Krupicová kaše od 1.roku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak mě zadupejte do země, jak jsem strašná matka, ale…
Mám 4,5 měsíčního chlapečka a z kravského mléka mu dělám kaši na večeři. K tomu kojím. A jí i skleničkové výrobky i domácí produkty. Absolutně bez problémů.
Já osobně jako dítě mateřské mléko či umělé ani neviděla. Vyrostla jsem od narození na směsi dle doporučení porodní báby: čaj, cukr, mléko. Poměr se měnil dle věku. Totéž můj bratr. Též zdravý.
Ptala jsem se lékařky, zda jde otestovat případná nesnášenlivot bílkoviny kravského mléka ještě předtím, než jsem s kaší začala. Bylo mi řečeno, že kdyby tímto malý trpěl (podědil po tatínkovi), tak už to víme, protože já osobně mléko piju minimálně v množství hrnek za den.
Takže můj názor je - dej mu to zkusit a uvidíš, jestli to vůbec bude chtít, případně z toho bude nebo nebude mít potíže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendulaaa na zadupávače se vykašli. Zajímá mě ale, proč dáváš km, když kojíš, resp. čekala bych to třeba u maminy, co dává UM
Odstříkání je zadáčo, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám 14-ti měsíční dceru, ráno má nutrilon, po obědě před spaním kravské plnotučné a večer nutrilon, kaše nedělám ani ty kupovaný, malá je nejí a krupicovou kaši taky nechce, ale dostane občas na svačinu puding bez cukru a ten jí chutná. Pokud není žádnej problém, proč KM nedát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzouš píše:
@vendulaaa na zadupávače se vykašli. Zajímá mě ale, proč dáváš km, když kojíš, resp. čekala bych to třeba u maminy, co dává UMOdstříkání je zadáčo, ne?
Než bych toho odstříkala na tu kaši… Asi jsem pohodlná
A taky pracující, tudíž chci mimčo co nejdřív odbourat od kojení a MM vůbec.
Ano, jsem strašná matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adriannaaa píše:
Km klidně dej, jen neee krabicák, co leží 3 měsíce v obchoďáku a má ještě dobrej pul rok do konce data doporučené spotřeby…fujky to moc s dobrým mlékem společného nemá..a rozhodně plnotučné, tedy pokud tvé dítě nemá nadváhu to se pak dávají polotučné
Prosim a jake jine mleko nez krabicove?
U nas se prodava pouze mleko krabicove a nevim kde bych jine sehnala.To je tak spatne? Synovi je 11 mesicu a od 7mes. nepije vubec UM tak bych chtela zkusit kravske.Syn je cvalda, ma 11,5 kg a 75cm.je pro nej lepsi tedy polotucne? Diky.
- Citovat
- Upravit
@zoui08 pro děti je vhodnější mléko plnotučné a čerstvé. Čerstvé má omezenou trvanlivost a bývá v plastových láhvích v chladícím boxu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 píše:
@zoui08 pro děti je vhodnější mléko plnotučné a čerstvé. Čerstvé má omezenou trvanlivost a bývá v plastových láhvích v chladícím boxu..
Tak to jsem u nas videla jen jednou a jen polotucne. Jinak se tu prodavaji jen krabicove.Tak ja nevim.Chci mu ho uz zacit davat a jezdit nekam do tramtarie busem nebo vlakem, to fakt nejde ![]()
- Citovat
- Upravit
A kde se pravidelne tohle cerstve prodava? Mozna bych si mohla nechat vozit z lidlu, nebo penny.
- Citovat
- Upravit
@zoui08 v Lidlu ho mají určitě - u nás je mezi mléčnýma výrobkama a vajíčkama.. Do Penny nechodím, ale myslím, že ho vedou ve všech větších řetězcích..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit