Krvácení po hysteroskopii

583
3.10.15 14:52

Krvácení po hysteroskopii

Holky, ráda bych radu od zkušených, ale i znalých(třeba pokud by tu byl gyneolog…)
Ve středujsem byla na diagnostické hysteroskopii, neodebírali žádnou tkáň ani nic.
Sestra mě upozornila, že mohu slabě špinit i 14 dní po zákroku, nikdy ale více než klasické krvácení a pokud by snad bylo, mělo by hned ustupovat.
Ve středu i ve čtvrtek jsem se radovala, že budu mít klid. Občas špinění, sem tam na vložce kolečko krve.
Ve čtvrtek v noci se krvácení ovšem dostavilo a do teď trvá. Je sice slabé, ale rozhodně to není špínění, přirovnala bych k slabé menstruaci. Jinak se cítím dobře, nic mě nebolí, jen prostě stále slabě krvácím(cca 2-4 vložky denně). Jsem zvyklá na výrazně silnější menstruace

Stalo se někomu kdo na hysteroskopii byl, že by začal krvácet až za dva dny?
Opravdu nechci zbytečně k lékaři a být za hysterku.
Moc nechápu, co by mohlo začít krvácet později…

Děkuji za odpovědi a rady, těm kteří se v dané problematice vyznají, nebo sami tento zákrok podstoupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
3.10.15 15:06

Tenhle zákrok jsem podstoupila nedávno a slabounce jsem krvácela asi tři dny po. Pak už byl klid. Co to může znamenat u tebe, to nevím :nevim: Možná by to stálo za zavolání v pondělí doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.10.15 15:08

Určitě budu volat, je setrochu bojím, že mi řekne, že mám zajet tam, kde mi zákrok ddělali a tam já bych nerada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
3.10.15 15:11

Ahoj, byla jsem na takovém zákroku a krvácet jsem začala až 3 den, celkem cca 7 dní, slabě, pak kontrola, vše vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.10.15 15:12

@Dovesilke děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.10.15 15:13

@Niny No to je dost pravděpodbé, že tě pošlou tam, kde ti to dělali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
3.10.15 15:14

@Niny Ať jste taky brzy vpořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.10.15 15:15

@Pajka89 to já vím, zatím jsem objednaná za týden ke svým… ale tam kde mi to dělali se mi opravdu nelíbilo,, tak nechci spěchat se zbytečnou kontrolou, kde by mě sejně jen otočili mezi dveřma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.10.15 15:20

@Niny Tak jestli tě nic nebolí, není to krvácení nějaké extrémní, nemáš horečku apod., tak to už bych vyčkala ke svýmu doktorovi, když máš jít na kontrolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.10.15 17:08

Byla jsem před 14 ti dny a také jsem měla krvácení až za tři dny trvalo to dva dny a přestalo to samo. Také mi nic nebylo a nic mě nebolelo, nikam jsem s tím nešla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.11.15 20:25

@Niny ahoji,,,ja jsem byla na revizi 19.10.2015, hned po revizi jsem krvácela, ale druhý a tředí den nic. 22.10 jsem začla špinit až slabě krvácet a poslední 4 dny mě i pobolívá břicho. takže krvácím 14 dní po revizi. V pátek jsem byla u lékaře na kontrole a ten mi řekl, že mě kontrolovat nebude, že krvácení je normální, a že dle revize je vše naprosto v pořádku. Takže se tady trápím už dva týdny… a po pravdě normální mi to taky nepříjde,,,když mi bylo řečeno, že krvácet mohu 10 dní po revizi a pak to přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.11.15 20:27

@Niny taky by mě zajímalo, jak ti to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
4.11.15 07:46

Ahoj, dopadlo to dobře…
Krváela jsem poměrně dlouho a i docela dost, ale bez bolesti. Na kontrolu jsem šla až po těch dnech, což bylo dva dny po skončení krvácení. A lékařka potvrdila že vše je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.11.15 17:07

@Niny Tak děkuji za info, hlavně že ti to dobře dopadlo. Můj lékař je trochu ignorant, když ho to vůbec nezajímá. Za týden jdu na kontrolu do CARU, tak snad bude vše do té doby v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.5.20 15:43

Ja podstoupila hysteroskopii v pondělí a krvácet jsem začla až v úterý a trvá to zatím tři dny. Taky si pokládám otázku zda je to v pořádku žádné jiné problémy jako je horečka apod. Nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí