Kult mládí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
20.3.13 15:02
@K.Black píše:
ne, nekoupíš. Koupíš si boty pohodlnější ale nemusí být babkovské ;) asi máš na mysli mokasíny na klínku, vepředu proplétané že? to já nosit nikdy nebudu, to radši ať mi hnáty upadnou :mrgreen:

Ale vubec ne ;) Schvalne se podivej v obchode, rozlisim to i ja, co je urceny spis pro mladsi a co pro starsi… stejny je to s oblecenim.
A je teda fakt, ze starenky v keckach mi taky prijdou zvlastni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.3.13 15:06

@asha já právě nevím o „vhodném“ věku. Nedokážu říct nějakou hranici. Ale přiznávám, že když potkám na ulici třeba šedivou vrásčitou paní v kapsáčích, tak je to takové divné. Když ji potkám u nás v lese, tak mi to nepřijde divné, protože do lesa takové kalhoty patří. Když vidím v kapsáčích nějakou dvacítku na ulici, tak mi to nepřijde, že by byla na cestě do lesa :lol:
Třeba u sebe vím, že už bych si připadala v nějaké krátké sukni dost blbě, přitom jsem štíhlá. Ale už nejsem nějaká odvážná školačka, aby mi zpod sukně lezli půlky. Možná si sama sebe i víc vážím a nemám potřebu odhalovat kejty každýmu na ulici, nevím, čím je to způsobené (a nechci se tím nikoho dotknout, to jsou ryze moje osobní pocity)

Nemyslím si, že někdy v mém životě nastane doba, kdy bych na sebe navlíkla kostýmek, ale řekla bych, že nějaký jiný materiál než džínovina by se v některých situacích hodil víc. A že to tak nějak přichází s věkem, že si chce člověk dopřát trochu víc než neformální gatě v každé situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.3.13 15:10

@asha tak já jsem šedivka snad od 22 let :roll: to mám po mámě, takže barvím, až budu šedivá celá nechám to být. Loni jsem se s polodlouhých vlasů sjela na O.5cm, prý dobrý :mrgreen: co se týče oblečení, nenosím barevné a blýskavé, ale to se mi nelíbilo nikdy, takže už tak 20 let nosím skoro stejné oblečení, samozřejmě jdu trošku s módou :lol: svetry, džíny, úzká trička, ale ne ta stejná jako před 20 lety, kalhoty se nosily zvony, teď roury, boty baleríny, kecky, miluju žabky :D

Takže nemám věk na blýskavá trička a minisukni 20 cm :lol: řídím se tělem. A taky mi pomáhá vidět venku nějakou hrůzu 8o to si vždycky řeknu, tak takhle nikdy NE! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9994
20.3.13 15:14
@Pudloslava píše:
Holky ja planovala, ze si kolem padesatky ostriham vlasy hodne na kratko na nejakej smrncovni uces - a mam smulu, manzel cti kult dlouhych vlasu a bude je vyzadovat snad i v 70ti. takze budto budu takova ta vrascita divozenka, nebo budu nosit drdulek, desnej vodvaz. :-)

Můj manžel si může ctít co chce, já budu v 50ti letech plešatá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.3.13 15:14

@asha tak boty, vybírám zdravotní obuv jo? tak tyhle bych si klidně obula i teď http://www.boty-obuv.cz/…lobotky-2574

tyhle nikdy http://www.boty-obuv.cz/…lobotky-2694

Moji tchyňce bude brzy 60, a nosí džíny, riflové bundy, kabáty, úzká trička a směšně nevypadá, je to kus od kusu, záleží na figuře, podle mě teda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.3.13 15:28

@Gladys Konecne odpoved na moje otazky :D Ja to prave taky tak vnimam, kapsace na starence v lese, proc ne, ale na ulici je to zvlastni… Nemyslim, ze by tohle bylo za 20 let jiny, stejne tak jsou na tom i ty dziny dneska.
Ja mam obavu, ze v urcitym veku uz si prijdu v takovym obleceni blbe, ale zaroven se nebudu umet prizpusobit, protoze jsem desne konzervativni. No necham se prekvapit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 15:32
@K.Black píše:
@asha tak boty, vybírám zdravotní obuv jo? tak tyhle bych si klidně obula i teď http://www.boty-obuv.cz/…lobotky-2574

tyhle nikdy http://www.boty-obuv.cz/…lobotky-2694

Moji tchyňce bude brzy 60, a nosí džíny, riflové bundy, kabáty, úzká trička a směšně nevypadá, je to kus od kusu, záleží na figuře, podle mě teda :nevim:

Tak nedavno jsem ty prvni videla na starence a vypadalo to nejak tak…zvlastne :think:

Ja se teda verejne priznavam, ze mi tyhle veci nic nerikaji a nosim to, co se mi libi, modou se neridim… Mam teda problem zkombinovat veci, protoze neco se mi libi, ale uz se mi nelibi to, co se k tomu nosi atd. Takze u mne jsou vlastne dziny a kapsace takova pohodlna znouzectnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 15:35

@K.Black To urcite zalezi, ale hlavne zalezi i na vkusu, co jednomu prijde v norme, druhymu uz pripada za carou.

Ale stejne by mne zajimalo, kdyz nekdo rekne, ze uz na to nema vek, co tim presne mysli, pak to vsichni jen okecavaji stavem telesny schrany :mrgreen: Se podivejte na Korna treba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
20.3.13 15:40

Já jsem obecně stydlivější a konzerva. Jsem u moře, balím se do ručníku a vedle mě vetchá stařenka si svléká vršek od plavek. Je to hodně o nátuře i o sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.3.13 15:43
@asha píše:
@K.Black To urcite zalezi, ale hlavne zalezi i na vkusu, co jednomu prijde v norme, druhymu uz pripada za carou.Ale stejne by mne zajimalo, kdyz nekdo rekne, ze uz na to nema vek, co tim presne mysli, pak to vsichni jen okecavaji stavem telesny schrany :mrgreen: Se podivejte na Korna treba…

no tak v případě Korna, tam si myslím že to ok, on je prostě takový a k němu mi to sedí, kdyby si to co nosí oblékl třeba tchán tak řeknu BOŽE 8o přitom tchán je vysoký, štíhlý, dlouhovlasý ;) pak třeba Aňa Geislerová, kolikrát úlet hodný náctky, ale k ní to sedí, nepozastavuji se, a je to vkusné. K tělesné schránce přidávám i mentalitu člověka, jsou usedlé čtyřicítky a rozevláté čtyřicítky ;) já se řadím k rozevlátým :mrgreen: jak tě tak čtu, tak mi připomínáš kámošku, ta je taky džínová a kapsáčová, myslím že v černých kapsáčích z Kenvela půjde i do truhly :lol: znám ji cca 15 let, má pořád stejný účes i styl oblékání, a pochybuju že to někdy změní ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
20.3.13 15:45
@Paoloska píše:
Já jsem obecně stydlivější a konzerva. Jsem u moře, balím se do ručníku a vedle mě vetchá stařenka si svléká vršek od plavek. Je to hodně o nátuře i o sebevědomí.

no tak to je pro mě taky přes čáru, nechápu proč bych měla ohrožovat duševní zdravý ostatních lidí ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.3.13 15:49

@K.Black Jo, tak to jsem cela ja :mrgreen:
Kdyz mi bylo 17 chodila jsem v cernym (hodne let, od 15 do…no nez se mi narodily deti) a tvrdila jsem, ze ruzovou budu nosit az v duchodu. Zacla jsem teda driv, ale jinak to odpovida. V cerny uz vypadam spis na tu lopatu, takze k staru aspon objevuju barvy :mrgreen: Uz si klidne vezmu i cerveny tricko :pankac: Jinak ale nemenim nic.

S Kornem je to fakt, ale spousta lidi to nemuze prekousnout. On fakt vypada z dalky lip, nez kdejaky dvacatnik, zbizka uz je to teda znat. Ale nektery modely teda stoji taky za to. Nicmene v jeho veku si to nemuze dovolit skoro nikdo, u nej se to da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
20.3.13 16:03

Jsem zvědavá jak na tom budu já za 15-20 let…ale asi nebudu nějak konzervativní. Nehodí se to ke mě. Myslím si, že šediny pěstovat fakt nebudu. Moje mamka nosí slimky, kozačky a k tomu krátkou koženou bundičku a účes má podkovu a mě to přijde úplně normální a představuju si sebe stejně v jejím věku. Já vlastně jsem na tom stejně už tak 10 let- mám ráda barevná trička, úzké džíny…Nevím proč se zbytečně dělat starší. Moje babička je konzervativní snad celý život a zbytečně ji to teď přidává…Musí to samozřejmě mít své hranice. Ženská by měla být ženská a zkrášlovat se a dbát o sebe v jakémkoliv věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.3.13 16:04

Ještě než si přečtu diskuzi - tak zrovna ten odkaz na Lisu - to je nějaký protimluv - nejdřív, že zestárla a pak že to přehání s plastikami..to se ale trochu vylučuje..protože pokud je napíchaná tak vrásky nemá..Mě připadá na svůj věk dobře a noviny normálně vaří z vody..

Oni vůbec tak nějak hladají a tápají v tématu..když je někdo hubený, tak napíšou, že nezdravě hubne a přehání to - ihned psychická porucha..Pokud přibere 3 kila, hned se posmívají, že se nám zakulacuje pozor pozor.
Někdy za zhubnutí chválí do nebes, někde varují..někdy zakulacení pochválí, někdy zdrbnou :zed:
Občas koukám jak z jara a luštím, co tím vlastně chtějí říci, protože zvolí šokující nadpis a já pak hledám, v čem ten skandál spočívá..
Bulvár ale beru jen jako odreagování a neprožívám to.

Spíš se divím, že celebrity napíchané botoxem nevidí samy na sobě, jak blbě vypadají..naducané jak sysel, nepřirozené tvary tvářiček, voskové čelo..fakt jim to připadá o tolik krásnější než vrásky?

Na druhou stranu u lidí, kteří se svou tváří živí, jsou takovéto procesy pochopitelné a kdo ví, jak bychom se zachovaly my, kdyby na tom závisela obživa.

Já si barvím vlasy ( šedivím už od 16ti) a maluju se - a budu to dělat až do smrti. Celkem se mi přící, když žena po 40tce či 50tce ustřihne vlasy na kluka, přestane se líčit a rezignuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.3.13 16:09
@asha píše:
Aaale to neni ono. Ja si treba musim kupovat zasadne nebolavy boty :nevim: Schvalne se koukni, az budes nekdy v obchode s oblecenim. Mivaji tam „babkovsky“ oddeleni. Mlady do 30ti tam neuvidis. Uz mne chapes? Zajima mne, kdy podle obecnyho presvedceni nastava ten spravny vek…

Nikdy… to přece není o tom, že když ti uhodí čtyřicet, padesát, tak odhodíš vše, co jsi vyznávala a nosila dosud a začneš se chovat a oblékat jinak… i když u některých lidí to tak je…
Je to hlavně o tom, jak se cítíš, jak se vnímáš, jaký vedeš život, někdo je usedlý už v pětadvaceti, ve třiceti vypadá na padesát, jiný ve čtyřiceti vypadá na třicet a ducha má ještě mladšího… a myslím, že tohle vše se projevuje i na vzhledu a chování… a podle toho někdo na ty „babské věci“ nedozraje skoro nikdy a jiný zase třeba po třicítce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová