Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
madi - asi jenom v časopise.
Stránky jsou taky moc fajn, krásně se na nich vyhledává, dost to používám. Kupovat časopis jen kvůli recenzi zase nic moc, že… A třeba u nás v knihovně je Apetit k půjčení vždycky tak max. ve 2 kusech, cca 2 a více roků starých.
Ale vzpomínám si právě na recenzi na Kuchařku pro dceru, na Babicu a ještě na nějakou Bio kuchařku (kupuju to teprve chvilku), to by mohlo zajímat Inge.
Nejnovější Apetit nemám, studovali jsme časopis Albert, který se dává v obchodě zdarma
. Tentokrát bohužel samá reklama a recept skoro žádný.
Len-til-kah píše:
Ale vzpomínám si právě na recenzi na Kuchařku pro dceru, na Babicu a ještě na nějakou Bio kuchařku (kupuju to teprve chvilku), to by mohlo zajímat Inge.
No počkej, zas takový blázen, abych vařila manželovi z bio kuchařky nejsem
.
Inge píše:
No počkej, zas takový blázen, abych vařila manželovi z bio kuchařky nejsem.
Tak já beztak nevím, co v ní je - třeba v ní vaří z bio sádla
(mmch sádlo ale používám, aby nebyla mýlka - sádlo, máslo, anebo panenský olivový olej).
Len-til-kah píše:
madi - asi jenom v časopise.
Stránky jsou taky moc fajn, krásně se na nich vyhledává, dost to používám. Kupovat časopis jen kvůli recenzi zase nic moc, že… A třeba u nás v knihovně je Apetit k půjčení vždycky tak max. ve 2 kusech, cca 2 a více roků starých.
Nejnovější Apetit nemám, studovali jsme časopis Albert, který se dává v obchodě zdarma. Tentokrát bohužel samá reklama a recept skoro žádný.
Nee, kupovat ho nechci. Přeci jen, když hledám nějaký recept, rychleji najdu na netu. Jen jsem byla zvědavá, jak tuhle kuchařku ohodnotili
Asi ji dost zdrbli, nemám pravdu?
Kuchařka pro dceru není ani tak o receptech pro děti, ale právě pro kteroukoli dceru, která se zrovna začala učit vařit. Proto jsou tam postupy dopodrobna vypsané, jak jste tady už některá psala.
Je to uvedeno autorkou na straně 15.: Velký nadpis: Milá dcero možná jsi …atd.
Ta kuchařka je naprosto super, vařím podle ní pořád…takže stejné pocity jako zakladatelka rozhodně nemám
A všichni známí si jí jen vychvalují- vč. mě!:)
Dobrý večer, nebudete náhodou některá knihu prodávat? ![]()
Děkuju
Obnovuji diskuzi. Máte od autorky i další kuchařky? Jak jste s nimi spokojené? ![]()
Mám hovory s řezníkem a pro pochopení práce s masem je to naprosto jedinečná kniha.
@Ou píše:
Mám hovory s řezníkem a pro pochopení práce s masem je to naprosto jedinečná kniha.
Super! Tu mám zrovna objednanou
mám už doma Kuchařku pro dceru, kterou jsem si hodně oblíbila, tak zkoumám, které další stojí za to mít doma ![]()
Jeste ze kucharku k zivotu nepotrebuju:-) A kdyz chci nejaky tip…na internetu najdu ![]()
@Kamikadze píše:
Jeste ze kucharku k zivotu nepotrebuju:-) A kdyz chci nejaky tip…na internetu najdu
To dělám taky, akorát nemám čas se prohrabávat tou tunou receptů a testovat co je aspoň trochu poživatelné. A holt ne každá máme vaření v krvi, některé se to musí naučit ![]()
@ProfZav píše:
@Nimie Ja mam Večeře a je taky super.
A neopakuje se to moc oproti té Kuchařce pro dceru?
Ahoj, taky jsem ji dostala a nikdy z ní nic nevařila. Mamka sice něco ukuchtila, ale mě ty jídla moc nenadchla tak, že bych si řekla, že nějaké z nich sama zkusím udělat.