Kuchyň, se kterou jste spokojené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31993
6.3.17 12:52
@LindaPraha píše:
My mame kuchyn do L. Vsechno jsem si vymyslela sama - aby ptace trochu odsejpala a nelitala jsem od jednoho konce na druhy. A jsem spokojena. Troubu nad urovni prac. desky, nad ni mikrovlnku (jsem vysoka). Potravinova skrin je mensi, ale staci. Spousta skrinek a velke supliky. Parada.
Jinak ja na lince nechavam konev, chlebnik (za nim prkynka) a v rohu mam rucni vysavac. Nemam rada milion veci na pr. desce, ale na druhou stranu ani ten sterilni poradek, ze bych se bala vyndat i prkynko :) A v podstate bych v tom asi ani neumela varit, v kuchyni travim velkou cast dne - mame tam i jidelni stul

Velmi doporucuji nechat si pracovni desku udelat na spravnou vysku ke sve postave. Kamaradky mi ji obdivuji, i mamka a ta je o dost mensi. V dome, kde jsme vyrustali a kam jezdime casto, ji mame hrozne nizko a boli zada

Jo a troubu a mikrovlnku mAm nerez a tam mi vadi otisky prstu - do toho uz bych asi nesla. I kdyz oboji nepouzivame denne, tak se da

A v jaké výšce jí máte? Já jsem právě vcelku malinká, muž vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
6.3.17 12:58
@LindaPraha píše:
Jo a troubu a mikrovlnku mAm nerez a tam mi vadi otisky prstu - do toho uz bych asi nesla. I kdyz oboji nepouzivame denne, tak se da

Já mám obojí s nějakou anti otlapkávající úpravou a stejně je to tam vidět :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
6.3.17 13:01
@LindaPraha píše:

A jaký materiál bys zvolila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
6.3.17 13:10

Ahoj, tak my mame kuchyni do G. Skrinky mame vysouvaci, abych nemusela lovit zapadlou mouku kdesi vzadu apod. Mam tridici system na odpad, potravinovou skrin, pak takovou vychytavku v rozich takove skrinky, ze kterych je vysouvaci,,podnos,, nebo jak to rict, kam davam hrnce. Ze spotrebicu mycka, trouba s funkci pary ktera ma dvirka ktere se po otevreni zasunou pod troubu takze mi nic neprekazi. Jsou ve vysce. Digestor teda neporadim, mame co pary bere dolu, kdyztak koukni na net je to system Bora. Jinak me nic zrovna nenapada co jeste, mozna si vzpomenu a dopisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
6.3.17 13:14
@Saatine píše:
@Nimie nerez s úpravou proti otiskům ;)

To mám a pomáhá jen tak napůl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
6.3.17 13:15
@yasmine5 píše:
Ahoj, tak my mame kuchyni do G. Skrinky mame vysouvaci, abych nemusela lovit zapadlou mouku kdesi vzadu apod. Mam tridici system na odpad, potravinovou skrin, pak takovou vychytavku v rozich takove skrinky, ze kterych je vysouvaci,,podnos,, nebo jak to rict, kam davam hrnce. Ze spotrebicu mycka, trouba s funkci pary ktera ma dvirka ktere se po otevreni zasunou pod troubu takze mi nic neprekazi. Jsou ve vysce. Digestor teda neporadim, mame co pary bere dolu, kdyztak koukni na net je to system Bora. Jinak me nic zrovna nenapada co jeste, mozna si vzpomenu a dopisu

Ta trouba se schovávacíma dvířkama zní skvěle! Od jaké firmy to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
6.3.17 13:19
@Nimie píše:
To mám a pomáhá jen tak napůl :mrgreen:

mě vůbec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
6.3.17 13:20
@Saatine píše:
@Nimie Fakt? Já se musím soustředit na to, abych to umývala, protože od oka tam prostě bordel není :nevim:

Jakoby není to špatné, ale třeba digestoř je strašná na čištění. Vyleštím jí a po jednom, dvou vařeních už je zase flekatá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
6.3.17 13:28

@Nimie ty trouby dělá zatim jen neff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
6.3.17 13:30
@yasmine5 píše:
@Nimie ty trouby dělá zatim jen neff

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
6.3.17 13:31

No jinak je teda pravda, že trouba ve výšce, pokud z ní něco vyndaváte a přenášíte, tudíž chvíli zůstane otevřená, je dost nebezpečná. Ten roh je akorát ve výšce dětské hlavy a mohlo by z toho být ošklivé zranění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.3.17 13:35

@Moise ona je i nebezpečná pro mě… mně se lépe vyndává z té normální „dolní“ pozice… já jsem schopná se o ta dvířka v úrovni pracovní plochy popálit sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26264
6.3.17 13:40

@Nimie pracovní desku mám 92,5 cm od země.

A co používáte na leštění nerezových spotřebičů? Koukala jsem, že je nějaký sprej. Asi ho vyzkouším, protože ty otisky mě iritujou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.3.17 13:42

@LindaPraha Zdravím, letos se budeme stěhovat a vy se zmiňujete ve vašem příspěvku o výšce kuchyňské desky, vím, že to záleží na výšce, ale mohla by jste mi tak odhadem napsat, jaká výška kuchyňské desky by se ke mně hodila, když měřím 169cm? :think:
Budu vám moc vděčná, přeci jen stěhování se již blíží a každý vychytaný detail se hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.3.17 13:45

@kazda.m Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie