20 lidí, obřad na zámku, obed pro 20, připitek, dort atd…doplací s epouze na matrice za to, že máš svatbu jinde než u nich.. pojmeme to pouze obedem a poobedni mlsani a pak konec.. tady mužeš mrknout: http://www.lafresca.cz/svatby.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová