Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dneska jsem 13DC, MS skončila přesně před týdnem v pondělí, takže je to týden od skončení a já dneska začala špinit, je to červená krev, ale zatím stačí mít jen toaletní papír, nijak extra to neteče, ale je to červená, ne hnědá…stalo se někomu?! Ovulaci mívám až kolem 19-20DC. Koukala jsem jak puk, že co to je.
![]()
Mám teď to samí jsem 17dc před dvěmi dny jsem měla hnědý výtok a dnes i nevolnosti nevim jestli je to třeba ovulací. A ani nevím kdy ovulací mám protože to mám každý měsíc jinak ![]()
@Albatros2022 jenže já vysloveně červená
sice málo, ale světle červená nebo červená, teď dokonce i kousek mini sliznice na toaleťáku
přitom mívám ovulaci až 19-20DC, 13DC je extra brzy
asi udělám ovu test teda no
divný ![]()
@anitram999 a neměly jste s manželem pohlavní styk někde jsem četla že to může být i právě proto, že ještě odchází zbytek menstruace.
@Albatros2022 měli teď každý den
asi 4 dny za sebou
ale přijde mi to divný, týden po skončení ![]()
@anitram999 Je to divný ale může to být proto taky jsem to tak někdy měla a i moje mamka mě utěšovala že to může být tím že to tak měla občas taky
a myslím i teď když jsem tak spinila že to bylo tím ![]()
@Albatros2022 jenže tohle právě není typický špinění, to když mívám, bývá jen lehce nahnědlé, tohle je vysloveně červená a prostě i pár kousků sliznice
což je týden po skončení MS fakt divný
no vzal mě gyndar tuhle středu v půl 2, tak uvidíme, co vymsslime
@Albatros2022 tak dle doktora ovulace
, ale já ji mívám fakt později, říkal, že už sliznice je vysoká a že folikul už je jako po, že proběhla, takže mazec
tak 4 před něco bylo, během toho špinění se mi fakt nechtělo
tak uvidíme
každopádně takhle brzkou ovu fakt nemívám ![]()
@anitram999 tak snad se povedlo
já to taky nechápu já nekrvacela ale špinila po sexu 5teho a 8meho ![]()