Kuchařka pro dceru - líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
11.4.10 15:23

madi - asi jenom v časopise.
Stránky jsou taky moc fajn, krásně se na nich vyhledává, dost to používám. Kupovat časopis jen kvůli recenzi zase nic moc, že… A třeba u nás v knihovně je Apetit k půjčení vždycky tak max. ve 2 kusech, cca 2 a více roků starých.
Ale vzpomínám si právě na recenzi na Kuchařku pro dceru, na Babicu a ještě na nějakou Bio kuchařku (kupuju to teprve chvilku), to by mohlo zajímat Inge.
Nejnovější Apetit nemám, studovali jsme časopis Albert, který se dává v obchodě zdarma :lol: . Tentokrát bohužel samá reklama a recept skoro žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
11.4.10 16:24
Len-til-kah píše:
Ale vzpomínám si právě na recenzi na Kuchařku pro dceru, na Babicu a ještě na nějakou Bio kuchařku (kupuju to teprve chvilku), to by mohlo zajímat Inge.

No počkej, zas takový blázen, abych vařila manželovi z bio kuchařky nejsem 8-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.4.10 11:20
Inge píše:
No počkej, zas takový blázen, abych vařila manželovi z bio kuchařky nejsem 8-).

Tak já beztak nevím, co v ní je - třeba v ní vaří z bio sádla 8) (mmch sádlo ale používám, aby nebyla mýlka - sádlo, máslo, anebo panenský olivový olej).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.4.10 14:05
Len-til-kah píše:
madi - asi jenom v časopise.
Stránky jsou taky moc fajn, krásně se na nich vyhledává, dost to používám. Kupovat časopis jen kvůli recenzi zase nic moc, že… A třeba u nás v knihovně je Apetit k půjčení vždycky tak max. ve 2 kusech, cca 2 a více roků starých.
Nejnovější Apetit nemám, studovali jsme časopis Albert, který se dává v obchodě zdarma :lol: . Tentokrát bohužel samá reklama a recept skoro žádný.

Nee, kupovat ho nechci. Přeci jen, když hledám nějaký recept, rychleji najdu na netu. Jen jsem byla zvědavá, jak tuhle kuchařku ohodnotili :mrgreen: Asi ji dost zdrbli, nemám pravdu?

• Citovat
  • Upravit
18
12.4.10 15:18

Kuchařka pro dceru není ani tak o receptech pro děti, ale právě pro kteroukoli dceru, která se zrovna začala učit vařit. Proto jsou tam postupy dopodrobna vypsané, jak jste tady už některá psala.
Je to uvedeno autorkou na straně 15.: Velký nadpis: Milá dcero možná jsi …atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliskl157468786
27.8.12 22:14

Ta kuchařka je naprosto super, vařím podle ní pořád…takže stejné pocity jako zakladatelka rozhodně nemám ;)A všichni známí si jí jen vychvalují- vč. mě!:)

• Citovat
  • Upravit
4
18.3.15 23:47

Dobrý večer, nebudete náhodou některá knihu prodávat? :-)
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
22.10.16 12:10

Obnovuji diskuzi. Máte od autorky i další kuchařky? Jak jste s nimi spokojené? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.10.16 12:21

Mám hovory s řezníkem a pro pochopení práce s masem je to naprosto jedinečná kniha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
22.10.16 12:31
@Ou píše:
Mám hovory s řezníkem a pro pochopení práce s masem je to naprosto jedinečná kniha.

Super! Tu mám zrovna objednanou :) mám už doma Kuchařku pro dceru, kterou jsem si hodně oblíbila, tak zkoumám, které další stojí za to mít doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
22.10.16 12:34

@Nimie Ja mam Večeře a je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
22.10.16 13:03

Jeste ze kucharku k zivotu nepotrebuju:-) A kdyz chci nejaky tip…na internetu najdu :-D

• Citovat
  • Upravit
31921
22.10.16 13:37
@Kamikadze píše:
Jeste ze kucharku k zivotu nepotrebuju:-) A kdyz chci nejaky tip…na internetu najdu :-D

To dělám taky, akorát nemám čas se prohrabávat tou tunou receptů a testovat co je aspoň trochu poživatelné. A holt ne každá máme vaření v krvi, některé se to musí naučit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
22.10.16 13:37
@ProfZav píše:
@Nimie Ja mam Večeře a je taky super.

A neopakuje se to moc oproti té Kuchařce pro dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.10.16 14:04

Ahoj, taky jsem ji dostala a nikdy z ní nic nevařila. Mamka sice něco ukuchtila, ale mě ty jídla moc nenadchla tak, že bych si řekla, že nějaké z nich sama zkusím udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí