Krupička na noc nebo ne?

2841
2.3.14 18:26

Krupička na noc nebo ne?

Ahoj holky, potřebuju poradit. Dnes jsem dala malý krupičku ze lžičky, moc ji chutnala a přemýšlím že bych ji dala na noc z flašky. Někdo říká za že lžičky ne, vzhledem k tomu že malá se mi budí na kojení co 1,5-2hod a to i přes noc, ráda bych to zkusila. Mají Vaše děti bolení? Nebo pomohlo to na spaní? Máme velmi náročnou holčičku. Jo a jsou nám 4,5 měsíce a u zeleniny s bramborem měla bolení bříška. díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
2.3.14 18:30

Jakou krupičku? Jako uvařenou z mléka? A kdy si začela dávat zeleninu s bramborem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.3.14 18:30

Tak do krupicky na noc pro tak male dite bych nesla, je spousta jinych kasi mlecnych ci nemlecnych a co zkusit umele mleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.3.14 18:31

Jééé já mám namysli kaši od hippu nemléčnou. jsem blbá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
2.3.14 18:32

Tak male bych dala bezlepkovou z mm. Ale. rozhodne ti to nezaruci, ze se nebude budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.3.14 18:33

Ve čtvrtém měsíci jsme zkusily na doporučení doktorky zeleninu, ale pak přišel pláč a bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
2.3.14 18:34

Kaši klidně dávej, ale ze lžičky, je to určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.3.14 18:38

Pokud kaši, tak určitě ze lžičky. zkusit to můžeš, ale zázraky, á la spaní celou noc, od toho radši nečekej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
2.3.14 18:59

Kaši jako takovou určitě ze lžičky, když ti ji hezky přijímá… Zeleninu s bramborem jsi taky určitě nedávala z lahve… A jakou jsi dala zeleninu, že měla bolení bříška? A jinak existují mlíčka s kaší, který jen ohřeješ, dáš do lahve a je to… Je sytější než klasický mlíko, ale nevím, jestli nejsou až od 6ti měsíců :nevim: To si už nepamatuju… Ale i tak si myslím, že se to spaní protáhne max. tak o hoďku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.3.14 19:04

@pusina1 davam ze lzicky, nas to s flaskou stejne neumi :nevim: Ja zavedl kasi na vecer ted asi po 3 tydnech od zavedeni zeleniny, pac se mi taky budi, v noci porad hlady :( ted se mi misto v deset budi az o pulnoci.
jinak zpocatku nas mlecnou kasi nechtel, po nemlecne s nutrilonem se poblil odporem, takze ted mlecnou micham s mrkvi nebo dyni a toho by se uzral. A jinak jak pisou holky, zazrak na spani necekej (ja jsem teda vdecna za kazde usetrene nocni krmeni, ale stejne to zasadni efekt nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.3.14 19:04
@Ilonka007 píše:
Kaši jako takovou určitě ze lžičky, když ti ji hezky přijímá… Zeleninu s bramborem jsi taky určitě nedávala z lahve… A jakou jsi dala zeleninu, že měla bolení bříška? A jinak existují mlíčka s kaší, který jen ohřeješ, dáš do lahve a je to… Je sytější než klasický mlíko, ale nevím, jestli nejsou až od 6ti měsíců :nevim: To si už nepamatuju… Ale i tak si myslím, že se to spaní protáhne max. tak o hoďku…

Ilonko i kdyby o hodku tak je to výhra po těch měsících nespaní, dávala jsem ji napoprvé první lžička mrkev a od druhého dne i s bramborem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.3.14 19:06

@pusina1 jinak ja davam na noc ryzovou mlecnou. Ale jen co ji dojime, zkusim nominu. Ted mame nestle a je to humus sladky :poblion: (ale i tak ji samotnou nechce, cucha z toho UM)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.3.14 19:07

Jinak jsem po týdnu zeleninu přestala dávat kvůli bolestem, protože nám do toho ještě vlezly zoubky tak toho řvaní už tak máme dost.
Tak jsem dnes poprvé dala kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.3.14 19:07
@pusina1 píše:
Ilonko i kdyby o hodku tak je to výhra po těch měsících nespaní, dávala jsem ji napoprvé první lžička mrkev a od druhého dne i s bramborem.

8o ty do toho teda jdes do hlave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.3.14 19:08
@marrlinka píše:
@pusina1 jinak ja davam na noc ryzovou mlecnou. Ale jen co ji dojime, zkusim nominu. Ted mame nestle a je to humus sladky :poblion: (ale i tak ji samotnou nechce, cucha z toho UM)

rýžovou nesmíme když bylo bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí