Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím potřebovala bych poradit od zkušenějších, dnes jsem 6. den po ovulaci a od včera špiním-krvácím. Včera to bylo více růžové s červenými nitkami, dnes více do hněda, jednou to byla opravdu krev, ale stále si vystačím s intimkou. Bolí mě hodně podbřišek, vůbec nevím, co se děje, stalo se mi to poprvé. Tento měsíc jsem poprvé začala pít kontryhel, tak jestli se mi tím cyklus nějak nerozhodil, jinak ho mám normálně 28-29dní. BT stále vysoko, měřím v 5 hodin ráno. o mimčo se snažíme. Všem předem děkuji za odpověď.
@Issabell28 Ahoj, co jsem se tady různě dozvěděla, tak by to mohlo byt zahnizďování
Každopádně ja začala pit kontryhel minuly měsíc a celou dobu me bolel podbřisek, což se mi taky nestávalo.
Zahnízďování? A myslíš, že se při zahnizďování i krvácí? Spíš jsem myslela, jestli nedorazila MS dřív, ale mate mě ta teplota, protože mně teplota klesá před MS cca 1-2 dny.
@Issabell28 já jsem taky „krvácela“ jeden den mimo menzes a byla jsem těhotná ![]()
@Issabell28 kamarádka ted čeká mimco a pátý den po ovu krvacela. Myslím, že to. mohlo vyjít. ![]()
Ahoj, nebylo. Nechápu to, ale za dva dny se to změnilo v šílený krvácení, odcházela po obrovských kusech děložní sliznice, tak možná jsem měla nějaký hormonální výkyv, jinak mám MS pravidelnou jako hodinky. Teprve včera jsem přestala krvácet, vše bylo bez bolesti, takže jsem ani nešla k doktoru. Možná, že to bylo kontryhelem, který jsem pila…
@Issabell28 tak te možná ten kontryhel procistil nebo nevím…Jak jsi ho pila? Musíš od 1DC do ovulace a pak už ne.
Přesně tak, do ovulace, akorát jsem ho měla v kapkách jako tinkturu. No, MS prostě přišla po 21 dnech, 5.dní po ovulaci, jak je to možné, to nevím… ![]()
@Issabell28 to se občas stává, radši si kup sypaný čaj, já ho piju a dobry. Srovnal mi i cyklus. V neděli budu 13DPO, tak doufám že najdu //. Tobě také přeji ať se brzy zadari. ![]()